geavanceerd zoeken
Your search results

Luxueus huis kopen in Spanje

Luxueus huis kopen in Spanje – Upmarket vastgoed kopen in het buitenland is niet zo evident. Zo zijn niet alleen de belastingen op vastgoed anders, maar worden uw belangen net verdedigd door de notaris, maar wel door een advocaat. Goede informatie over een vastgoedaankoop in Spanje is dan ook onontbeerlijk. Om onaangename verrassingen te vermijden, laat u zich best begeleiden door een expert in de Spaanse vastgoedmarkt. Ontdek hoe INVESTINSPAIN u helpt bij het kopen van een droomwoning in Spanje!

    1. Huis kopen in Spanje waar op letten?
    2. Uw huis kopen in Spanje via INVESTINSPAIN
    3. INVESTINSPAIN ENQUÊTE

1. Huis kopen in Spanje: waar op letten?

Betrouwbare makelaar in België én Spanje

INVESTINSPAIN heeft kantoren in zowel België als Spanje. Daardoor kunt u voor, tijdens en na aankoop steeds terugvallen op ons dichtstbijzijnde kantoor. Het is op juridisch vlak geruststellend dat we uw taal spreken en we u steeds van accurate vertalingen van documenten kunnen voorzien. Bovendien kennen wij de Costa del Sol en zijn vastgoedmarkt door en door. Hierdoor kunnen we u goed kunnen adviseren over uw fiscale regeling en u gedurende het aankoopproces juridische raad kunnen geven.

Inspectiereis om uw droomhuis te bezichtigen

INVESTINSPAIN nodigt u na afspraak op kantoor altijd uit op inspectietrip om het pand van uw dromen te gaan bezichtigen. U hoeft niet op eigen houtje, zonder expertise een huis uit te gaan zoeken. Dankzij de begeleide inspectie bent u er zeker van dat alles in orde is, krijgt u antwoord op al uw vragen en kan u beslissingen nemen omtrent inrichting, nutsvoorzieningen en onderhoud. INVESTINSPAIN biedt een servicepakket aan om u in al deze zaken te ondersteunen.

Fiscaal advies voor een tweede verblijf in het buitenland

Wij kunnen u adviseren over de fiscale consequenties van een tweede huis kopen in Spanje. Kortom, we informeren u waar u op moet letten. Wie als buitenlander onroerend goed bezit in Spanje, wordt in Spanje belastingplichtig. Hoe deze belastingen berekend worden en hoeveel u moet betalen, is de doorsnee Belg nog onbekend. Ondersteund voor een team van fiscalisten en advocaten, helpen wij u graag deze materie te begrijpen. Zo bent u goed geïnformeerd wanneer u het koopcontract ondertekent.

huis kopen in Spanje

2. Uw huis kopen in Spanje via INVESTINSPAIN

Zoals u merkt, staat bij ons uw comfort voorop. Wij helpen u alle donkere wateren doorgronden van een tweede verblijf in het buitenland. Zo weet u steeds waar u aan toe bent. Dankzij onze specialisatie ontnemen we u alle zorgen. U kan met volle teugen het Spaanse leven u eigen maken, terwijl INVESTINSPAIN zich over de praktische zaken buigt.

Aarzel niet om ons te contacteren voor een vrijblijvend gesprek!


3. INVESTINSPAIN ENQUÊTE

Weet u nog niet exact waar u juist een huis wil kopen in Spanje? Als makelaar gespecialiseerd in de Costa del Sol, bieden we u tal van projecten aan, aan deze prachtige zuidkust. Op basis van uw gegevens, sturen we u na de survey enkele aansluitende projecten door!

powered by Typeform

Compare Listings