geavanceerd zoeken
Uw zoekresultaten

New Golden Mile

Ontdek de nieuwbouwprojecten te koop in de New Golden Mile op deze pagina van investinspain.be.

New Golden Mile estepona investinspain

Nieuwbouw te koop nabij de New Golden Mile

Te koop
new offer

Australy Aures

Vanaf € 568.000
Australy Aures: Ruime luxe-appartementen met tuin of terras in Estepona Alle units in dit project beschikken over 4 slaapkamers en een ruim terras of tuin. De a
Te koop
hot offer

Velaya Villa

Voor € 4.500.000
Velaya: Frontline beach villa terug op de markt en instapklaar! De villa’s van dit exclusief project onderscheiden zich door de hoge kwaliteit van materia
Te koop
new offer

Lyra Residences

Vanaf € 1.350.000
Lyra Residences: 15 ruime townhouses in El Campanario, Estepona Lyra Residences is een boetiekwooncomplex van 15 moderne huizen in de rustige omgeving van El Ca
Te koop
new offer

Aurea Villas

Vanaf € 1.440.000
Aurea Villas: 10 luxe villa’s in dé golf-hotspot van Estepona Aurea Villas is een verzameling van 10 luxe villa’s in het hart van Estepona Golf, waa
Niels Bruggeman

Interesse in vastgoed kopen in deze regio?

Vastgoed te koop in de New Golden Mile

Langs de prachtige New Golden Mile wordt een uniek vastgoed te koop aangeboden, dat de perfecte combinatie biedt van luxe en comfort. Dit exclusieve onroerend goed belichaamt de moderne mediterrane levensstijl, met weelderige tuinen, adembenemende uitzichten op de Middellandse Zee en hoogwaardige voorzieningen. Of het nu gaat om ruime appartementen met panoramische terrassen of elegante villa’s met privézwembaden, deze eigendommen bieden een uitstekende investeringsmogelijkheid en een idyllisch toevluchtsoord aan de New Golden Mile, waar residentie en ontspanning samenkomen.

Over de New Golden Mile

De New Golden Mile, gelegen aan de zuidelijke kust van Spanje, strekt zich uit tussen Estepona en Marbella en staat bekend om zijn weelderige omgeving en prachtige stranden. Deze idyllische strook kustgebied is de thuisbasis van een gevarieerd aanbod van exclusieve vastgoedontwikkelingen, van moderne appartementen tot luxueuze villa’s. Met een harmonieuze mix van mediterrane architectuur en hedendaagse designelementen biedt de New Golden Mile een uitstekende levensstijl, compleet met golfbanen, boetieks, restaurants en toegang tot een scala aan recreatieve voorzieningen. Deze regio blijft een aantrekkelijke bestemming voor zowel investeerders als liefhebbers van het goede leven aan de Spaanse kust.

Locatie

De New Golden Mile, gelegen aan de betoverende Costa del Sol in Zuid-Spanje, strekt zich uit tussen Estepona en Marbella, langs de A7 en AP7 snelwegen. Deze strategische ligging zorgt niet alleen voor uitstekende bereikbaarheid naar de nabijgelegen steden en luchthavens, maar verbindt ook naadloos met de omliggende regio. Te midden van weelderige landschappen biedt deze regio met de A7 en AP7 als belangrijke verbindingswegen een perfecte combinatie van natuurlijke pracht en moderne voorzieningen. Met schilderachtige uitzichten op de Middellandse Zee en een gunstige nabijheid tot golfbanen, exclusieve resorts en chique boetieks, is de New Golden Mile een gewilde bestemming voor diegenen die streven naar een luxueuze levensstijl aan de Spaanse kust.

Wonen in de New Golden Mile

Wonen in de New Golden Mile betekent genieten van een weelderige en zonnige levensstijl aan de Costa del Sol. Met haar idyllische ligging tussen Estepona en Marbella biedt deze regio niet alleen adembenemende uitzichten op de Middellandse Zee, maar ook toegang tot exclusieve voorzieningen, chique boetieks en gastronomische ervaringen. De harmonie tussen moderne luxe en mediterrane charme komt tot uiting in de diverse vastgoedopties, variërend van stijlvolle appartementen tot riante villa’s. De A7 en AP7 snelwegen zorgen voor een vlotte verbinding met nabijgelegen steden, waardoor wonen in de New Golden Mile een perfecte combinatie is van comfort, bereikbaarheid en de tijdloze schoonheid van de Spaanse kust.

FAQ

Wat maakt de regio zo bijzonder als woonbestemming?

De regio van de New Golden Mile onderscheidt zich als een bijzondere woonbestemming vanwege de unieke combinatie van natuurlijke schoonheid, luxe voorzieningen en toegankelijkheid. Met haar schilderachtige ligging langs de Costa del Sol biedt de regio adembenemende uitzichten op de Middellandse Zee, met weelderige landschappen en zonovergoten stranden. De diversiteit aan exclusieve vastgoedontwikkelingen, variërend van moderne appartementen tot riante villa’s, belichaamt een hedendaagse mediterrane levensstijl.

Welke faciliteiten biedt de regio?

De regio van de New Golden Mile biedt een overvloed aan faciliteiten die bijdragen aan een hoogwaardige levensstijl. Van exclusieve golfbanen tot chique boetieks en verfijnde restaurants, de regio is doordrenkt van luxe. Bewoners kunnen genieten van ontspanning aan de zonovergoten stranden, terwijl weelderige tuinen en groene zones een vredige omgeving creëren. Daarnaast zijn er uitstekende gezondheidszorgfaciliteiten, scholen en recreatieve voorzieningen die het welzijn van de gemeenschap bevorderen. De nabijheid van de A7 en AP7 snelwegen vergemakkelijkt ook de toegang tot naburige steden en de luchthavens, waardoor de regio niet alleen charmant is, maar ook praktisch voor dagelijks gemak en mobiliteit.

Voor wie is de regio geschikt als woonplaats?

De regio van de New Golden Mile is bij uitstek geschikt als woonplaats voor diegenen die streven naar een verfijnde mediterrane levensstijl, omgeven door luxe en natuurlijke pracht. Potentiële bewoners zijn vaak op zoek naar exclusieve vastgoedopties, variërend van moderne appartementen tot riante villa’s, en waarderen de combinatie van hedendaags comfort en mediterrane charme. De regio trekt mensen aan die genieten van de nabijheid van chique boetieks, gastronomische restaurants en hoogwaardige voorzieningen, evenals de ontspanning die de zonovergoten stranden en weelderige landschappen bieden. Door de strategische ligging langs de A7 en AP7 snelwegen is de regio ook geschikt voor hen die mobiliteit en bereikbaarheid hoog in het vaandel hebben staan, waardoor het een ideale woonbestemming is voor een divers publiek met een voorliefde voor luxe aan de Spaanse kust.

Zijn er winkelmogelijkheden in de buurt?

Ja, de regio van de New Golden Mile biedt uitgebreide winkelmogelijkheden in de nabije omgeving. Langs deze betoverende kuststrook vindt men een scala aan chique boetieks, exclusieve winkels en lokale markten. Of het nu gaat om mode, design, kunst of lokale ambachten, bewoners hebben toegang tot diverse winkelervaringen die aansluiten bij verschillende smaken en voorkeuren. Bovendien zijn er winkelcentra en commerciële zones die een breed scala aan producten en diensten aanbieden. Of men nu op zoek is naar trendy mode, lokale lekkernijen of huisdecoraties, de New Golden Mile voorziet in diverse winkelmogelijkheden, waardoor het een aantrekkelijke bestemming is voor liefhebbers van retailtherapy.

Wat voor vastgoed vind ik er terug?

Langs de New Golden Mile kun je een gevarieerd aanbod aan vastgoed vinden dat aansluit bij diverse behoeften en smaken. Luxueuze appartementen met moderne voorzieningen en panoramische uitzichten op de Middellandse Zee vormen een aantrekkelijke optie voor diegenen die op zoek zijn naar eigentijds comfort. Daarnaast zijn er ruime villa’s met privézwembaden en weelderige tuinen voor liefhebbers van exclusieve privacy en uitgebreide buitenruimtes. De regio biedt ook townhouses en herenhuizen voor wie op zoek is naar een harmonieuze mix van gemeenschapsgevoel en luxe. Of het nu gaat om eigendommen aan het strand, in de buurt van golfbanen of met gemakkelijke toegang tot chique voorzieningen, de New Golden Mile biedt divers vastgoed, waardoor het een veelzijdige en aantrekkelijke bestemming is voor potentiële kopers.

Ontdek ons totaal concept

Bij Investinspain willen we onze klanten een totaal concept kunnen bieden. Ontdek hier wat dat juist inhoudt:

Vergelijk aanbiedingen