Huizen te koop in Spanje: het beste van de Costa del Sol

Huizen te koop in Spanje: het beste van de Costa del Sol – U heeft ambities voor vastgoed in Spanje? Vind de perfect gelegen villa, townhouse, penthouse of het appartement van uw dromen via uw gespecialiseerde Belgische vastgoedmakelaar. Wij kunnen u informeren en praktische hulp bieden omtrent de mooiste huizen te koop in Spanje. Maak van de Costa uw tweede thuis, want niets ligt u nog in de weg. Bovendien begeleiden we u zowel voor, tijdens als na de aankoop van uw droomwoning aan de hand van ons uitgebreid servicepakket.

Onze service voor huizen te koop in Spanje

huizen te koop in SpanjeEr is een “zee” aan huizen te koop in Spanje. Waarom zou u dat enorme aanbod met veel moeite doorploeteren, terwijl INVESTINSPAIN u graag helpt met een voorselectie van het beste dat de Costa del Sol u kan bieden? Wist u trouwens dat de Spaanse vastgoedmarkt anders in elkaar steekt dan de Belgische? Om goed geïnformeerde keuzes te maken, neemt u daarom best het advies aan van een partner die deze regio en de lokale vastgoedmarkt al jaren kent. Bij INVESTINSPAIN komt u daarvoor aan het juiste adres. Wij stroomlijnen het hele aankoopproces en beheer van uw pand voor u. Daardoor kan u onbekommerd van uw tweede verblijf in Spanje genieten. Dit alles regelen we via ons alomvattende vastgoedservicepakket.

Interesse in een van de vele luxe projecten in onze portfolio? We nemen u graag mee op inspectiereis ter plaatse. We vertrekken vanuit een selectie op maat om het perfecte tweede verblijf uit het beste vastgoedaanbod voor u te vinden. Tijdens zo’n reis kunt u meteen de prachtige Costa del Sol verkennen en de tal van faciliteiten in de buurt ontdekken. Zo krijgt u een geïnformeerd totaalbeeld van uw voorkeursprojecten. U komt exact te weten wat voor vlees u in de kuip heeft. Kwaliteit en transparantie dragen wij hoog in het vaandel.

We helpen u zorgeloos investeren in uw droomhuis te Marbella, Estepona, Benahavis of een van onze andere locaties. Van hulp voor aankoop – zoals de vertaling van documentatie, juridische en fiscaal advies – tot de inrichting en beveiliging van uw pand na aankoop. U kan zelfs op ons beroep doen, mocht u uw tweede verblijf willen verhuren in de periode dat u afwezig bent. Zo kan uw droompand u ook nog een mooie huuropbrengst opleveren. Naast dit exclusieve servicepakket kan u bij ons rekenen op advies op maat en service met een glimlach.

Topinvesteringen aan de Spaanse zuidkust

huizen te koop in SpanjeNa de vastgoed crisis van begin deze eeuw wordt er terug volop gebouwd en verkocht in Spanje. Adembenemende nieuwbouwprojecten raken in rap tempo uitverkocht en nieuwe projecten met de meest luxe faciliteiten rijzen uit de grond van de Costa del Sol. De immobiliënmarkt lijkt zich te herstellen terwijl de prijzen nog steeds zeer interessant zijn om een topinvestering voor te stellen.

INVESTINSPAIN helpt u voor, tijdens en na aankoop bij de realisatie van uw dromen over huizen te koop in Spanje. Dit doen we door u te helpen in de selectie van een kwalitatief uitmuntende woning op een toplocatie, gerealiseerd door een betrouwbare projectontwikkelaar. U kan rekenen op een degelijke begeleiding en ondersteuning ter plaatse van specialisten uit de regio waarin u uw zuiderse woning zoekt. Wacht niet langer om uw dromen te verwezenlijken. Neem vrijblijvend contact met ons op en plan uw afspraak in één van onze kantoren in Mechelen of Marbella.

Ontdek ons aanbod volgens type

Project in de kijker

Quantum Los Flamingos: Moderne luxevilla in Los Flamingos, Benahavis

Types: Villa

Locatie: Benahavis

Unico: Luxueus boutique project van 24 appartementen in Benahavis vanaf €395.600

Types: Appartement, Penthouse

Locatie: Benahavis

Velvet: Nieuw project van 12 onafhankelijke villa’s met panoramisch zeezicht in Cancelada vanaf €985.000

Types: Villa

Locatie: Cancelada