geavanceerd zoeken

€ 0 naar € 9.000.000

We hebben gevonden 0 resultaten. Bekijk resultaten
geavanceerd zoeken

€ 0 naar € 9.000.000

we hebben gevonden 0 uitslagen
Uw zoekresultaten

Vastgoed kopen in Spanje: advies op maat

Bij vastgoed kopen in Spanje komt heel wat kijken! Om dit proces zo vlot mogelijk te laten verlopen, rekent u best op de steun van een erkend makelaar die u hiermee kan helpen. Bent u op zoek naar een luxueus appartement of een moderne villa aan de Costa del Sol? Dan bent u bij INVESTINSPAIN aan het juiste adres! Check hier hoe wij u kunnen verder helpen met onze services en ons advies op maat!

1. Vastgoed in Spanje met Belgisch advies

INVESTINSPAIN is vastgoedspecialist met meer dan 10 jaar ervaring in België en meerdere jaren aan de Spaanse Costa Del Sol. Vanuit onze ervaring willen we u via ons uitgebreide netwerk van uitmuntende vastgoedontwikkelaars de meest unieke projecten aan de Costa del Sol bieden. Bent u op zoek naar een luxe villa, penthouse, appartement of townhouse aan de Costa Del Sol? Dan helpen we u graag verder. Bovendien kunnen we u in eigen land én in Spanje ondersteunen in uw zoektocht naar de perfecte investering in deze schitterende regio.

We helpen u steeds het neusje van de zalm selecteren in uw eigen, vertrouwde taal. Bovendien kunnen we u, aan de hand van ons servicepakket, helpen met alle praktische zaken. Denk bijvoorbeeld aan het bemeubelen van uw nieuwe woning. Om u de mogelijkheid te bieden om uw pand van A tot Z in te richten, werken we samen met een aantal fabrikanten. Een aantal voorbeelden hiervan zijn Indera en Jati & Kebon.

2. Goed geïnformeerd investeren

Om een reële beslissing te kunnen nemen, nodigen we u uit op inspectiereis om de geselecteerde projecten te bezoeken. Daar kan u het pand of het perceel ter plaatse bezichtigen en de regio (Marbella, Estepona, Benahavis,…) verkennen. Op deze manier leert u het project door en door kennen, en ziet u meteen alle faciliteiten die binnen handbereik gelegen zijn. Bovendien kiest u voor concrete service wanneer u met INVESTINSPAIN in zee gaat om vastgoed te kopen in Spanje.

Naast ons netwerk en onze ervaring, kunnen we u nog veel meer bieden in uw zoektocht naar het ideale vastgoedproject in het betoverende Spanje. We helpen onder meer met de contracten van maatschappijen die u van water, elektriciteit, TV en internet voorzien. Nog belangrijker: we werken samen met een team van advocaten en fiscalisten om u van expertadvies op zowel juridisch als fiscaal vlak te voorzien. Zo vermijden we valkuilen en weet u zeker dat u een zeer goed pand aankoopt. Ook de vertalingen van documentatie (particuliere koopovereenkomst, akte en dergelijke), property management ter plaatse en het bemeubelen van uw villa, appartement of penthouse behoren tot ons zeer uitgebreide servicepakket. Wij stellen alles in het werk om u een onbezorgde investering te bezorgen aan de Costa del Sol. Ga genieten van uw droomhuis en laat de praktische bekommernissen aan INVESTINSPAIN over.

vastgoed kopen in Spanje

3. Het moment voor een goede investering in vastgoed

De afgelopen jaren maakt de vastgoedsector in de omgeving van Marbella een duidelijke, maandelijkse stijging door. De verwachting is dat deze trend de komende jaren door zal zetten, zeker op vlak van nieuwbouwprojecten. Voor wie zijn spaarcenten wenst te beleggen in vastgoed in een zonnig land met veel opportuniteiten, biedt vastgoed in Spanje kopen vandaag een schitterend perspectief! Kom gerust eens vrijblijvend uw vele mogelijkheden bespreken. Bovendien kunnen we u meer inzicht verschaffen met betrekking tot volgende aspecten:

  • lokale vastgoedmarkt
  • plaatselijke regels
  • mogelijke valkuilen
  • verwachte huuropbrengst
  • kenmerken van de beste opportuniteiten
  • vastgoed kopen in Spanje wetgeving
  • huis kopen in Spanje kosten

Veel mensen die de Costa del Sol bezoeken, worden verliefd op deze fantastische streek en al haar mogelijkheden. Ligt uw toekomst aan de fonkelende zuidkust van Spanje? Laten we het samen ontdekken! Maak vandaag nog een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Wij kijken uit naar deze ontmoeting en hopen u te helpen uw Spaanse dromen te realiseren.

Gratis download

Hoe kiest u een SOLIDE NIEUWBOUW INVESTERING (+ 5% ROI per jaar) – De ultieme checklist

21-pagina’s met waardevolle informatie…gratis! In dit E-book onthullen we alle noodzakelijke kennis om een (nieuwbouw) investering tot een success te maken. + HANDIGE CHECKLIST! 

Te koop

Marbella Club Hills

Voor € 845.000
Marbella Club Hills: Instapklaar luxe villa appartement op Marbella Club met privé tuin – Voor €845.000 (exclusief meubels) Marbella Club & Puento Rom ...
Niels Bruggeman
Te koop
hot offer
new offer

Marbella Design Hills – Dolce & G...

Marbella Design Hills – Dolce & Gabbana (pre-launch): Exclusief project centraal in Golden Mile met villa-appartementen en shoppingcenter in samenwerk ...
Niels Bruggeman
Te koop
new offer

Villa Marbella Club Golf

Prijs op aanvraag
Villa Marbella Club Golf: Unieke high-end villa met zicht op de golfbaan Deze adembenemende villa bestaat uit een oppervlakte van 454 m2 en ligt op een perceel ...
Niels Bruggeman
Te koop
new offer

Earth

Vanaf € 1.650.000
Earth: Luxe appartementen met tuin en (semi-) penthouses aan de Golden Mile in Marbella – Vanaf €1.650.000 Deze luxe community is gelegen aan de Golden Mi ...
Niels Bruggeman

Vergelijk aanbiedingen