geavanceerd zoeken

€ 0 naar € 9.000.000

We hebben gevonden 0 resultaten. Bekijk resultaten
Uw zoekresultaten

Vastgoed in Marbella: Vind uw droomhuis op een toplocatie

Vastgoed Marbella: Vind uw droomhuis op een toplocatie – U zoekt een betrouwbare makelaar die zich specialiseert in het vastgoed Marbella? INVESTINSPAIN is projectontwikkelaar gebaseerd in België, Nederland én Spanje. En dat alles met meer dan tien jaar ervaring. Wij koesteren een passie voor de Costa del Sol en staan u bij met professioneel advies op maat om uw droompand in Marbella te vinden. Ook na aankoop van uw vastgoed in Marbella, ondersteunen we u via onze service voor een onbezorgde investering.

De beste nieuwbouwprojecten van de Costa

Bent u op zoek naar nieuwbouw appartementen of villa’s om te kopen in Marbella? Heeft u interesse in up-market nieuwbouwprojecten op toplocaties aan de Costa del Sol? Dan zijn wij, INVESTINSPAIN, uw ideale partner! Wij zijn een lokale vastgoedmakelaar die u de mooiste ontwikkelingsprojecten in Marbella en omstreken helpt ontdekken, kopen, inrichten, beveiligen, onderhouden en zelfs verhuren. Daarvoor kan u vertrouwen op onze gepersonaliseerde after-sales dienstverlening. U zult geen zorgen hebben met betrekking tot administratie, vertalingen en juridisch advies. Bij INVESTINSPAIN vindt u alles onder één dak!

Wat voor tweede verblijf u ook zoekt, wij kunnen u ongetwijfeld een project voorstellen! Open plan luxeappartementen met fantastisch zeezicht of juist droomvilla’s op loopafstand van exclusieve diensten en voorzieningen. Plan een afspraak in in één van onze kantoren in Mechelen, Utrecht of Marbella om uw wensen en uw budget te bespreken.

Vastgoed Marbella – Bespaar veel tijd en vermijd valkuilen

Het algemene vastgoedaanbod aan de Spaanse zuidkust is enorm en blijft groeien. Deze gigantische informatiebrok is veel makkelijker en efficiënter te navigeren wanneer u uw wensen duidelijk maakt aan een betrouwbare makelaar. INVESTINSPAIN begrijpt uw wensen en stelt u alleen de relevante selectie voor.

Daarnaast staan we u bij in het juridische en fiscale aspect. We gebruiken ons lokale netwerk om alleen met de beste ontwikkelaars samen te werken. Ook bieden u een uitmuntende after-sales service aan om alle praktische zaken goed te regelen. Op deze manier kan u de klassieke valkuilen van een buitenlandse investering vermijden. Een zorgeloze investering in vastgoed Marbella is het resultaat van een partnerschap met specialist INVESTINSPAIN. Meer weten? Contacteer ons vrijblijvend voor aanvullende informatie.

After-sales service van INVESTINSPAIN

Waarmee kunnen we u assisteren? Denk bijvoorbeeld aan het bemeubelen van uw nieuwe woning. Om u de mogelijkheid te bieden uw pand van A tot Z in te richten, werken we samen met een aantal fabrikanten. Een aantal voorbeelden hiervan zijn Indera en Jati & Kebon. Verder helpen we u ook met de volgende praktische zaken: nutsvoorzieningen, beveiliging, tuinonderhoud en schoonmaak. Een deel van het jaar uw tweede verblijf verhuren voor een uitstekende huuropbrengst? Ook daarbij kunnen we u helpen. U merkt: we hebben aan alles gedacht om u het verblijf van uw dromen te vinden met alles erop en eraan. Interesse in een project? Maak gauw een afspraak op ons kantoor: we nemen alles door en kunnen een inspectiereis inplannen.

Green Hill Marbella
Te koop
hot offer
new offer

Marbella Design Hills – Dolce & G…

Marbella Design Hills – Dolce & Gabbana (pre-launch): Exclusief project centraal
Niels Bruggeman
Te koop
new offer

Earth

Vanaf € 1.650.000
Earth: Luxe appartementen met tuin en (semi-) penthouses aan de Golden Mile in Marbella &#
Niels Bruggeman
Te koop

Palo Alto – Instapklare penthouse met …

Voor € 1.490.000
Palo Alto: Instapklare 3 slaapkamer penthouse met luxe dakterras voor €1.490.000 Deze inst
Niels Bruggeman
Te koop

Dunique

Vanaf € 2.000.000
Dunique: Innovatieve appartementen en townhouses vlakbij Marbella centrum – vanaf €2
powered by Typeform

Vergelijk aanbiedingen