Villa te koop Spanje: uw droomhuis aan de Costa del Sol

Villa te koop Spanje: uw droomhuis aan de Costa del Sol – U bent op zoek naar een riante villa in het zuiden van Spanje? Veel zonlievende mensen gingen u reeds voor. Het gebied rond Marbella is met haar milde klimaat, vele faciliteiten en goede bereikbaarheid een regio die heel goed in de vastgoedmarkt ligt. Als ervaren vastgoedmakelaar in België én Spanje kunnen we u een sublieme selectie van schitterende villa’s in de meest gewilde plaatsen van deze Spaanse regio aanbieden. Bovendien hoeft u het hoofd niet te breken over praktische bekommernissen dankzij onze excellente aftersales service.

De mooiste villa’s van de Costa del Sol

Leven als God in Spanje: veel zonuren, zee en geen zorgen, daar staat de Costa del Sol om bekend. Toch is niet alleen deze kustlijn uniek. Het binnenland van Andalusië heeft u ook veel te bieden, zeker in termen van meer rust, allerhande sportfaciliteiten, of een eigen zwembad in uw tuin. Ideaal als locatie voor een tweede verblijf om in alle denkbare luxe te overwinteren, of puur als slimme investering mocht u interesse hebben in verhuurmogelijkheden. Ook deze optionele verhuur van uw Spaanse villa kunnen we voor u regelen. Ga onbekommerd genieten van het Spaanse leven en strijk meteen een mooie huuropbrengst op, zonder tijd te verdoen.

Vind de ideale villa te koop Spanje

Het aanbod van villa’s in Spanje selecteren wij rechtstreeks door de samenwerking met ons netwerk van projectontwikkelaars ter plaatse. Waar het om draait is dat u met een ontspannen en veilig gevoel de Spaanse luxevilla van uw dromen vindt – met of zonder zeezicht. Denk aan state of the art-architectuur op geweldige locaties met uitstekende bereikbaarheid. Villa’s die van alle luxe – en beveiliging – voorzien zijn om u met volle teugen te laten genieten van het Spaanse leven. Marbella, Estepona, Cancelada,… genoeg bruisende plaatsen in onze constant geüpdatet portfolio om uw droomvilla te vinden. Cultuur en ontspanning wachten om ontdekt te worden met vrienden en familie vanuit uw eigen Spaanse villa.

Bekijk het steeds uitbreidende aanbod op uw gemak aan de hand van portfolio’s, projectbrochures en/of een vrijblijvende afspraak om uw wensen in kaart te brengen. We bieden ook een inspectiereis van drie dagen aan. Ontdek de onbeperkte mogelijkheden van ons exclusieve aanbod: ongetwijfeld zult u gauw via een prachtige villa te koop Spanje uw nieuwe thuis maken. En voor alle praktische zaken kan u aanspraak doen op ons uitgebreide servicepakket: inrichting van uw villa, beveiliging, onderhoud, enzovoorts. INVESTINSPAIN biedt de betere levensgenieter meer.

Project in de kijker

TOP Contemporary project met uitzicht op de kust van Fuengirola vanaf €289.000

Types: Appartement, Penthouse

Locatie: Fuengirola

Villa met adembenemende architectuur gelegen in het midden van één van de beste golfterreinen van Marbella aan €1.390.000

Types: Villa

Locatie: Benahavis, San Pedro de Alcantara

Frontline beach villa-appartementen naast Laguna Village, startend aan €2.500.000

Types: Appartement, Penthouse, Villa

Locatie: Estepona, Marbella, San Pedro de Alcantara