Villa te koop Spanje: uw droomhuis aan de Costa del Sol

Villa te koop Spanje: uw droomhuis aan de Costa del Sol – U bent op zoek naar een prachtige villa in het zuiden van Spanje? Verschillende landgenoten gingen u reeds voor. Het gebied rond Marbella is met haar milde klimaat, vele faciliteiten en goede bereikbaarheid een regio die heel goed in de vastgoedmarkt ligt. Als ervaren vastgoedmakelaar in België én Spanje kunnen we u een sublieme selectie van schitterende villa’s in de meest gewilde plaatsen van deze Spaanse regio aanbieden. Bovendien hoeft u zich geen zorgen te maken over praktische bekommernissen dankzij onze uitgebreide aftersales service. INVESTINSPAIN begeleidt u zowel voor, tijdens als na de aankoop van uw nieuwe villa in Spanje.

De mooiste villa’s van de Costa del Sol

villa te koop SpanjeLeven als God in Spanje: veel zonuren, zee en geen zorgen, daar staat de Costa del Sol om bekend. Toch is niet alleen deze kustlijn uniek. Het binnenland van Andalusië heeft u ook veel te bieden, zeker in termen van meer rust, allerhande sportfaciliteiten en de typische Andalusische dorpjes. Ideaal als locatie voor een tweede verblijf om in alle denkbare luxe te overwinteren, of puur als slimme investering mocht u interesse hebben in verhuurmogelijkheden. Ook deze optionele verhuur van uw Spaanse villa kunnen we voor u regelen. Ga onbekommerd genieten van het Spaanse leven en strijk meteen een mooie huuropbrengst op, zonder tijd te verdoen.

Ontdek snel ons steeds groeiende aanbod aan droomvilla’s met uniek design en alle mogelijke glamour en luxe waar u van droomt. Dat alles gecombineerd met een excellente omgeving en een goed geregelde beveiliging van uw luxepand, zorgt ervoor dat u onbekommerd van uw spectaculaire tweede verblijf aan de Costa kan genieten. Komt u een project tegen waar u meer van wil weten? Contacteer ons steeds vrijblijvend. We informeren u graag over de mogelijkheden om uw dromen te laten uitkomen.

Villa te koop Spanje: Vind de ideale woning

villa te koop spanjeHet aanbod van villa’s in Spanje selecteren wij rechtstreeks door de samenwerking met ons netwerk van projectontwikkelaars ter plaatse. Waar het om draait is dat u met een ontspannen en veilig gevoel de Spaanse luxevilla van uw dromen vindt – met of zonder zeezicht. Denk aan state of the art-architectuur op geweldige locaties met uitstekende bereikbaarheid. Villa’s die van alle luxe – en beveiliging – voorzien zijn om u met volle teugen te laten genieten van het Spaanse leven. Marbella, Estepona, Cancelada,… genoeg bruisende plaatsen waaruit u kan kiezen in onze portfolio om uw droomvilla te vinden. Ontdek de lokale cultuur en ontspanningsmogelijkheden samen met vrienden en familie vanuit uw eigen Spaanse villa.

Bekijk het steeds uitbreidende aanbod op aan de hand van onze portfolio, projectbrochures en/of een eerste vrijblijvende afspraak om uw wensen in kaart te brengen. Bovendien bieden we ook een inspectiereis van drie dagen aan. INVESTINSPAIN organiseert inspectiereizen van België naar Marbella vanuit alle luchthavens. Indien u interesse heeft in één of meerdere projecten, kunnen we voor u uw inspectiereis inplannen. Dit kan zowel tijdens de week als in het weekend. Indien u vervolgens overgaat tot het aankopen van uw droomwoning via INVESTINSPAIN, betalen we uw volledige reis terug!

Ontdek de onbeperkte mogelijkheden van ons exclusieve aanbod: ongetwijfeld zult u gauw via een prachtige villa te koop Spanje uw nieuwe thuis maken. En voor alle praktische zaken kan u aanspraak doen op ons uitgebreide servicepakket: inrichting van uw villa, beveiliging, onderhoud, enzovoorts.

Ontdek ons aanbod volgens type

Project in de kijker

Quantum Los Flamingos: Moderne luxevilla in Los Flamingos, Benahavis

Types: Villa

Locatie: Benahavis

Unico: Luxueus boutique project van 24 appartementen in Benahavis vanaf €395.600

Types: Appartement, Penthouse

Locatie: Benahavis

Velvet: Nieuw project van 12 onafhankelijke villa’s met panoramisch zeezicht in Cancelada vanaf €985.000

Types: Villa

Locatie: Cancelada