geavanceerd zoeken
Your search results

Exclusieve appartementen te koop in Marbella via INVESTINSPAIN

Welkom bij staging.investinspain.be. In dit artikel delen wij met u de beste appartementen te koop in Marbella. Allereerst nemen wij u mee naar deze glamoureuze regio in het zuiden van Spanje. Daarnaast leggen we ook enkele praktische zaken uit rondom de aankoop van vastgoed in Spanje. Tenslotte onthullen wij de beste nieuwbouwprojecten te koop in de regio, waaronder Palo Alto, een must-see voor Belgen en Nederlanders op zoek naar een appartement te koop in Marbella.

Waarom een appartement kopen in Marbella?

Marbella is één van de meest fantastische steden aan de Costa del Sol. Jaarlijks trekken er enkele miljoenen toeristen naartoe die er genieten van het goede klimaat, de chique restaurants & bars, én de aanwezige luxe. Maar dat is niet alles, want onder de vele bezoekers zijn er ook heel wat die beslissen om er te investeren in vastgoed. INVESTINSPAIN biedt u wegwijs in het ruime aanbod van luxe appartementen en penthouses te koop in Marbella. Wil u graag genieten van zeezichten, of liever zichten op een golfbaan? Een modern appartement in Marbella centrum of beter wat rustiger gelegen? INVESTINSPAIN staat klaar om u te helpen bij uw zoektocht!

Inhoudstafel

  1. Regio Marbella
  2. Appartement kopen in Marbella = zorgeloze investering via INVESTINSPAIN
  3. Voordelen BIV makelaar
  4. Enkele interessante projecten te koop in en rondom Marbella

 

appartement te koop Marbella

1. Regio Marbella

Marbella is het bruisende hart van de Costa del Sol. Deze plaats biedt het gemak en comfort van een wereldse stad en daarnaast heeft het ook een uitstekend microklimaat, vlakbij zee. Bovendien vormt deze regio een paradijs voor golfliefhebbers: met wel liefst 72 golfterreinen staat de streek ook bekend als de Costa del Golf. Voor fans van deze sport is deze regio een waar paradijs! Geen wonder dus dat zovelen een appartement te koop in Marbella zoeken.

De combinatie van mooie natuur, rust en een groot aanbod aan faciliteiten maakt dat deze regio een geliefde vakantiebestemming is voor vele Belgen en Nederlanders. U zult er namelijk mooie boulevards, parken, tuinen en een historisch centrum terugvinden. In Puerto Banús, de meest beroemde jachthaven van de Costa del Sol, kunt u de mooiste jachten bewonderen, maar ook shoppen in de luxeboetieks, wandelen langs de boulevard, en zoveel meer.

Wat heeft Marbella nog meer te bieden? Bijna alle dagen zon, het jaar rond prachtig weer en genoeg te beleven voor de hele familie. Watersport mogelijkheden in overvloed, natuurpracht en een bloeiend uitgaansleven. Wie zou er in deze omgeving geen tweede verblijf willen? Dit wordt tevens aangetoond met cijfers: steeds meer landgenoten kopen appartementen in Marbella. De regio is zeer populair bij Europeanen en zeker ook bij Belgen en Nederlanders.

Vastgoed in deze streek wordt bovendien ook beschouwd als goede waarde voor uw geld. Een topinvestering voor uw kapitaal dat anders aan lage rente in de bank vastroest. Omdat we ervoor zorgen dat we uw spaarcenten zeer goed begrijpen, schakelen we een team van fiscalisten en advocaten in, zodat u zeker weet dat u voor een solide investering kiest. Ook is het prettig om te weten dat ons team Nederlandstalig is. Hierdoor kan u dus met een gerust hart een appartement kopen in Marbella.

2. Appartement kopen in Marbella = zorgeloos investeren met INVESTINSPAIN

U wil graag een geweldig appartement kopen in Marbella? Uw droomappartement aan de Costa del Sol vinden kan u veel tijd kosten. En dit is nog maar het begin van een weloverwogen investering, want nadien volgt de controle van het appartement, fiscale administratie, de inrichting, maar ook het onderhoud bij afwezigheid en dergelijke zaken dient u in acht te nemen bij de aankoop van een tweede verblijf. Daarom neemt INVESTINSPAIN al deze zorgen op zich. Doordat wij deze zaken allemaal voor u regelen met ons lokale team, kan u genieten van een zorgeloze investering.

Begeleiding van A tot Z met INVESTINSPAIN

Wanneer u op zoek bent naar een fantastisch appartement te koop in Marbella, kan het lastig zijn om een keuze te maken uit het ruime aanbod dat online te vinden is. Hierdoor nodigen we klanten graag uit bij ons op kantoor voor een eerste kennismakend gesprek. Op basis hiervan kunnen we dan meteen de meest aansluitende nieuwbouw projecten voorstellen. Wij zorgen er namelijk voor dat u enkel hoeft te kiezen uit appartementen waarbij kwaliteit gegarandeerd wordt en waarbij enkel betrouwbare ontwikkelaars in het spel zijn. Tijdens deze afspraak kunnen we ook meteen de meest recente prijzen en beschikbaarheden van de projecten doornemen en u een duidelijk beeld geven van de mogelijkheden. Zit u met financiële of praktische vragen? Dan beantwoorden we deze ook graag!

Nadat we u de meest relevante projecten hebben getoond, nodigen we u uit voor een inspectiereis ter plaatse. De door u gekozen projecten kunnen we dan samen bezoeken, want als makelaar begeleiden we u natuurlijk volledig tijdens deze trip. Hierbij krijgt u de kans om nog extra vragen te kunnen stellen aan de ontwikkelaar en om uw droomappartement te betreden. Hierbij kan u meteen de zichten vaststellen en ook de omgeving leren kennen. Want naast de praktische elementen die we toelichten, zorgen we er ook voor dat u in een regio terecht komt waar u zich volledig kan thuisvoelen. Leuke adresjes geven we dus met plezier mee tijdens onze inspectiereizen.

Opvolging na aankoop van uw appartement in Marbella

Na de aankoop van uw droomappartement aan de Costa del Sol, volgen nog tal van praktische zaken. Keyholding, schoonmaak en tuinonderhoud na oplevering behoren tot de service waarvoor u kan kiezen. We staan u bij in juridische en fiscale zaken, ondersteund door een team advocaten en fiscalisten. Ook contracten met nutsmaatschappijen en aansluitingen voor deze voorzieningen staan op onze checklist. Wil u graag ook een totaalinrichting voor uw luxe appartement in Marbella? Om u de mogelijkheid te bieden om uw appartement van A tot Z in te richten, werken we samen met een aantal gerenommeerde fabrikanten en een interieurarchitect die een volledig plan op maat voor u uitwerkt.

Appartement in Marbella gekocht én nu verhuren? Ook indien u graag rendement uit uw verblijf wilt halen, kunnen we u ondersteunen. Aan de hand van onze verhuurservice hoeft u zich nergens zorgen om te maken. U zal merken dat we alle praktische zaken volledig op ons nemen, waaronder:

 • Verhuuraanvragen opvolgen
 • Verhuurcontracten opmaken
 • Sleuteloverdracht
 • Onderhoud voor, tijdens en na het verblijf
 • Controle na verhuurperiode

Bovendien gebeuren deze zaken steeds in overleg met u als eigenaar, zodat u van alles op de hoogte bent.

appartement te koop Marbella

3. Voordelen BIV-makelaar

INVESTINSPAIN is uw BIV-makelaar. Maar wat wil dat eigenlijk zeggen? Elke makelaar die vanuit België vastgoed verkoopt moet ingeschreven zijn bij het instituut. Staat iemand niet ingeschreven bij het BIV dan is dat illegaal en geniet u als koper geen enkele vorm van bescherming. In Spanje is dit helaas niet een vereiste en kan eender wie zich tot makelaar uitroepen, met alle gevolgen van dien. Een appartement kopen in Marbella (Costa del sol) is niet iets wat u ondoordacht mag doen. Het gaat immers over een grote investering, en daarenboven een materie én een regio waar de meesten niet in thuis zijn. INVESTINSPAIN is een BIV-makelaar die voor begeleiding zorgt in Spanje, met name in de regio Costa del SolMalaga tot aan Gibraltar. U kunt een BIV-makelaar herkennen door het BIV-nummer, ons nummer is BIV 511973. Dit kan u intypen op de site BIV.be

5 belangrijke voordelen van een BIV makelaar:

 1. Gereguleerde Belgische derdenrekening om uw gelden veilig te plaatsen
 2. Een BIV-makelaar dient een gereguleerde Deontologie te volgen, op straffe van uitzetting!
 3. Elke BIV-makelaar heeft een beroepsaanprakelijkheidsverzekering, ter bescherming van de consument.
 4. Elke BIV-makelaar dient zijn of haar vastgoedexpertise aan te tonen, én ook steeds op niveau te houden. Academische opleiding & vastgoed examens zijn de tools hiertoe.
 5. Lokaal kantoor in eigen land, voor contractuele zaken, info-sessies, … in ons geval hebben we kantoren in Spanje, Belgïe en Nederland.

Waarom in zee gaan met 1 makelaar?

Een misvatting van velen is dat wanneer u in zee gaat met meerdere makelaars, u meerdere appartementen die in Marbella te koop staan zal kunnen bezoeken. Niets is echter minder waar. In tegenstelling tot België en Nederland, heeft een makelaar toegang tot alle projecten in Spanje. Daarnaast loopt u ook het risico dat wanneer u meerdere makelaars contacteert, niemand van hen de kans zal krijgen om uw wensen 100% te begrijpen. U wil toch vermijden van ter plaatse projecten te bezoeken die u niet liggen? Bovendien zullen makelaars ook hun objectiviteit verliezen in concurrentie met elkaar. Daarom raden we u aan om 1 makelaar te kiezen tijdens uw zoektocht naar uw droomappartement in Spanje.

Ook wanneer u twijfelt om rechtstreeks een appartement in Marbella te kopen bij de ontwikkelaar, raden we aan om in zee te gaan met een makelaar. Een ontwikkelaar zal zijn project namelijk nooit op een objectieve manier toelichten. Bovendien kan u via de makelaar ook rekenen op 100% begeleiding in uw eigen taal. Dit zorgt ervoor dat er nooit spraken zal zijn van miscommunicaties of andere onduidelijkheden.

4. Appartementen te koop in Marbella

Palo Alto Marbella – Appartementen te koop vanaf €445.000

Één van de meest exclusieve projecten in Marbella is Palo Alto. Bij dit project vindt u luxueuze appartementen te koop met ongeëvenaarde berg- en zeezichten. Bovendien zijn deze zichten 100% gegarandeerd omdat Palo Alto Alto namelijk in UNESCO beschermd gebied ligt. Hierdoor is het onmogelijk om nog bij te bouwen rondom het project.

Wat maakt de appartementen bij Palo Alto nu zo interessant? Daar zijn verschillende redenen voor. In eerste instantie biedt dit project een totaalpakket van alles wat u nodig heeft voor een zorgeloos verblijf aan de Costa del Sol. Hun services omvatten de volgende zaken:

 • Social Club: een gezellige plek waar u kan samenkomen met andere bewoners om samen te lunchen of een lekker glaasje te drinken.
 • Lagoon Village: enkele meren waarbij u kan ontspannen of fijne wandel-en joggingspaden kan ontdekken.
 • Paardrijcentrum: een ruiterdorp met stalling en weiland voor iedereen die graag paardrijdt.
 • Health Club: in deze club vindt u een hypermoderne fitnessruimte, een overdekt zwembad, een kuuroord, enzovoort.
 • Vivali Club: een inspirerende werkruimte die eindeloze mogelijkheden biedt om te netwerken. De ultieme plek voor reizende professionals.
 • Farmer’s market: een lokale markt met verse producten, om op een gemakkelijke manier boodschappen te kunnen doen.
 • The Gate Building: een 24/24u beveiligingsservice, met conciërgeservices om u zorgeloos te laten genieten van uw verblijf.

Daarnaast worden alle appartementen en penthouses afgewerkt met de beste materialen. Betere kwaliteit zal u zeker niet vinden aan de Costa del Sol! Villarroel Torrico, de architecten van Palo Alto, staan voor uitmuntendheid en esthetische perfectie. Ze zijn reeds 40 jaar leider op regionaal, nationaal en internationaal niveau.

Binnen dit project zijn er 5 sub-projecten te vinden die allemaal verschillende units bieden met elk hun extra mogelijkheden. Voor verdere info verwijzen we u graag door naar de projectpagina, waar u brochures en grondplannen kan downloaden.

Grand View Marbella – Appartementen te koop vanaf €1.200.000

In het exclusieve golfresort van La Quinta bevindt zich het project Grand View Marbella. Dit is een nieuwbouwproject van slechts 7 appartementen met elk hun exclusieve lay-out spectaculaire zeezichten. Dit project biedt zeer ruime units aan die zijn opgebouwd met een zeer hoge afwerkingsgraad. Om de efficiëntie van de woningen te maximaliseren wordt er gebruikt gemaakt van natuurlijke elementen en eigentijdse bouwtechnieken. Bovendien zijn de appartementen en penthouses slimme woningen die profiteren van een compleet domoticasysteem met een centraal bedieningsscherm.

De woonkamers bij Grand View Marbella zijn zeer ruim en open. De ramen van vloer tot plafond kunnen geopend worden met afstandsbediening om zo de binnen- en buitenruimtes perfect in elkaar te laten overvloeien. Hierdoor bekomt u ook een prachtig uitzicht op de Middellandse Zee. Daarnaast zijn de slaapkamers allemaal voorzien van een badkamer en ingebouwde kasten en de hoofdslaapkamer is telkens zuidelijk gericht.

Meer info over dit project vindt u hier!

NINE LIONS RESIDENCES (Uitverkocht)

Uitverkocht
Nine Lions Residences: 50 appartementen in villa-stijl gelegen boven Puerto Banus. – ...
2 2 90 m2details

Epic Marbella

Vanaf € 3.750.000
Epic Marbella: uniek project van 74 tijdloze villa-appartementen in Marbella – vanaf ...
Te koop

ELEMENTS MARBELLA

Vanaf € 429.000
Elements Marbella: Nieuwbouw project op een steenworp van Marbella in Los Altos De Montero ...
2 118 m2details

OASIS 325

Vanaf € 345.000
Oasis 325: Prachtige appartementen tussen Estepona en Marbella- vanaf €345.000 Oasis 325 l ...

Interesse in een appartement te koop in Marbella? Aarzel niet om ons te contacteren!

Heeft u in ons portfolio een appartement te koop in Marbella gezien waar u het fijne van wilt weten? Dat betaalbare design appartement met zeezicht over de Mediterrane kustlijn misschien. Of het resort-stijl pand aan de felbegeerde Golden Mile? Kortom, waar uw voorkeur ook naar uit gaat, kom het gerust met ons bespreken. We stellen u de beste projecten voor die matchen met uw wensen en budget. Wacht niet langer en boek een afspraak online of op kantoor. INVESTINSPAIN helpt u het gehele proces te doorstromen zonder zorgen. Binnenkort kan u van het mediterrane leven genieten vanuit uw eigen luxe appartement met zeezicht in Marbella!

Check ook zeker onze Costa del Sol – Nieuwbouw pagina voor extra praktische info!

Alle zeezicht appartementen in marbella te koop


Eindelijk! Een woning kopen in Spanje zonder zorgen!

Nieuwbouw Kopen in Spanje:
De ultieme financiële checklist

7-pagina's tellend, gratis E-book met alle noodzakelijke financiële kennis om een (nieuwbouw) woning aan te schaffen in Zuid-Spanje.

Een overzicht van alle Belastingen die voortvloeien uit de verwerving van een onroerend goed.

 • Alle belastingen voor het bezit van een onroerend goed in Spanje.
 • Kopen als particulier of als (niet) in Spanje gevestigde vennootschap?
 • Duidelijkheid over de Plusvalia belasting: Voor wie is het?
 • Hoeveel Vermogenswinstbelasting betaalt u in Spanje?
 • Erfbelasting? Profiteer van een reductie van 99% in Spanje! Hoe?...Download ons gratis E-boek.
 • Zeg vaarwel tegen onzekerheden! Alle benodigde documentatie bij een transactie.

Vul uw gegevens in en krijg DIRECT toegang tot ons GRATIS E-BOEK.


Welkom bij Investinspain.be

Een eigen woning hebben in het zuiden van Spanje heeft heel wat voordelen, maar er komt meer bij kijken dan u zou denken.

Vaak krijgen we de vraag van onze klanten welke de fiscale aspecten zijn, die gepaard gaan met een aankoop in het Zuiden, als Belg of Nederlander.

Om al deze vragen op een gestructureerde manier te beantwoorden, hebben wij deze financiële checklist opgesteld samen met Arcos en Lamers, een Nederlandstalige advocaat & fiscalist die al velen jaren actief is aan de Spaanse Zuidkust.

In dit gratis E-book staan alle belangrijke regels, wetten en weetjes in overzichtelijke hoofdstukken beschreven. Doe er uw voordeel mee! 

null

Gunther de Vleeschouwer

Oprichter Investinspain

Te koop

Marbella Club Hills

Voor € 845.000
Marbella Club Hills: Instapklaar luxe villa appartement op Marbella Club met privé tuin &# ...
Niels Bruggeman
Te koop
new offer

Australy Aures

Vanaf € 568.000
Australy Aures: Ruime luxe-appartementen met tuin of terras in Estepona De woningen in dit ...
Niels Bruggeman
Te koop
new offer

Villa Marbella Club Golf

Prijs op aanvraag
Villa Marbella Club Golf: Unieke high-end villa met zicht op de golfbaan Deze adembenemend ...
Niels Bruggeman
Te koop

Palo Alto – Instapklare penthouse met ...

Voor € 1.490.000
Palo Alto: Instapklare 3 slaapkamer penthouse met luxe dakterras voor €1.490.000 Deze inst ...
Niels Bruggeman

Villa in Monte Mayor

Voor € 4.900.000
Villa Monte Mayor: Instapklare villa met 7 slaapkamers en open zeezicht voor €4.900.000 De ...
Niels Bruggeman
Te koop

Villa Playa San Pedro

Prijs op aanvraag
Villa Playa San Pedro: Villaproject aan het strand tussen Puerto Banus en San Pedro de Alc ...
Verkocht

Marbella Club Hills – Verkocht

Voor € 1.120.000
Marbella Club Hills: Instapklaar luxe villa appartement op Marbella Club – met privé ...
Te koop

Dunique

Vanaf € 2.375.000
Dunique: Innovatieve appartementen en townhouses vlakbij Marbella centrum Dunique is een n ...
Te koop

Marbella club golf – Villa Alegria

Prijs op aanvraag
Marbella club golf – Villa Alegria: Exceptionele nieuwbouw villa met uitstekende berg- en ...
Te koop

Marine Hills

Vanaf € 514.000
Marine Hills: appartementen en villa’s tot 4 slaapkamers vlakbij Estepona centrum Ma ...

Compare Listings