Uw zoekresultaten

Diensten

Wij maken zorgeloos investeren mogelijk

Onze meerwaarde blijft niet beperkt tot het aanbieden van de beste investering op locatie, maar tevens het aanbieden van de lokale vastgoedservices, zodat u zorgeloos uw pand kan betreden. Deze diensten bieden wij exclusief aan onze eigen INVESTINSPAIN-klanten, zodat wij de kwaliteit ervan kunnen blijven garanderen!

Totaalinrichting via homeinspain.be

Bij een exclusief appartement, penthouse of villa hoort een exclusief interieur. Een totaalinrichting waar persoonlijke behoeftes centraal staan. Wij verzorgen niet alleen uw inrichting op maat, maar ook het volledige logistieke proces (Stockage, transport, installatie en verwerking). Zo staat uw droomwoning klaar op 1 à 2 dagen! Lees meer.

Wil u uw toekomstige droom villa gaan bekijken?

Wij staan steeds voor u klaar

Sofie Claes

Mobiel: +32 477 48 26 62
Telefoon: +32 15 25 73 13
E-mail: sofie@investinspain.be

 /sofie-claes

Gunther De Vleeschouwer

Mobiel: +32 496 57 13 97
Telefoon: +32 15 25 73 13
E-mail: gunther@investinspain.be

 /gunther-de-vleeschouwer

Spanje zit in onze DNA, we komen al vanaf kinds af aan in de regio en hebben ons hart al lang verloren. Vandaar de reden dat we met INVESTINSPAIN ons bedrijf hier hebben gevestigd. Met de verkoop van vastgoed in Costa del Sol willen wij onze passie met iedereen delen en hun dromen waarmaken. Het ware paradijs voor investeerders en levensgenieters.

Waarom kiezen voor INVESTINSPAIN?

Vind uw droom

Op zoek naar een buitenverblijf aan de Costa del Sol? Wij bekijken tijdens een afspraak in ons kantoor in Mechelen of Utrecht welke projecten u kunnen interesseren.

Vergelijk aanbiedingen