geavanceerd zoeken
Your search results

Vertalingen van alle documentatie (Spaans – Engels – Nederlands)

Net zoals in eigen land, wordt alle documentatie in de eigen landstaal aangeleverd. Alles dient vervolgens ondertekend te worden in het Spaans, en derhalve zijn vertalingen van groot belang!

Alle documenten kunnen voor u vertaald worden door onze eigen mensen. Zo weet u perfect wat u ondertekent, wanneer u het ondertekent! De documentatie waaraan u dient te denken is;

  • Reservatie document
  • Private Purchase Agreement
  • Akte
  • Overige documentatie

Het reservatie document wordt ondertekend om een specifiek pand te reserveren, en derhalve van de markt te halen. Daarbij kan u er zeker van zijn, dat uw droompand aan niemand meer wordt voor gesteld.

Nadat de licentie is bekomen, wordt een Private Purchase Agreement op maat gemaakt, wat vergelijkbaar is met een verkoopovereenkomst in eigen land. Dit is de effectieve aankoop. In dit document worden alle details, afwerkingen, materialen, betalingsafspraken, etc uiteen gezet.

Tenslotte, na afwerking, wordt de akte ondertekend bij de notaris, waarbij de sleutels overhandigd worden, en u helemaal eigenaar bent, en kan beginnen genieten van uw droompand!

Ongetwijfeld vindt u een droompand in onze nieuwbouwprojecten, gaande van frontline golf appartementen & penthouses tot villa’s op het strand, we hebben het allemaal voor u. Contacteer ons vandaag nog!

Om u het leven helemaal gemakkelijk te maken, organiseren we ook uw inspectiereis op maat, vanuit alle luchthavens in België naar Marbella. Deze is bovendien volledig op onze kosten. Vraag zeker naar de voorwaarden!

Waarom kiezen voor INVESTINSPAIN?

Vind uw droom

Op zoek naar een buitenverblijf aan de Costa del Sol? Wij bekijken tijdens een afspraak in ons kantoor in Mechelen of Utrecht welke projecten u kunnen interesseren.

Compare Listings