Uw vastgoedspecialist in Costa del Sol

Sedert meer dan 10 jaar zijn we actief als projectontwikkelaar in België. We hebben kunnen vaststellen dat het vastgoed er reeds enkele jaren stagneert. In parallel hiermee merken we als vastgoedspecialist in Costa Del Sol dat het vastgoed in die regio – een regio waar we sinds 1986 regelmatig vertoeven – zich sinds 2013 écht goed herneemt. Dit maakt het dus een paradijs voor investeerders én levensgenieters! En 1 + 1 = 2 …

Onze missie is heel duidelijk; onze klant een goede investering aanbieden. Niet alleen financieel maar vooral in levenskwaliteit! Aan de hand van onze services, nemen we bovendien ook alle zorgen weg die gepaard gaan met de aankoop van een appartement of villa aan de Costa del Sol.

Vastgoedspecialist in Costa del Sol

Wij willen duidelijkheid bieden vanuit eigen land en u als klant ook reeds alle informatie kunnen verschaffen. En dit alvorens u het vliegtuig neemt. Tijdens een afspraak in ons kantoor te Mechelen of te Utrecht bekijken we in detail een aantal projecten die u kunnen interesseren. Indien u vervolgens een selectie maakt van één of meerdere projecten, kunnen we voor u een inspectiereis organiseren.

Vooraleer u dan effectief de beslissing neemt, gaan we met u ter plaatse om het pand in detail te bekijken. Wij organiseren inspectiereizen van alle luchthavens in Europa naar Malaga. Zo kan u kennismaken met de omgeving van de verschillende projecten.

We hebben een volledig pallet aan services ontwikkeld die u in elk facet – zowel vòòr, tijdens als na de aankoop – van uw project zullen begeleiden. Gaande van juridisch en fiscaal advies, vertalingen naar het Nederlands, totaalinrichting van uw pand tot de cleaning van uw appartement en/of het onderhouden van uw tuin van uw villa. Dat zijn de services waarmee we het verschil willen maken!

Wenst u meer informatie? Bel of mail ons om een eerste oriëntatiegesprek in te plannen!

Vriendelijke groeten,

Gunther & Sofie

Project in de kijker

Emare: Frontline beach villa-appartementen naast Laguna Village vanaf €2.990.000 – instapklaar

Types: Appartement, Penthouse

Locatie: Estepona, Marbella

The Island Estepona: 50 moderne luxury beach-townhouses vanaf €1.2M – Instapklaar!

Types: Townhouse

Locatie: Estepona

OCEAN 360: halfvrijstaande villa’s vanaf €975 000 in Benahavís

Types: Villa

Locatie: Benahavis

One 80 Residences: stijlvolle appartementen en penthouses in Estepona met spectaculair uitzicht op zee vanaf €240.000

Types: Appartement, Penthouse

Locatie: Estepona

SYZYGY villa in Cancelada: moderne nieuwbouwvilla -onmiddellijk beschikbaar €1.345.000

Types: Villa

Locatie: Cancelada

Icon villas – The Private Collection – Santa Clara Golf in Marbella vanaf €1.815.000

Types: Villa

Locatie: Marbella

Palo Alto: Luxe appartementen in de bergen van Ojen, Marbella vanaf €445.000.

Types: Appartement, Penthouse, Villa

Locatie: Marbella, Ojen