geavanceerd zoeken
Your search results

Estepona nieuwbouw vooruitzicht 2023-2025: De 5 toplocaties voor de Toekomst

Home » Estepona nieuwbouw vooruitzicht 2023-2025: De 5 toplocaties voor de Toekomst

Geschatte leestijd: 7 minuten

Toplocaties Estepona: Estepona, gelegen aan de prachtige Costa del Sol, is een van de meest opwindende bestemmingen voor nieuwbouwprojecten in Spanje. Met een bloeiende vastgoedmarkt en een groeiende belangstelling van zowel lokale als internationale kopers, biedt Estepona een schat aan mogelijkheden voor investeerders en huizenkopers. In dit artikel nemen we je mee door de vijf toplocaties in Estepona die in de periode van 2023 tot 2025 bijzonder veelbelovend zijn voor nieuwbouwprojecten.

Ayuntamiento Estepona 1
Ook het gemeentehuis van Estepona is een prachtig gebouw (bron: Ayuntamiento de Estepona)

1. La Resina

La Resina is een schilderachtig gebied dat dankzij zijn weelderige groene landschap en prachtige uitzichten op de Middellandse Zee niet kan onbreken tussen de toplocaties in Estepona. Dit gebied heeft de aandacht getrokken vanwege zijn rustige en serene omgeving, perfect voor wie op zoek is naar een oase van rust. De nabijheid van golfbanen en andere recreatieve voorzieningen voegt extra aantrekkingskracht toe. Hoewel de vastgoedprijzen hier iets hoger kunnen zijn, maken de luxe levensstijl en de betoverende omgeving dit zeker de moeite waard.

La Resina Golf Club
La Resina Golf Club zorgt voor een prachtig uitzicht (bron: La Resina Golf Club)

La Resina in een notendop:

+:

 • Weelderige groene omgeving met uitzicht op de Middellandse Zee.
 • Nabijheid van golfbanen en recreatieve voorzieningen.
 • Luxe levensstijl en rustige omgeving.

-:

 • Vastgoedprijzen aan de hoge kant

2. Las Mesas

Las Mesas staat bekend om zijn moderne architectuur en stijlvolle ontwerpen. Dit gebied is ideaal voor mensen die op zoek zijn naar eigentijdse woningen met strakke lijnen en moderne voorzieningen. Met een mix van appartementen en villa’s heeft Las Mesas voor elk wat wils. Bovendien ligt het dicht bij het bruisende stadscentrum en de prachtige stranden, wat het een geweldige locatie maakt voor zowel permanente bewoning als vakantiehuizen.

Las Mesas
Las Mesas is ideaal voor eigentijdse woningen (bron: La Opinion de Malaga)

Las Mesas in een notendop:

+:

 • Moderne architectuur en stijlvolle ontwerpen.
 • Dicht bij het stadscentrum en prachtige stranden.
 • Verscheidenheid aan eigentijdse woningen.

-:

 • Mogelijk hogere vastgoedprijzen

3. Stadion (centrum)

Het gebied rond het stadion van Estepona ondergaat een opmerkelijke transformatie met een focus op stedelijke vernieuwing. Met de bouw van eigentijdse appartementencomplexen en moderne voorzieningen, wordt dit gebied een knooppunt van activiteit en modern wonen. Zeker één van de toplocaties in Estepona dus. De ligging nabij winkels, restaurants en openbaar vervoer draagt bij aan de aantrekkingskracht van het gebied. Dit is een kans voor mensen die dicht bij de culturele kern van Estepona willen zijn.

default
Estepona beschikt ook over een gloednieuw stadion met atletiekpiste en voetbalveld (bron: Spain Sport Resort)

Stadion in een notendop:

+:

 • Stedelijke vernieuwing en moderne voorzieningen.
 • Nabijheid van winkels, restaurants en openbaar vervoer.
 • Dichter bij de culturele kern van Estepona.

-:

 • Kan drukker zijn wegens stadsactiviteiten

Ontdek onze projecten in Estepona:

Te koop

Villa Belfry

Voor € 1.850.000
Villa Belfry: Prachtige instapklare, moderne villa met uitzicht op golf & zee in Estep
Niels Bruggeman
Te koop
new offer

Australy Aures

Vanaf € 568.000
Australy Aures: Ruime luxe-appartementen met tuin of terras in Estepona De woningen in dit
Niels Bruggeman
Te koop
new offer

Sia Residences

Vanaf € 940.000
Sia Residences: 10 exclusieve villa’s in Estepona In dit exclusieve project in Estep
Niels Bruggeman
Te koop

Marine Hills

Vanaf € 514.000
Marine Hills: appartementen en villa’s tot 4 slaapkamers vlakbij Estepona centrum Ma

4. El Padron / Los Llanos

El Padron en Los Llanos, beiden toplocaties in Estepona, bieden een charmante landelijke sfeer met een vleugje traditie. Hier vind je nieuwbouwprojecten die perfect samengaan met het authentieke Spaanse plattelandsleven. Met ruime percelen en uitzicht op de bergen, zijn deze gebieden geschikt voor mensen die een meer landelijke levensstijl verkiezen zonder de moderne gemakken op te geven. De rust en vredige omgeving zijn perfect voor gezinnen en natuurliefhebbers. De meer traditionele wijken zorgen dankzij de vele bloemen bovendien voor de nodige sfeer.

Los Llanos Estepona
Los Llanos staat bekend om zijn plein vol bloemen (bron: Mapcarta)

El Padron/Los Llanos in een notendop:

+:

 • Charmante landelijke sfeer met uitzicht op de bergen.
 • Ruime percelen en authentieke Spaanse plattelandsleven.
 • Rustige en vredige omgeving.

-:

 • Verder weg van stedelijke voorzieningen

5. Arroyo Vaquero

Arroyo Vaquero biedt een mix van strand en stad, met eigenschappen die dicht bij de kust liggen en toch gemakkelijke toegang hebben tot stedelijke voorzieningen. Dit gebied heeft een aantrekkelijke dynamiek vanwege de nabijheid van het strand en de focus op duurzaamheid. Als je op zoek bent naar een eclectische levensstijl met een balans tussen ontspanning en opwinding, is Arroyo Vaquero zeker het overwegen waard.

arroyo vaquero
Arroyo Vaquero heeft prachtige stranden (bron: Autos Lido)

Arroyo Vaquero in een notendop:

+:

 • Mix van strand- en stadleven.
 • Duurzame focus en eclectische levensstijl.
 • Toegang tot het strand en moderne voorzieningen.

-:

 • Kan een compromis zijn tussen spanning en opwinding

Met zoveel toplocaties in Estepona beschikbaar, is het belangrijk om de voordelen en nadelen van elk gebied te begrijpen voordat je een beslissing neemt. Onthoud dat “wow-factoren” kunnen variëren, afhankelijk van jouw persoonlijke voorkeuren en behoeften.

Voorzieningen en omschrijvingen van toplocaties Estepona

Elk van deze toplocaties in Estepona biedt unieke voorzieningen en kenmerken die ze onderscheiden. Van moderne architectuur tot landelijke charme, je zult ontdekken dat elk gebied zijn eigen karakter heeft. Gemeenschappelijke voorzieningen zoals golfbanen, strandclubs, winkelcentra en groene ruimtes verrijken de levensstijl in deze gebieden.

In La Resina geniet je van een weelderige omgeving en panoramische uitzichten. Las Mesas biedt eigentijdse luxe en nabijheid van het stadsleven. Stadion (centrum) brengt je dichter bij de culturele kern van Estepona. El Padron en Los Llanos bieden een rustiek toevluchtsoord en Arroyo Vaquero combineert ontspanning aan zee met stedelijke opwinding. Uiteindelijk kies je voor de regio die het beste bij jou, je verwachtingen en je budget past.

Conclusie toplocaties Estepona

Estepona’s nieuwbouwprojecten in de komende jaren zullen ongetwijfeld aantrekkelijke kansen bieden voor investeerders en kopers die op zoek zijn naar eigendommen in een bloeiende markt. Met diverse toplocaties in Estepona om uit te kiezen, biedt deze charmante stad aan de Costa del Sol voor elk wat wils. Voordat je een beslissing neemt, is het echter essentieel om grondig onderzoek te doen en de locatie te kiezen die het beste aansluit bij jouw levensstijl en behoeften.

Veelgestelde vragen over toplocaties Estepona

 1. Zijn deze nieuwbouwlocaties alleen geschikt voor investeerders? Nee, deze locaties zijn geschikt voor zowel investeerders als mensen die op zoek zijn naar een permanente woning.
 2. Welk gebied is het meest geschikt voor gezinnen? El Padron / Los Llanos biedt een rustige en landelijke omgeving die ideaal is voor gezinnen.
 3. Bieden deze gebieden gemakkelijke toegang tot voorzieningen? Ja, elk gebied heeft zijn eigen set voorzieningen, variërend van strandtoegang tot winkelcentra.
 4. Zijn er ook oudere woningen beschikbaar in deze gebieden? Dit artikel richt zich voornamelijk op nieuwbouwprojecten, maar sommige gebieden kunnen ook oudere woningen hebben.
 5. Hoe zit het met de nabijheid van scholen in deze gebieden? De nabijheid van scholen varieert, dus het is belangrijk om dit aspect specifiek te onderzoeken voor elk gebied.

Maak van uw droomhuis een slimme investering via onze gids:


Benieuwd naar meer blogs? Ontdek ze hier:

Compare Listings