geavanceerd zoeken
Your search results

Huis kopen Marbella: INVESTINSPAIN helpt u met uw zoektocht

Huis kopen Marbella: INVESTINSPAIN helpt u met uw zoektocht – Veel mensen worden vaak tegengehouden om een investering in buitenlands vastgoed te doen omwille van de verschillende obstakels. Denk hierbij aan onbekendheid met de lokale markt, de regelgeving, de taal,… stuk voor stuk barrières waar INVESTINSPAIN u moeiteloos doorheen navigeert. Door beroep te doen op onze specialisatie en ons ruime, lokale netwerk overkomt u zonder bekommernissen al deze hindernissen.

In dit artikel:

 • Huidige situatie vastgoedmarkt Marbella
 • Huis kopen Marbella? Geen obstakels meer!
 • Maak kennis met INVESTINSPAIN, expert-makelaar in Marbella
 • Met onze hulp het zuiderse leven tegemoet
 • De beste huizen Marbella
 • Huis kopen in Spanje: Hoe werkt dat?

Huidige situatie vastgoedmarkt Marbella

In iets meer dan een decennium hebben we de impact gehad van een financiële crisis en de Covid-pandemie, maar de vastgoedmarkt van de Costa del Sol komt er altijd weer bovenop. Dit geldt ook wanneer we verder terugkijken in het verleden, en wanneer men de reden analyseert voor dit opmerkelijke vermogen om terug te slaan uit wat meestal mondiale situaties zijn, is de duidelijke conclusie dat het de levenskwaliteit van deze regio is die haar echte en blijvende wenselijkheid geeft. Met andere woorden, de Costa del Sol en Marbella in het bijzonder hebben iets te bieden dat niet in waarde vermindert, maar met elk jaar – en crisis – lijkt te groeien.

De vastgoedmarkt van de Costa del Sol zat al enkele jaren in een stevige herstel-groei-modus, gedreven door een sterke vraag naar nieuw gebouwde moderne villa’s en appartementen, toen de Covid-crisis in het voorjaar van 2020 toesloeg. Wat volgde werd niet veroorzaakt door een financiële of macro-economische crisis, en er was ook geen gebrek aan vraag, maar eerder een gedwongen sluiting van de economie en reisroutes die de markt rechtstreeks troffen. Niet alleen werden sectoren als toerisme, horeca en detailhandel sterk getroffen door deze sluitingen, maar terwijl de online aanvragen voor onroerend goed aan de Costa del Sol sterk toenamen, was vrijwel niemand in staat om te reizen voor bezichtigingen of oplevering bij de notaris.

Het resultaat was een aanzienlijke daling van de omzet, maar terwijl de meesten van ons een sterk herstel in 2021 verwachtten, vestigde de werkelijke kracht van de vraag, vooral in het midden- en hogere segment van de vastgoedmarkt aan de Costa del Sol, nieuwe records. Dit wijst op de hierboven genoemde onverminderde vraag naar deze regio, maar was ook het product van:

 • Het vrijkomen van onbevredigde vraag uit 2020
 • De Covide opsluiting – waardoor velen de sprong willen wagen en kiezen voor lifestyle-gedreven keuzes zoals het kopen van een woning in Marbella
 • De snelle groei van werken op afstand

Eerder waargenomen trends werden dus in de afgelopen twee jaar versneld, en ze hebben niet alleen geleid tot een sterke hernieuwde groei van het toerisme en onroerend goed aan de Costa del Sol, maar ook tot een reeks nieuwe trends, zoals:

 • Een groeiend aantal kopers zijn gezinnen van 30 tot 50 jaar, vaak met schoolgaande kinderen.

Dit heeft niet alleen gevolgen voor de scholen en de algemene dienstverlening nu de bevolking het hele jaar door groeit, maar het verandert ook geleidelijk het soort onroerend goed waar nu de meeste vraag naar is:

 • Een relatieve verschuiving van appartementen naar villa’s – en van vakantiewoningen naar permanente of semi-permanente woningen, met de bijbehorende nadruk op kwaliteit, technologie en comfort.
 • Een verlangen naar werk-, ontspannings-, trainings- en tuinruimten
 • Een duidelijke voorkeur voor moderne en nieuwe woningen, maar aangezien deze nu schaars zijn, een grotere acceptatie van off-plan kopen en levertijden
 • Gerenoveerde en gemoderniseerde woningen op goede locaties zijn ook populair
 • Beperkte voorraad in Marbella trekt kopers naar nieuwe gebieden in BenahavisEsteponaMarbella Oost en Mijas Costa.
 • Het populairst zijn appartementen €500k voor en €1 miljoen tot €15 miljoen voor villa’s.

Huis kopen Marbella? Geen obstakels meer!

Als Vlaamse vastgoedmakelaar in Marbella spreken we letterlijk én figuurlijk uw taal. Bovendien hebben we jarenlang een eigen netwerk in de regio opgebouwd van betrouwbare projectontwikkelaars, contacten met nutsmaatschappijen tot aan beveiliging. We kennen de markt, de omgeving én de mogelijkheden. Vanuit deze gevestigde positie willen u als klant ook graag leren kennen. We slaan de brug tussen de Spaanse vastgoedsector en iedereen die op zoek is naar een partner om  vastgoed in Marbella te vinden. Bovendien stopt onze service niet na de zoektocht. We gaan nog veel verder om uw dromen te realiseren. Ontdek het zelf: vraag ons gerust om meer informatie.

Maak kennis met INVESTINSPAIN, expert-makelaar in Marbella

U wilt nieuwbouw appartementen te koop in Marbella gaan bezichtigen? Wilt u weten welke villa’s of townhouses pal aan één van de ontelbare golfterreinen van de Costa del Sol liggen? Of zoekt u meer informatie over penthouses met een prachtige infinity pool? Of misschien zitten algemene vragen over de investeringsopportuniteiten in en rond Marbella u dwars? Dit zijn allemaal goede redenen om contact met ons op te nemen en eens langs te komen voor een kennismakingsgesprek. Graag geven wij u meer uitleg over de omgeving, onze werking en het aankoopproces van vastgoed aan de Costa del Sol. We adviseren u tijdens het volledig proces proces.

Lees ook deze artikelen over huizen kopen Marbella:

Met onze hulp het zuiderse leven tegemoet

Huis kopen Marbella? Fast forward. U heeft uw wensen duidelijk gemaakt en we hebben u een selectie passende vastgoedprojecten voorgesteld. De driedaagse inspectietrip naar uw voorkeursprojecten in Marbella verliep voorspoedig. U bent verliefd op een bepaald spectaculair tweede verblijf. En u heeft zelfs een overeenkomst ondertekend. De teerling is geworpen, maar u wordt goed opgevangen en ondersteund. Uw handtekening zetten is slechts een eerste stap. U mag zich gerust voelen wat betreft de praktische bekommernissen. INVESTINSPAIN helpt u namelijk alles regelen van juridische administratie tot de totaalinrichting van uw gekochte woning. Ook onderhoud, beveiliging en zelfs verhuur kunnen we op onze schouders nemen. Terwijl u rustig een balletje op the green slaat, de plaatselijke watersport ontdekt of geniet van de lokale cultuur. Of op uw eigen terras geniet. Ondertussen zorgt INVESTINSPAIN dat alles voor u in orde is.

De beste huizen Marbella

In dit overzicht hebben we de 3 beste nieuwbouw huizen projecten geselecteerd. Deze selectie bestaat uit luxe huizen die momenteel te koop worden aangeboden. De opleveringstermijn van de woningen varieert van 2022 tot en met 2024.

1. Dunique – Innovatieve townhouses vlakbij Marbella centrum – vanaf €1.900.000

Dunique is een nieuwbouwproject gelegen aan het strand in Las Chapas (Marbella), op een van de laatste beschikbare percelen aan de kust. Dit fantastische complex biedt 96 ruime appartementen en townhouses met uitzonderlijke kwaliteiten.

De Dunique Social Club, gelegen in het hoogste gedeelte van het project, zal ongetwijfeld een eye-catcher zijn dankzij zijn avant-gardistische architectuur. Bij deze club kan u genieten van een complete spa, een fitnessruimte van 200 m2, een speciale ruimte voor “coworking”, een fitnessruimte buiten voor meditatie en yoga en een overdekt zwembad van meer dan 40 meter lang.

Net als het complex zelf, zijn de woningen zorgvuldig ontworpen om een unieke woonkwaliteit ervaring te bieden. U vindt er uitzonderlijke materialen, waaronder eerste klas porseleinen tegels, ruime keukens met apparatuur van topklasse, warme en koude airconditioning, privézwembad in elk van de woningen, berging, garage voor ten minste twee voertuigen, enzovoort. En alsof dit alles nog niet genoeg is, zult u ook over de mogelijkheid beschikken om wijzigingen naar wens te maken.

Meer info vindt u hier!

Te koop

Dunique

Vanaf € 2.375.000
Dunique: Innovatieve appartementen en townhouses vlakbij Marbella centrum Dunique is een n ...

2. La Finca de Marbella 2: 35 luxueuze villa’s in Marbella vanaf €1.990.000

La Finca de Marbella 2 biedt een prachtige villastijl, namelijk de Iroko. Dit ontwerp, met 4 slaapkamers en 3,5 badkamers, is gebouwd op het succesvolle en populaire Pino model in de eerste fase van La Finca de Marbella. Enkele belangrijke kenmerken zijn onder andere onafhankelijke vloerverwarming met water, sanitair warm water ondersteund door zonnepanelen, evenals warme en koude airconditioning.

Bij deze villa stijl, heeft u de mogelijkheid om te kiezen tussen 4 soorten keuken lay-outs: Open, Bar, Gesloten of Centraal om te voldoen aan uw persoonlijke smaak. De slaapkamers worden voorzien op beide verdiepingen, met en-suite badkamers.

De privé percelen zijn prachtig aangelegd met elektrische poorten die toegang geven tot de villa’s, die beschikken over een eigen carport van 30m2 en een privé zwembad.

Een zorgvuldige planning heeft ervoor gezorgd dat er uitzicht op zee en de bergen zal zijn vanuit de villa’s. De meeste percelen zijn zuidwest georiënteerd met uitzicht op Marbella en de sprankelende Middellandse Zee, de prachtige La Concha berg en het beroemde Puerto Banús.

Meer info vindt u hier!

Verkocht

La Finca de Marbella 2 – Uitverkocht

€ 1.990.000
La Finca de Marbella 2: 35 luxueuze villa’s in Marbella vanaf €1.990.000 La Finca de Marbe ...
4 564 m2details

3. Le Blanc Marbella villa’s: Exclusieve villa’s aan de Sierra Blanca te Marbella- vanaf €1.550.000

Le Blanc Marbella is een project van unieke en exclusieve luxueuze villa’s met adembenemende zichten. Gelegen boven de befaamde Golden Mile en aan de voet van de Sierra Blanca is deze regio één van de meeste geliefde residentiële regio van de Costa del Sol. De architectuur van de villa’s heeft een eigen karakter en onderscheidt zich in het moderne vastgoed dat vandaag de dag gebouwd wordt in Costa del Sol. Natuur, groen, een tropische setting aan de voet van de Sierra Blanca.

Afhankelijk van de villa heeft de masterbedroom zicht op zee of op de tuin. Daarnaast heeft de ensuite badkamer zicht op Marbella en de kust en zijn er bovendien zeer ruime inloopkasten voorzien.

Ook op het dakterras van de villa’s kan u genieten van panoramische zichten en het gedeelde zwembad van Le Blanc Marbella wordt omringd door prachtige groene zones.

Iedere woning beschikt over 3 parkeerplaatsen en mits een meerprijs kunnen volgende aanpassingen gemaakt worden:

 • Een privézwembad in de tuin
 • Een  jacuzzi op het dakterras
 • Een lift
 • Een privaat gymnasium
 • Een buitenkeuken op het dakterras

Meer info vindt u hier!

Verkocht
Verkocht

LE BLANC MARBELLA (Uitverkocht)

Uitverkocht
Le Blanc Marbella villa’s: Exclusieve villa’s aan de Sierra Blanca te Marbella- Uitv ...
4 3 287 m2details

Huis kopen in Spanje: Hoe werkt dat?

Als vastgoedmakelaar zijn wij, INVESTINSPAIN, gespecialiseerd in de regio Marbella – San Pedro – Estepona, het ‘Saint-Tropez’ van Spanje. Niet alleen vanwege het klimaat en de levenskwaliteit, maar tevens omdat dit één van de minst crisis-gevoelige gebied is in Spanje. Wenst u een appartement of huis te kopen via een vastgoedmakelaar in Marbella – Estepona, die uw taal spreekt? Laat ons helpen! We willen onze klanten een persoonlijke aanpak geven zoals wij die ook graag voor onszelf zouden wensen. Een eerste of tweede huis in Spanje aanschaffen is niet zomaar wat. Hier zit een emotie bij en wij luisteren graag naar deze.

Investeren in Spaans vastgoed? InvestinSpain-oprichter Gunther de Vleeschouwer legt uit in deze korte video hoe dat werkt.

Compare Listings