geavanceerd zoeken
Your search results

Zorgeloos een huis kopen in Zuid-Spanje

Huis kopen Zuid-Spanje? Doe dit zorgeloos met advies op maat via INVESTINSPAIN! –  Om valkuilen te vermijden, kiest u best voor een erkend makelaar die uw taal spreekt. Zo staat u veel sterker in uw schoenen wanneer u een huis wil kopen in Zuid-Spanje. Wij weten waarop te letten, adviseren u over juridische en legale zaken en werken alleen met betrouwbare projectontwikkelaars. Check zeker ook onze uitgebreide service na aankoop!

  1. Huis kopen Zuid Spanje op toplocatie
  2. Op inspectiereis naar uw voorkeursprojecten
  3. Property management voor villa’s in Zuid-Spanje

1. Huis kopen Zuid-Spanje op toplocatie

Een appartement met zuidelijke ligging, een luxevilla aan een uitdagend golfterrein, een spectaculair penthouse met zeezicht,… Ieder type luxueus tweede verblijf zit in onze actuele vastgoedportfolio. Wij helpen u het pand van uw dromen aan de Costa del Sol te vinden, kopen, in te richten, aan te sluiten, te beveiligen, te onderhouden en zelfs te verhuren. U geniet zorgeloos van het Spaanse leven, terwijl INVESTINSPAIN uw up-market investering aan de Costa verzorgt. Klinkt dit u als muziek in de oren? Maak dan een vrijblijvende afspraak in ons kantoor te Mechelen. Op basis van uw wensen en budget kunnen we u de meest interessante vastgoedprojecten voorstellen.

Huis kopen Zuid-Spanje

2. Op inspectiereis naar uw voorkeursprojecten

Huis kopen in Zuid-Spanje? Wanneer u een pand wenst aan te kopen in aan de Costa del Sol, plant u best een bezichtiging. Daarom nodigen we u uit op een inspectietrip naar de voorgestelde projecten van uw voorkeur. Op deze meerdaagse reis, kan u onder professionele begeleiding uw favoriete projecten bezoeken. Daarnaast krijgt u antwoord op al uw vragen, en kan het project van uw dromen indien gewenst tweemaal gaan bezichtigen. Bovendien leert u de directe omgeving beter kennen en ontdekt u welke faciliteiten de steden zoals Marbella en Estepona te bieden hebben. Kiest u er later voor om dit tweede verblijf te kopen? Dan betalen we de inspectiereis geheel terug voor twee personen.

3. Property management voor villa’s in Zuid-Spanje

Waar voor sommige makelaars de mouw af is na ondertekening van de overeenkomst, begint hier de net uitmuntende service van INVESTINSPAIN. Zoals kort aangehaald, kunnen we u doorverwijzen naar een lokale specialist voor de inrichting van uw nieuwe huis in Zuid Spanje. Ook de aansluiting van alle nutsvoorzieningen en de beveiliging kunnen we voor onze rekening nemen. Daarnaast dient het gemak u wanneer we ervoor zorgen dat uw property management vlekkeloos verloopt. Zelfs het gazon wordt in uw afwezigheid goed onderhouden, zodat uw tuin groen en weelderig blijft ook in de blakerende zon. U hoeft nergens van wakker te liggen, want alle nodige onderhoud wordt voorzien.

Wil u uw toekomstige droom villa gaan bekijken?

Wij staan steeds voor u klaar

Sedert meer dan 10 jaar zijn we actief als projectontwikkelaar in België. We hebben kunnen vaststellen dat het vastgoed er reeds enkele jaren stagneert. In parallel hiermee merken we als vastgoedspecialist in Costa del Sol dat het vastgoed in die regio – een regio waar we sinds 1986 regelmatig vertoeven – zich sinds 2013 écht goed herneemt. Dit maakt het dus een paradijs voor investeerders én levensgenieters! En 1 + 1 = 2 …

Compare Listings