Uw vastgoedspecialist in Costa del Sol

Sedert meer dan 10 jaar zijn we actief als projectontwikkelaar in België. We hebben kunnen vaststellen dat het vastgoed er reeds enkele jaren stagneert. In parallel hiermee merken we als vastgoedspecialist in Costa Del Sol dat het vastgoed in die regio – een regio waar we sedert 1986 regelmatig vertoeven – zich sedert 2013 écht goed herneemt. Dit maakt het dus een paradijs voor investeerders én levensgenieters! En 1 + 1 = 2 …

Onze missie is heel duidelijk; onze klant een goede investering aanbieden. Dit zij het in levenskwaliteit en/of financieel. Aan de hand van onze services, nemen we bovendien ook alle zorgen weg die gepaard gaan met de aankoop van een appartement of villa aan de Costa del Sol.

Vastgoedspecialist in Costa del Sol

Wij willen duidelijkheid bieden vanuit België, en u als klant ook reeds alle informatie kunnen verschaffen. En dit alvorens u het vliegtuig neemt. Tijdens een afspraak in ons kantoor te Mechelen bekijken we in detail een aantal projecten die u kunnen interesseren. Indien u vervolgens een selectie maakt van één of meerdere projecten, kunnen we voor u een inspectiereis organiseren.

Vooraleer u dan effectief de beslissing neemt, gaan we met u ter plaatse om het pand in detail te bekijken. Wij organiseren inspectiereizen van alle luchthavens in België naar Marbella. Zo kan u kennismaken met de omgeving van de verschillende projecten.

We hebben een volledig pallet aan services ontwikkeld die u in elk facet – zowel vòòr, tijdens als na de aankoop – van uw project zullen begeleiden. Gaande van juridisch en fiscaal advies, vertalingen naar het Nederlands, bemeubelen en decoreren van uw pand tot de cleaning van uw appartement en/of het onderhouden van uw tuin van uw villa. Dat zijn de services, waarmee we het verschil willen maken!

Wenst u meer informatie? Bel of mail ons om een eerste oriëntatiegesprek in te plannen!

Ontdek ons aanbod volgens type

Project in de kijker

SYZYGY – The villa – 1.480.000€ – direct beschikbaar!

Types: Villa

Locatie: Benahavis, Cancelada, Estepona

BYU Hills: Exclusief nieuw boutique project van appartementen in Benahavis vanaf €830.000

Types: Appartement, Penthouse

Locatie: Benahavis, Marbella

Villa Nebbia: Moderne villa met frontline golf ligging en panoramische zeezichten in Atalaya Golf

Types: Villa

Locatie: Benahavis

Emare: Frontline beach villa-appartementen naast Laguna Village, startend aan €3.100.000

Types: Appartement, Penthouse, Villa

Locatie: Estepona, Marbella, San Pedro de Alcantara

Aqualina: exclusief luxury boutique project van 58 appartementen in Benahavis vanaf €475.000

Types: Appartement, Penthouse

Locatie: Benahavis