geavanceerd zoeken
Your search results

Verstandig een huis kopen in Spanje

Een huis kopen in Spanje doet u best met een betrouwbare partner die de lokale vastgoedmarkt goed kent. Door deze keuze te maken, kan u vertrouwen op een veilige en gezonde investering van uw spaarcenten. INVESTINSPAIN helpt u bij elk aspect dat komt kijken bij de aankoop van vastgoed in Spanje, met name in Costa del Sol. Investeer in uw droomvilla of in een luxe appartement op een zorgeloze manier!

 

  1. Top investering wacht op u aan de Costa del Sol
  2. Huis kopen Spanje, waar op letten?

 

1. Top investering wacht op u aan de Costa del Sol

Bent u op zoek naar een villa of appartement te koop in Spanje met zeezicht? De prachtige nieuwbouwprojecten die aan de Costa del Sol uit de grond rijzen, bieden een zeer interessante investeringsopportuniteit voor u. De prijzen van vastgoed in Spanje stijgen gestaag en daarom is het nu een interessant moment om te investeren.

De regio Costa del Sol is bovendien een zeer aantrekkelijke plaats voor allerlei vakantiegangers, inclusief golffanaten en watersportliefhebbers. Dat houdt in dat u een aardige huuropbrengst uit uw tweede verblijf kan putten, mits u het tijdens bepaalde periodes in het hoogseizoen verhuurt. Geen zin in gedoe? Geen probleem! Voor onze klanten verhuren wij hun pracht van een villa, penthouse, townhouse of appartement voor hen. Zo ontvangt u huuropbrengst zonder zorgen of tijdverspilling.

Uw genot van het leven aan de Costa del Sol staat voorop. Bij INVESTINSPAIN worden kosten noch moeite gespaard om deze gelukzalige beleving voor u waar te maken. Vandaar dat we een alomvattend servicepakket in het leven geroepen. Daarmee stroomlijnen we uw proces van oriëntatie tot betrekking van uw gekochte woning in Spanje.

Huis kopen Spanje

2. Huis kopen Spanje, waar op letten?

Er moet veel geregeld worden wanneer u een huis wil kopen in Spanje. Gelukkig staat INVESTINSPAIN u bij tijdens iedere stap van het proces. We beginnen met een kennismakingsgesprek: wat verwacht u van uw nieuwe luxe woonst aan de Costa en wat is uw prijskaartje? Eens we een selectie van passende topprojecten aan u hebben voorgesteld, is het tijd om een inspectiereis in te plannen. Deze meerdaagse trip geeft u de kans om al uw vragen te stellen, terwijl u de projecten van uw keuze en hun nabije omgeving bezoekt. Dit helpt u om perfect geïnformeerde keuzes te maken. Bovendien werken we samen met een ervaren team van advocaten en fiscalisten om u op deze belangrijke vlakken te ondersteunen.

Dacht u dat onze service daar eindigt? Mis! Na ondertekening van de koopovereenkomst kan u op ons terugvallen voor de inrichting van uw nieuwe penthouse, de beveiliging van uw villa, de aansluiting van nutsvoorzieningen in uw hagelnieuwe appartement, enzovoorts.

Benieuwd hoe we dit allemaal voor u kunnen regelen? Neem contact met ons op voor meer informatie.

Eindelijk! Een woning kopen in Spanje zonder zorgen!

Nieuwbouw Kopen in Spanje:
De ultieme financiële checklist

7-pagina's tellend, gratis E-book met alle noodzakelijke financiële kennis om een (nieuwbouw) woning aan te schaffen in Zuid-Spanje.

Een overzicht van alle Belastingen die voortvloeien uit de verwerving van een onroerend goed.

  • Alle belastingen voor het bezit van een onroerend goed in Spanje.
  • Kopen als particulier of als (niet) in Spanje gevestigde vennootschap?
  • Duidelijkheid over de Plusvalia belasting: Voor wie is het?
  • Hoeveel Vermogenswinstbelasting betaalt u in Spanje?
  • Erfbelasting? Profiteer van een reductie van 99% in Spanje! Hoe?...Download ons gratis E-boek.
  • Zeg vaarwel tegen onzekerheden! Alle benodigde documentatie bij een transactie.

Vul uw gegevens in en krijg DIRECT toegang tot ons GRATIS E-BOEK.


Welkom bij Investinspain.be

Een eigen woning hebben in het zuiden van Spanje heeft heel wat voordelen, maar er komt meer bij kijken dan u zou denken.

Vaak krijgen we de vraag van onze klanten welke de fiscale aspecten zijn, die gepaard gaan met een aankoop in het Zuiden, als Belg of Nederlander.

Om al deze vragen op een gestructureerde manier te beantwoorden, hebben wij deze financiële checklist opgesteld samen met Arcos en Lamers, een Nederlandstalige advocaat & fiscalist die al velen jaren actief is aan de Spaanse Zuidkust.

In dit gratis E-book staan alle belangrijke regels, wetten en weetjes in overzichtelijke hoofdstukken beschreven. Doe er uw voordeel mee! 

null

Gunther de Vleeschouwer

Oprichter Investinspain

Compare Listings