geavanceerd zoeken
Your search results

Cancelada

Posted by investinspainadmin on juli 6, 2020
0

De meest belangrijke zaken die u moet weten over Cancelada

 1. Algemeen
 2. Bezienswaardigheden
 3. Culinair genieten
 4. Lifestyle
 5. Nachtleven
 6. Shoppen
 7. Sport & Ontspanning
 8. Stranden & Beach clubs
 9. Vastgoed projecten
 10. Waarom Cancelada?

1. Algemeen

Cancelada is een klein dorpje dat deel uitmaakt van Estepona. Het gebied werd verstedelijkt zowel in de richting van de kust als langs de bergen, maar het heeft wel zijn Andalusische karakter behouden. Hier vindt u verfijnde nieuwbouw projecten van hoge kwaliteit. Het is een rustig gebied dat gericht is op het gezinsleven, waardoor er momenteel een grote vraag is naar vastgoed.

2. Bezienswaardigheden

Cancelada is qua toeristische bezienswaardigheden geen grote trekpleister, maar heeft wel enkele belangrijke herkenningspunten.

Zo vindt u bijvoorbeeld langs de inham die het kunstmatige meer van Villa Padierna voedt, een 19e eeuws aquaduct dat Taraje Aqueduct heet. En op Playa del Saladillo vindt u ook een oude XVI eeuwse wachttoren, bekend als Torre Vigía del Saladillo.

Een andere toren die ook een bezoekje waard is, is Torre de Guadalmansa. Deze toren werd vernoemd naar de Guadalmansa rivier en heeft een nogal ongebruikelijk kenmerk. Deze toren is echter vierkant, wat suggereert dat het Moors is.

3. Culinair genieten

Aan goede bars en restaurants is er zeker geen tekort in Cancelada!

Één van de beste restaurants waar wij geregeld eten, is El Carnicero. Sinds 1993 serveren zij heerlijke vleesgerechten.

Als u honger heeft na een bezoek aan Torre de Guadalmansa, raden we aan om te stoppen bij restaurant Fons. Dit restaurant is bekend om zijn uitstekende service en heerlijke mediterraanse gerechten.

Daarnaast kan u bij Villa Padierna Club de Mar genieten van uitstekende visgerechten, in de schaduw van de palmbomen met zicht op zee!

4. Lifestyle

Cancelada is een dorp waar veel verschillende nationaliteiten te vinden zijn. Ondanks dit internationale karakter, hangt hier wel een zeer rustige sfeer. Dit heeft vooral te maken met het feit dat dit dorp veel gezinnen aantrekt. Hier wordt vooral aan laagbouw gedaan, en daar is er momenteel veel vraag naar. De vele nieuwbouw projecten nemen echter niet weg dat Cancelada nog steeds haar authentieke karakter kan behouden.

5. Nachtleven

Door de rustige sfeer en de aanwezigheid van vele gezinnen, beschikt Cancelada niet meteen over een zeer bruisend nachtleven. Wie graag eens een avondje uit wil, trekt best naar de omliggende steden zoals Estepona of Marbella. Daarnaast ligt de meest exclusieve haven, Puerto Banús, op slechts 10 minuten van Cancelada, waar u talloze bars en clubs vindt.

6. Shoppen

In Cancelada kan u terecht voor verscheidene benodigdheden. Plaatselijke supermarkten zijn er zeker en vast aanwezig en u vindt er ook kleine lokale handelszaken.

Voor de grote shoppingliefhebbers raden we aan om zeker langs Puerto Banús te gaan. Hier vindt u de meest exclusieve designerboetieks van de Costa del Sol! Daarnaast kan u ook steeds terecht in Estepona of Marbella voor uitgebreidere winkelmogelijkheden.

7. Sport & Ontspanning

Zoals in vele andere steden aan de Costa del Sol, kan u ook in Cancelada golfen.

Ontdek El Paraíso golf club, één van de meest gerenommeerde golfbanen van de Costa del Sol. Gelegen in de rustige El Paraíso vallei met op de achtergrond de majestueuze ‘La Concha’ berg in het noorden en de sprankelende Middellandse Zee in het zuiden, is El Paraíso golf club letterlijk een heus golfparadijs!

Daarnaast moet u Villa Padierna golf club ook gezien hebben. Dit resort heeft maar liefst drie golfbanen: Flamingos Golf, Alferini Golf en Tramores Golf; evenals de Tramores Golf Academy van Michael Campbell – de enige school in Europa die gespecialiseerd is in short game en privélessen!

8. Stranden & Beach Clubs

Het strand dat tegen Cancelada ligt, draagt de naam Playa El Saladillo. Dit is een goed uitgerust strand waar u vele restaurants, douches, toiletten en andere faciliteiten vindt. Het wordt gekenmerkt door een familiale sfeer, gezien veel kinderen er zich kunnen uitleven. Daarnaast draagt dit strand een blauwe EU-vlag, wat wil zeggen dat het strand en de faciliteiten van hoge kwaliteit zijn.

Één van de beste beach clubs op Playa del Saladillo is Villa Padierna Club de Mar. Proef kaviaar en kreeft met een sprankelend uitzicht op de kust. Probeer er de huisgemaakte paella met een glas lokale cava, of geniet van een romantisch driegangendiner vlakbij het strand!

Wil u liever genieten van een cocktail op het strand? Ga dan zeker naar Pepe’s beach chiringuito! Hier kan u naast heerlijke cocktails en goed bier ook genieten van lekkere versnaperingen op het strand.

Beach

9. Vastgoed projecten

Wil u ook graag verblijven in Cancelada? Geen probleem, wij hebben tal van nieuwbouw projecten in portfolio. Neem zeker een kijkje bij Symphony Suites en ontdek wat dit project te bieden heeft!

10. Waarom Cancelada?

In onderstaand overzicht krijgt u een duidelijk beeld waarom Cancelada perfect voor u is.

 • Rustig dorp
 • Andalusische sfeer aanwezig
 • Gericht op families
 • Aangenaam strand, bekroond met blauwe EU-vlag
 • Voorzien van veel faciliteiten
 • Zeer goede restaurants aanwezig
 • Gelegen tussen Estepona en Marbella
 • Op 45 minuten van de luchthaven van Málaga

Leave a Reply

Compare Listings