geavanceerd zoeken

€ 0 naar € 9.000.000

We hebben gevonden 0 resultaten. Bekijk resultaten
Uw zoekresultaten

Waarom inspectiereizen zo belangrijk zijn

Een inspectiereis is de doorslaggevende factor bij aankoop van vastgoed in Spanje. Na het ontvangen van heel wat informatie op kantoor en het eventuele volgen van virtual tours, blijft het van cruciaal belang om ter plaatse een kijkje te nemen. Op deze manier kan u volledig waarnemen hoe de constructie eruit ziet en van welke zichten u zal kunnen genieten. Bovendien maakt INVESTINSPAIN u ook wegwijs in de regio, zodat de Costa del Sol geen geheimen meer voor u heeft. Check hier hoe wij u 100% begeleiden aan de hand van onze inspectiereizen!

    1. Voorbereiding inspectiereis
    2. Zoektocht naar het geschikte project op inspectiereis
    3. Opvolging na aankoop

1. Voorbereiding inspectiereis

Een inspectiereis kan niet worden gedaan zonder voorbereiding. Daarom nodigen we u uit op ons kantoor in Mechelen (BE) of Utrecht (NL) alvorens naar de Costa del Sol te reizen. Tijdens deze meeting is het de bedoeling om te luisteren naar wat uw wensen zijn en daarbij de meest aansluitende projecten voor te stellen. Indien u nog niet goed weet in welke regio u juist wil investeren, schetsen we voor u welke voordelen er aan iedere regio gebonden zijn. Daarnaast kunnen we op kantoor ook meteen voorbeeldgrondplannen en prijslijsten doornemen om u een zo duidelijk mogelijk beeld te geven van het huidige aanbod in vastgoed. Op basis van de besproken projecten, kan u nadien aangeven welke u graag ter plaatse zou willen bezoeken via een inspectiereis.

Komt de locatie Mechelen of Utrecht u niet goed uit? Dan kunnen we u ook altijd bijstaan aan de hand van een online meeting! Sterker nog, indien u wel al weet welk project u graag wil bezoeken, maar u niet meteen de mogelijkheid heeft om naar Spanje te reizen, kunnen we ook een virtuele tour organiseren met de ontwikkelaar te plaatse!

INVESTINSPAIN enquête

Bent u er nog niet uit of u liever in Estepona of Marbella zou willen verblijven of wil u voorafgaand aan een afspraak al een overzicht van interessante projecten? Neem dan deel aan de INVESTINSPAIN vastgoed survey! Op basis van uw gegevens sturen we u nadien enkele interessante projecten op toplocaties door!

powered by Typeform

2. Zoektocht naar het geschikte project op inspectiereis

Een inspectiereis is een meerdaagse trip waarbij we u als makelaar volledig begeleiden bij het bezoeken van projecten. Naast de projectbezoeken, leren we u ook de Costa del Sol beter kennen en delen we u leuke adresjes mee. Doordat we aan de hand van voorafgaande afspraken op kantoor al een duidelijk beeld hebben van wat u zoekt, kunnen we veel frustratie vermijden en hoeven we niet onnodig tijd te verliezen bij het bezoeken van projecten die u niet liggen.

Het is een must om een inspectiereis te maken waneer het aankomt op beslissingen nemen. Doordat u de projecten op locatie bekijkt, kan u meteen de zichten vaststellen en waarderen. Daarnaast kan u ook meteen aanvoelen of de regio u goed ligt, want de Costa del Sol biedt namelijk veel verscheidenheid. Bent u op zoek naar een frontline beach appartement in Marbella? Of wil u liever een penthouse vlakbij Estepona Golf? Naargelang uw wensen, stemmen we de projecten ook af op de faciliteiten in de buurt.

Wist u dat 30% van de klanten investeert in een ander project dan dat ze aanvankelijk in gedachte hadden? Als makelaar kunnen we u perfect de verschillen tussen de regio’s aantonen en zorgen we ervoor dat u vergelijkbare projecten kan bezoeken. Op die manier kan u de beste keuze maken! Bovendien krijgt u via INVESTINSPAIN uw inspectiereis volledig terugbetaald indien u overgaat tot een aankoop! (Vraag naar onze voorwaarden!)

Costa del sol Skyline - inspectiereizen

3. Opvolging na aankoop

U heeft uw droomwoning in Zuid-Spanje gevonden en gaat over tot de aankoop ervan. Dan kan u ook hier 100% rekenen op de begeleiding van INVESTINSPAIN! Wij werken samen met een Nederlandstalig team van juristen en fiscalisten en zorgen ervoor dat u ook steeds een Nederlandse versie van de contracten ontvangt. Wij helpen u verder in úw taal met kantoren op Belgische en Nederlandse bodem, om alles zo vlot mogelijk te laten verlopen. Daarnaast volgen we vele praktische zaken op zoals de oplevering, het voorbereiden van the Title Deed, enzovoort.

Maar daar stopt het niet! Ook na de aankoop bieden we verschillende services aan om u zorgeloos te laten genieten van uw verblijf. Zo kunnen we onder andere het property management op ons nemen en bieden we ook totaalinrichting aan voor uw woonst in samenwerking met onze interieurarchitect!

Wil u graag langskomen in één van onze kantoren om een inspectiereis te plannen? Aarzel dan niet om ons te contacteren! Wij kijken er alvast naar uit om u te mogen ontvangen!


Waarom kiezen voor INVESTINSPAIN?

Vind uw droom

Op zoek naar een buitenverblijf aan de Costa del Sol? Wij bekijken tijdens een afspraak in ons kantoor in Mechelen of Utrecht welke projecten u kunnen interesseren.

Laat een antwoord achter

Vergelijk aanbiedingen