Your search results

Uw vastgoedspecialist in Costa Del Sol

Onze missie is heel duidelijk; levensgenieters met een hart voor Costa del Sol professioneel bijstaan in hun zoektocht naar de perfecte investering, door middel van een persoonlijke aanpak met een kantoor in eigen land. Niet alleen financieel maar vooral in levenskwaliteit. Naast een goede investering willen wij u zorgeloos begeleiden, dit doormiddel van professionaliteit & transparantie.

Het kopen van een appartement of villa aan de Costa del sol kent mogelijks veel zorgen. Doormiddel van onze services nemen we deze weg. Wij weten als geen ander waar u op moet letten, en wij staan voor onze klanten in met onze persoonlijke aanpak. Wij nemen alle zorgen en onzekerheden weg, zodat u optimaal kan genieten na de sleuteloverdracht.

We ontvangen u graag in een van onze kantoren

België
Nederland
Spanje

Onze kracht

Naast onze expertise en gedreven passie, willen wij duidelijkheid bieden vanuit eigen land en u als klant ook reeds alle informatie kunnen aanbieden voordat u het vliegtuig neemt. Tijdens een afspraak in ons kantoor te Mechelen of te Spanje bekijken we in detail een aantal projecten die u kunnen interesseren.
Indien u vervolgens een selectie maakt van één of meerdere projecten, kunnen we voor u een inspectiereis organiseren.
Voordat u een beslissing neemt, gaan we met u het pand in detail bekijken. Wij organiseren inspectiereizen van alle luchthavens in Europa naar Malaga. Zo kan u kennismaken met de omgeving van de verschillende projecten.

Wij hebben een volledig stappenplan aan services ontwikkeld, die u in elke fase zullen begeleiden. Zowel voor, tijdens en na de aankoop van uw pand aan de Costa del Sol. Dit geldt voor juridisch en fiscaal advies, vertalingen naar het Nederlands, de totaalinrichting van uw pand tot en met het schoonmaken van uw appartement en het onderhouden van uw tuin van uw villa. Dat zijn de services waarmee wij ons onderscheiden.

Wenst u meer informatie? Bel of mail ons om een eerste oriëntatiegesprek in te plannen!
Vriendelijke groeten,
Gunther & Sofie

Wij staan steeds voor u klaar

Sofie Claes

Mobiel: +32 477 48 26 62
Telefoon: +32 15 25 73 13
E-mail: sofie@investinspain.be

linkedin

Gunther De Vleeschouwer

Mobiel: +32 496 57 13 97
Telefoon: +32 15 25 73 13
E-mail: gunther@investinspain.be

linkedin

Spanje zit in ons DNA, we komen al vanaf kinds af aan in de regio en hebben ons hart al lang verloren. Vandaar de reden dat we met InvestInSpain ons bedrijf hier hebben gevestigd. Met de verkoop van vastgoed in Costa del Sol willen wij onze passie met iedereen delen en hun dromen waarmaken. Het ware paradijs voor investeerders en levensgenieters.

Waarom kiezen voor INVESTINSPAIN?

Vind uw droom

Op zoek naar een buitenverblijf aan de Costa del Sol? Wij bekijken tijdens een afspraak in ons kantoor in Mechelen of Utrecht welke projecten u kunnen interesseren.

I am raw html block.
Click edit button to change this html

Compare Listings