geavanceerd zoeken
Your search results

Uw Belgische makelaar in Zuid-Spanje: INVESTINSPAIN

Posted by Ken Klaver on januari 8, 2021
0

Belgische makelaar in Zuid-Spanje: INVESTINSPAIN – U kan ons zowel in Spanje als België vinden. Villa of appartement in Zuid-Spanje kopen? INVESTINSPAIN is uw vastgoedmakelaar wanneer u een luxe tweede verblijf in Zuid-Spanje (regio Málaga) zoekt! Ontdek hier hoe wij u via ons uitgebreide service pakket bijstaan!

    1. Wij helpen u in Zuid-Spanje droomhuis vinden
    2. Inspectiereis plannen

1. Wij helpen u in Zuid-Spanje droomhuis vinden

De service van INVESTINSPAIN als Belgische makelaar in Zuid-Spanje zal u nergens anders vinden. Niet alleen bieden wij enkel het allerbeste vastgoed aan in en om Marbella. U krijgt er ook een volledig servicepakket bovenop om alle praktische zaken zowel voor als na aankoop te stroomlijnen. Wat u daarvan mag verwachten? Alles van juridisch advies voor aankoop tot totaalinrichting, installatie van nutsvoorzieningen, tuinonderhoud en poetsbeurten na oplevering. U ontvangt met andere woorden van A tot Z complete ondersteuning om uw investering zorgeloos te laten verlopen. Zo verschillen we dag en nacht van handelaren die u na tekening van een koopcontract in het diepe werpen.

Belgische makelaar Zuid Spanje

2. Inspectiereis plannen

We beginnen bij het begin: een kennismakingsgesprek waarin we uw wensen leren kennen en u op basis hiervan de meest interessante nieuwbouwprojecten voorleggen. Zo kan het zijn dat u op zoek bent naar een luxevilla vlak naast het golfterrein in Estepona, een penthouse met uitzicht op de beroemde jachthaven van Puerto Banus, of een townhouse aan de Golden Mile. Het zijn slechts een paar voorbeelden uit ons steeds groeiende aanbod luxewoningen aan de Costa del Sol.

Projecten gevonden waar u interesse in heeft? Dan wordt het tijd om een inspectietrip te boeken. Op deze meerdaagse reis gaat u onder begeleiding verschillende projecten bezoeken. U kan meteen de omgeving verkennen en uiteraard is er tijd voor een uitgebreide vragenronde over alle details van uw voorkeursproject. Dit helpt u de knoop door te hakken en te kiezen voor de meest aantrekkelijke investering aan de Spaanse zuidkust. Vele landgenoten gingen u al voor, dus loop uw kans niet mis. Maak vandaag nog een afspraak bij INVESTINSPAIN en maak uw Spaanse dromen waar.

Wij staan steeds voor u klaar

Sedert meer dan 10 jaar zijn we actief als projectontwikkelaar in België. We hebben kunnen vaststellen dat het vastgoed er reeds enkele jaren stagneert. In parallel hiermee merken we als vastgoedspecialist in Costa del Sol dat het vastgoed in die regio – een regio waar we sinds 1986 regelmatig vertoeven – zich sinds 2013 écht goed herneemt. Dit maakt het dus een paradijs voor investeerders én levensgenieters! En 1 + 1 = 2 …

Leave a Reply

Compare Listings