geavanceerd zoeken

€ 0 naar € 9.000.000

We hebben gevonden 0 resultaten. Bekijk resultaten
Uw zoekresultaten

Vastgoed te koop in Marbella met zeezicht – Advies op maat!

Op zoek naar exclusief vastgoed te koop Marbella met zeezicht? – Ontdek ons ruime aanbod van luxe appartementen en moderne villa’s die genieten van panoramische zichten op zee! Vastgoedmakelaar INVESTINSPAIN begeleidt u van A tot Z in het aankoopproces met uitgebreide aanvullende services. Ontdek hier wat we allemaal voor u kunnen betekenen als specialist in de vastgoedmarkt van Marbella!

Inhoudstafel

    1. Waarom Marbella?
    2. Op zoek naar vastgoed te koop in Marbella met zeezicht
    3. Voordelen BIV makelaar
    4. Ons aanbod te koop in Marbella met zeezicht
    5. Contact
Grand View - Te koop Marbella met zeezicht

1. Waarom Marbella?

Marbella is een echte hotspot aan de Costa del Sol! Deze levendige Spaanse badplaats ziet zo’n 320 zonnige dagen per jaar, doordat het geniet van een eigen microklimaat. U vindt er de natuurpracht van langgerekte stranden tot groene bergen. Daarnaast is er genoeg te zien en te beleven voor wie zijn vrije tijd graag vult met activiteit. Marbella bruist van de jachthavens, golfclubs, toprestaurants en trendy boetieks.

Zo kan u bijvoorbeeld altijd een bezoekje brengen aan Puerto Banús en u laten verwennen door alle aanwezige luxe. Neem een kijkje tussen jachten die er liggen aangemeerd of geniet van een avondje uit in één van de vele clubs. Bent u eerder een golfliefhebber? Dan kan u zich zeker en vast uitleven aan de Costa del Sol! Hier zijn meer dan 70 golfbanen te vinden, waarvan er vele in en rondom Marbella liggen. Daarnaast valt er ook heel wat te beleven op cultureel vlak. Het oude gedeelte van Marbella (El casco histórico de Marbella), is een zeer fijne plaats om te vertoeven. De Plaza de los Naranjos (‘sinaasappelpleintje’) bijvoorbeeld, is een pittoresk pleintje waar u kan genieten van heerlijke gerechten in typische restaurants.

Of u nu kalmte en verzet zoekt of druk gevulde dagen vol vrijetijdsbesteding, aan het einde van de dag kan u hier altijd tot rust komen in uw eigen luxe woning met zeezicht.

Mijas

2. Op zoek naar vastgoed te koop in Marbella met zeezicht?

Bent u op zoek naar vastgoed te koop in Marbella met zeezicht, dicht bij allerlei faciliteiten of dicht bij een golfbaan gelegen? Dan staan we u graag bij in uw zoektocht! Er is een zeer ruim aanbod aan villa’s en appartementen in Marbella. Een ruime keuze hebben is fijn, maar ook zeer moeilijk om te doorlopen. Daarom hebben we voor u reeds de meest kwalitatieve projecten geselecteerd die worden geleverd door betrouwbare ontwikkelaars.

Een eerste stap bij uw zoektocht is een afspraak bij ons op kantoor. Hierbij nemen we uw wensen grondig door en presenteren we u enkele aansluitende nieuwbouw projecten. Doorgaans tonen we u ook de prijzen en beschikbaarheden om u meteen een duidelijk beeld te geven van de mogelijkheden. Zit u met praktische en financiële vragen? Dan beantwoorden we die ook met plezier. Frontline beach appartementen of ruime villa’s die zowel genieten van berg- en zeezichten, wij bieden u tal van opties!

Uw droomproject inspecteren

Is uw oog gevallen op interessant vastgoed te koop in Marbella met zeezicht? Dan nodigen we u graag uit op een 3-daagse inspectiereis in Marbella waarbij we de door u gekozen projecten bezoeken. Naast de info die u reeds kreeg bij onze afspraak op kantoor, is het natuurlijk belangrijk om de constructie en de omgeving zelf te kunnen waarnemen. U ziet zo niet alleen de schitterende nieuwbouwprojecten, maar ook hun nabijheid aan strand, golfterrein, apotheek, winkels, enzovoort. Op deze manier kan u aanvoelen wat de omgeving allemaal te bieden heeft en of dit al uw verwachtingen weet waar te maken. Daarnaast krijgt u ook de kans om samen te zitten met de ontwikkelaar om bijkomende vragen te kunnen stellen.

Drie dagen is ruim voldoende voor een inspectietrip. Op dag één ontvangen we u aan de luchthaven en begeleiden we u naar uw hotel. Nadien bezoeken we samen een aantal projecten, waarna u kan genieten van een leuke avond. De tweede dag spreken we opnieuw af om uw eventuele vragen te beantwoorden en om het project van uw voorkeur een tweede keer te bezoeken, indien u dit wenst. De derde dag vertrekt u naar huis. Uw droom is werkelijkheid geworden!

Services na aankoop

INVESTINSPAIN heeft een zeer uitgebreid dienstenpakket. Aan de hand van deze diensten begeleiden we u zowel voor, tijdens als na de aankoop van uw appartement of villa. Zo bieden we u advies over de regio, juridisch en fiscaal advies via een Nederlandstalig team gespecialiseerd in vastgoed in Costa del Sol, vertalingen van documenten, totaalinrichting en onderhoud van uw woning. Dat is de alomvattende service van INVESTINSPAIN die u elders ver moet zoeken. Wij begrijpen dat er bij de aankoop van een tweede verblijf in het buitenland meer komt kijken dan enkele handtekeningen op een koopcontract. Daarom stroomlijnen we het gehele proces voor u.

Indien u dit wenst, kunnen we u zelfs ondersteunen bij de verhuur van uw appartement, townhouse of villa. Kies voor gebruiksgemak en een veilige investering in het mooiste vastgoed van de Costa del Sol. Wij zijn er klaar voor. U ook? Kom dan eens langs voor een vrijblijvend gesprek op kantoor in Mechelen of Utrecht. We leren graag u en uw wensen beter kennen, om u van het beste advies te voorzien.

INVESTINSPAIN Survey

Wil u graag al een kort overzicht van interessante projecten ontvangen? Neem dan deel aan onze nieuwbouw enquête! Op basis van uw gegevens sturen we u nadien enkele aansluitende projecten.

powered by Typeform

3. Woning kopen in Marbella met zeezicht: Voordelen BIV-makelaar

Vastgoed in Spanje kopen gebeurt niet altijd zonder risico. Daarom raden we u aan om altijd in zee te gaan met een erkend makelaar om valkuilen te vermijden. INVESTINSPAIN is een erkend BIV-makelaar. Maar wat betekent dat? Elke makelaar die vanuit België vastgoed verkoopt, moet ingeschreven zijn bij het instituut. Alleen zo kan die op een legale manier vastgoed verkopen. Doet u een aankoop via een niet erkende makelaar, dan is dat illegaal en geniet u geen enkele vorm van bescherming. In Spanje is dit helaas niet een vereiste en kan eender wie zich tot makelaar uitroepen, met alle gevolgen van dien.

Een appartement of villa kopen in Marbella met zeezicht is niet iets wat u ondoordacht mag doen. Het gaat immers over een grote investering, en daarenboven een materie én een regio waar de meesten niet in thuis zijn. INVESTINSPAIN is een BIV-makelaar die voor begeleiding zorgt in Spanje, met name in de regio Costa del SolMalaga tot aan Gibraltar. U kunt een BIV-makelaar herkennen door het BIV-nummer, het onze is BIV 511973. Dit kan u intypen op de site van BIV.be

5 belangrijke voordelen van een BIV makelaar:

  1. Gereguleerde Belgische derdenrekening om uw gelden veilig te plaatsen
  2. Een BIV-makelaar dient een gereguleerde Deontologie te volgen, op straffe van uitzetting!
  3. Elke BIV-makelaar heeft een beroepsaanprakelijkheidsverzekering, ter bescherming van de consument.
  4. Elke BIV-makelaar dient zijn of haar vastgoedexpertise aan te tonen, én ook steeds op niveau te houden. Academische opleiding & vastgoed examens zijn de tools hiertoe.
  5. Lokaal kantoor in eigen land, voor contractuele zaken, info-sessies, … in ons geval hebben we kantoren in Spanje, Belgïe en Nederland.

Waarom in zee gaan met 1 makelaar?

Een veel voorkomende misvatting is dat wanneer u in zee gaat met meerdere makelaars, u meerdere woningen in Marbella zal kunnen bezoeken. Maar niets is minder waar. In tegenstelling tot België en Nederland, heeft een makelaar toegang tot alle projecten in Spanje, waarbij overal dezelfde prijzen gelden. Daarnaast loopt u ook het risico dat wanneer u meerdere makelaars contacteert, niemand van hen de kans zal krijgen om uw wensen 100% te begrijpen. Hierdoor loopt u het risico van projecten te bezoeken die u niet liggen en daardoor kostbare tijd te verliezen. Bovendien zullen makelaars ook hun objectiviteit verliezen in concurrentie met elkaar. Daarom raden we u aan om 1 makelaar te kiezen tijdens uw zoektocht naar vastgoed in Spanje.

Ook wanneer u twijfelt om rechtstreeks een woning te kopen bij de ontwikkelaar, raden we aan om in zee te gaan met een makelaar. Een ontwikkelaar zal zijn project namelijk nooit op een objectieve manier toelichten. Bovendien kan u via de makelaar ook rekenen op 100% begeleiding in uw eigen taal. Dit zorgt ervoor dat er nooit sprake zal zijn van miscommunicaties of andere onduidelijkheden.

4. Ons aanbod te koop in Marbella met zeezicht

Hierbij geven u al een kleine blik op enkele hoogwaardige projecten te koop in Marbella met zeezicht.

Velaya – Frontline beach project van appartementen en bungalows – vanaf €792.000

Indien u graag zo dicht mogelijk bij het strand wil zitten, dan is Velaya zeker en vast een goede optie. Dit exclusieve project bestaat uit kwalitatieve appartementen, penthouses en bungalows. Het project is ontwikkeld om te voldoen aan al uw wensen en om u te laten genieten van een exclusieve levensstijl in een natuurlijke en rustige omgeving.

De appartementen beschikken hier over 2 en 3 slaapkamers en over zeer ruime terrassen met goede zichten. Daarnaast hebben de gelijkvloers appartementen de optie om te worden aangevuld met een privé zwembad in de tuin. Bovendien zijn er ook luxueuze penthouses en bungalows aanwezig.

Geniet van een ongeëvenaarde locatie aan het strand en van een breed aanbod aan culturele, gastronomische en sportieve activiteiten. Met een oppervlakte van ongeveer 15.000 m², een nieuw residentieel concept, unieke faciliteiten en een toplocatie, wordt Velaya ongetwijfeld één van de meest exclusieve ontwikkelingen van de Costa del Sol.

Meer info over dit project vindt u hier.

Elviria Sea Golf – Voor €1.300.000

Vlakbij de Santa María Golfclub in Marbella vindt u villa Elviria Sea Golf. Dit is een nieuwbouwvilla met een eigentijdse stijl en een zeer functionele verdeling. Bovendien heeft u vanuit deze woning zicht op de Middellandse Zee en de golfbaan.

Bij het ontwerp van deze villa is er rekening gehouden met de lichtinval, de woonkamer heeft een extra hoog plafond om dit te maximaliseren. De andere ruimtes zijn verdeeld over 2 verdiepen en zijn afgewerkt met de beste materialen en een zeer hoge afwerkingsgraad.

Villa Elviria Sea Golf heeft een fantastische ligging! Vlakbij Santa María Golfclub, maar ook slechts op 15 minuten van Marbella centrum, waar u tal van faciliteiten vindt. Geniet van het strand van Elviria of vertoef in een van de leuke strandbars, vlakbij uw thuis!

Meer info over dit project vindt u hier!

Verkocht
Verkocht

Marein Banús – Uitverkocht

Vanaf € 2.485.000
Marein Banús: Exclusief villaproject op 50 meter van het strand en vlakbij Puerto Banús &# ...
Verkocht
Verkocht

EMARE – Uitverkocht

Voor € 3.850.000
Emare: Frontline beach villa-appartement naast Laguna Village voor €3.850.000 – Inst ...
3 3 409 m2gegevens

Ikkil Bay

Vanaf € 2.300.000
Ikkil Bay: Frontline beach villa appartementen vlakbij jachthaven van Estepona vanaf €2.30 ...

5. Contact

Kom langs bij ons op kantoor en laat u informeren over ons constant groeiende aanbod aan nieuwbouw te koop in Marbella met zeezicht. Wat dacht u van lifestyle-appartementen in een resort of uitzonderlijke villa’s aan de Golden Mile? Wat uw wensen ook zijn, INVESTINSPAIN helpt u ze waar te maken. Bekijk alvast ons portfolio met prachtige nieuwbouwprojecten in Marbella of raadpleeg onze nieuwbouw-pagina voor extra praktische info.


Eindelijk! Een woning kopen in Spanje zonder zorgen!

Nieuwbouw Kopen in Spanje:
De ultieme financiële checklist

7-pagina's tellend, gratis E-book met alle noodzakelijke financiële kennis om een (nieuwbouw) woning aan te schaffen in Zuid-Spanje.

Een overzicht van alle Belastingen die voortvloeien uit de verwerving van een onroerend goed.

  • Alle Belastingen voor het bezit van een onroerend goed in Spanje.
  • Kopen als particulier of als (niet) in Spanje gevestigde vennootschap?
  • Duidelijkheid over de Plusvalia belasting: Voor wie is het?
  • Hoeveel Vermogenswinstbelasting betaalt u in Spanje?
  • Erfbelasting? Profiteer van een reductie van 99% in Spanje! Hoe...Download ons gratis E-boek.
  • Zeg vaarwel tegen onzekerheden! Alle benodigde documentatie bij een transactie

Vul uw gegevens in en krijg DIRECT toegang tot ons GRATIS E-BOEK.


Welkom bij Investinspain.be

Een eigen stekje hebben in het zuiden van Spanje heeft heel wat voordelen, maar er komt meer bij kijken dan je zou denken.

Vaak krijgen we de vraag van onze klanten welke de fiscale aspecten zijn, die gepaard gaan met een aankoop in het Zuiden, als Belg of Nederlander.

Om al deze vragen op een gestructureerde manier te beantwoorden, hebben wij deze financiële checklist opgesteld samen met Arcos en Lamers, een Nederlandstalige advocaat & fiscalist die al velen jaren actief is aan de Spaanse Zuidkust.

In dit gratis E-book staan alle belangrijke regels, wetten en weetjes in overzichtelijke hoofdstukken beschreven. Doe er uw voordeel mee! 

null

Gunther de Vleeschouwer

Oprichter Investinspain

Vergelijk aanbiedingen