Your search results

Boek hier uw inspectiereis!


Maak uw droom waar en krijg uw inspectiereis terugbetaald

Zowel uw verblijf in het hotel voor maximaal 2 personen, als uw vliegtickets worden door ons terugbetaald, indien u overgaat tot het aanschaffen van uw droom via INVESTINSPAIN!

Met deze inspectiereizen naar de Costa del Sol, hopen we u het leven te vergemakkelijken, zodat u zich kan richten op wat voor u belangrijk is; de juiste keuze maken in functie van uw eigen wensen.

Vraag naar onze voorwaarden.

 

Ontdek uw droom ter plaatse…

We organiseren inspectiereizen naar Malaga vanuit alle luchthavens in Europa. Tijdens een afspraak in ons kantoor te Mechelen of online, selecteren we samen met u de projecten die u interesseren. Indien u vervolgens belangstelling heeft in één of meerdere projecten, stippelen we een trip uit om deze te gaan ontdekken. Dit kan 7 op 7, uiteraard op afspraak.

Dag 1

Vertrek naar Malaga vanuit Brussel, Antwerpen, Parijs, Eindhoven, Amsterdam … met bestemming zon, zee en strand. Desgewenst komen we u halen aan de luchthaven te Malaga en begeleiden we u naar het hotel. Daarna bezoeken we reeds enkele projecten, waarna u kan nagenieten onder de avondzon… We geven u graag ook wat lekkere restaurants door, zodat u ook tijdens deze korte trip toch wat kan genieten!

Dag 2

Afspraak in onze modelwoning, ter bespreking van het appartement of de villa van uw voorkeur, eventueel met een tweede bezoek. Er zal tevens de mogelijkheid zijn om te antwoorden op uw specifieke juridische vragen, tijdens een overleg met de advocaat. Het betreft tenslotte een belangrijke beslissing en we staan u dan ook graag grondig bij in deze fase.

Dag 3

Vertrek vanuit hotel, richting ’thuis’. Nagenieten, en uw vrienden en familie laten meegenieten van uw nieuw geluk, is het enige wat u nog rest bij uw terugkomst. Uw nieuwe droomwoning is tenslotte werkelijkheid geworden!

Calanova Collection exterior terraza atico

Waarom kiezen voor INVESTINSPAIN?

Vind uw droom

Op zoek naar een buitenverblijf aan de Costa del Sol? Wij bekijken tijdens een afspraak in ons kantoor in Mechelen of Utrecht welke projecten u kunnen interesseren.

Compare Listings