geavanceerd zoeken

€ 0 naar € 9.000.000

We hebben gevonden 0 resultaten. Bekijk resultaten
geavanceerd zoeken

€ 0 naar € 9.000.000

we hebben gevonden 0 uitslagen
Uw zoekresultaten

De New Golden Mile: Luxe in Estepona

Luxe en diversiteit. Dat zijn wellicht de 2 beste termen om de New Golden Mile te beschrijven. Dit gebied tussen San Pedro de Alcántara en het centrum van Estepona is momenteel het epicentrum van luxe vastgoed-ontwikkelingen in Costa del Sol.

Met zijn ongelooflijke zandstranden, tropische omgeving en prestigieuze urbanisaties in de voorsteden, is Estepona zonder twijfel een van de meest gerenommeerde plaatsen in Spanje en zelfs in Europa. Het zonnige klimaat, het bruisende nachtleven en de nabijheid van Marbella, Gibraltar en Cádiz trekken jaarlijks duizenden bezoekers.

Estepona heeft de laatste jaren een grote aantrekkingskracht op huurders, investeerders en huizenkopers ontwikkeld. Om deze groei te begrijpen, moeten we ons richten op het meest aantrekkelijke gebied van Estepona: de Nieuwe Gouden Mijl (New Golden Mile). Hoewel er steeds meer villa’s en percelen worden verkocht, is het ook een trendplaats voor nieuwe projecten en grote bedrijven.

Wat is de ‘New Golden Mile’?

U heeft misschien gehoord van Marbella’s Golden Mile, een stuk zeer begeerlijk onroerend goed aan de kust van Marbella in Malaga, Andalusië. Welnu, de nabijgelegen gemeente Estepona heeft nu haar eigen luxueuze woningbouw met high-end nieuwe constructies die gewoon wachten om gekocht te worden. Bekijk het maar eens!

Geïnspireerd door zijn meer bekende buurman, heet het Estepona woningbouwproject simpelweg de Nieuwe Gouden Mijl, of Nueva Milla de Oro in het Spaans, en wordt snel het meest besproken nieuwe gebied voor luxe woningen, niet alleen aan de Costa del Sol, maar in heel Spanje.

Waar ligt de New Golden Mile?

Dus waar is de Nieuwe Gouden Mijl? Hoewel het waar is dat het geniet van de bijna permanente gouden zon van de kust van Zuid-Spanje, is het andere deel van de naam een beetje een misverstand; het loopt in feite voor een totaal van 12 mijl (19 km) van het oosten van de stad Estepona langs de Costa del Sol naar San Pedro de Alcántara.

New Golden Mile estepona investinspain
De locatie van de New Golden Mile aan de Costa del Sol

Luxe nieuwbouw aan de New Golden Mile

VELAYA

Uitverkocht
Velaya: Frontline beach project van appartementen en bungalows gelegen tussen Marbella en
2 150 m2gegevens

VANIAN GARDENS

Vanaf € 286.000
Vanian Gardens: Moderne appartementen en penthouses tussen Marbella en Estepona- vanaf €28

De New Golden Mile: Investeren of niet?

Investeren in Spaans vastgoed wordt steeds aantrekkelijker. Door de lage rentestanden zijn steeds meer mensen zich bewust van het feit dat geld op de bank laten staan tegenwoordig geld kost.

Het is dan ook niet vreemd dat steeds meer ondernemers investeren in crypto-munten en….jawel….vastgoed.

Vastgoed is nou eenmaal, in veel gevallen, een veilige manier van investeren, en tegelijkertijd óók zeer rendabel.

Investeren in Spaans vastgoed

Investeren in Spaans vastgoed is, na de laatste crisis, steeds populairder geworden bij Nederlanders en Belgen. Uiteraard is daarbij de (geografische) locatie de success-factor bij uitstek. De New Golden Mile is juist daarom één van de belangrijkste investerings-hotspots van Europa. En daar zijn een aantal goede redenen voor:

Locatie

Zoals reeds aangeven, de locatie van uw investering is cruciaal. U zult niet alleen kunnen genieten van de prachtige stranden en de tropische omgeving die Estepona te bieden heeft, maar u zult ook in alle rust kunnen leven in de wetenschap dat uw kinderen naar de meest prestigieuze internationale school in Spanje kunnen gaan: de Sotogrande International School. Een ander groot voordeel is de nabijheid van de internationale luchthaven van Gibraltar. De gouden stranden van Tarifa liggen op minder dan een uur rijden met de auto.

Aantrekkelijk gebied voor toeristen

De vraag naar verhuur is ook hoog, althans als het gaat om vakantieverhuur. Een stad met zo’n ongelofelijk landschap, prachtige omgeving en veiligheid, New Golden Mile trekt veel bewoners aan die bereid zijn hoge huren te betalen om zich in alle rust te kunnen vestigen, weg van de drukte van de steden, maar dicht bij alle luxe.

Uitstekend vastgoed-aanbod

En we maken geen grapje, Estepona heeft de beste prijzen in vergelijking met de andere populaire bestemmingen aan de Costa del Sol. De nieuwe Golden Mile is een veilige gok voor investeringen in onroerend goed. Er zijn verbazingwekkende nieuwe projecten die zich richten op Estepona. Architecturen, ontwerpen en locaties die je nergens anders krijgt, zelfs niet in Marbella. Estepona toont luxe met uitstekende prijzen, zoals appartementen aan het strand vanaf €500.000. Enkele van de beste mogelijkheden aan het strand die zich voordoen op het strand van de New Golden Mile zijn:

  • Emare: Luxe villa-appartementen en penthouses
  • Vanian: Luxe appartementen
  • Velaya: Luxe appartementen en strand villa’s

Sterke lokale economie

Een mooi voorbeeld van deze groei is het nieuwe Ikos Hotel Resort. Het Amerikaanse bedrijf besloot miljoenen te investeren in de New Golden Mile, Estepona, om een van de meest luxueuze hotels te openen die Spanje ooit heeft gezien. Dit zal niet alleen veel toeristen naar de stad blijven trekken, maar zal ook de groei van goedbetaalde banen stimuleren en honderdduizenden werknemers in dienst hebben.

Download onze GRATIS gids: investeren in Costa del Sol

Hoe kiest u een SOLIDE NIEUWBOUW INVESTERING (+ 5% ROI per jaar) – De ultieme checklist.

21-pagina’s met waardevolle informatie…gratis! In dit E-book onthullen we alle noodzakelijke kennis om een (nieuwbouw) investering tot een success te maken.

nieuwbouw investering investinspain be costa del sol
  • Checklist: De ideale nieuwbouw investering in Zuid-Spanje
  • 9 kritische punten die uw investering in gevaar kunnen brengen
  • Lijst: Praktische zaken voor vakantieverhuur in Andalusië
  • Aanbevelingen: de beste investeringen in 2020(Q3/Q4)
  • Een voorbeeld-berekening van huuropbrengst (3 slaapkamer appartement)
  • Zeg vaarwel tegen onzekerheden! Alle benodigde kennis voor een solide investering.

download hier het gratis E-boek:


Onze laatste nieuwbouwprojecten te koop

Te koop

Marbella Club Hills

Voor € 845.000
Marbella Club Hills: Instapklaar luxe villa appartement op Marbella Club met privé tuin – Voor €845.000 (exclusief meubels) Marbella Club & Puento Rom
Niels Bruggeman
Te koop
hot offer
new offer

Marbella Design Hills – Dolce & G…

Marbella Design Hills – Dolce & Gabbana (pre-launch): Exclusief project centraal in Golden Mile met villa-appartementen en shoppingcenter in samenwerk
Niels Bruggeman
Te koop
new offer

Villa Marbella Club Golf

Prijs op aanvraag
Villa Marbella Club Golf: Unieke high-end villa met zicht op de golfbaan Deze adembenemende villa bestaat uit een oppervlakte van 454 m2 en ligt op een perceel
Niels Bruggeman
Te koop
new offer

Earth

Vanaf € 1.650.000
Earth: Luxe appartementen met tuin en (semi-) penthouses aan de Golden Mile in Marbella – Vanaf €1.650.000 Deze luxe community is gelegen aan de Golden Mi
Niels Bruggeman

Laat een antwoord achter

Vergelijk aanbiedingen