geavanceerd zoeken
Your search results

Sotogrande: Villa’s en huizen te koop

Home » Sotogrande: Villa’s en huizen te koop

Geschatte leestijd: 3 minuten

Sotogrande gelegen in de gemeente San Roque, een paar kilometer van Cadiz en Gibraltar, wordt beschouwd als een toevluchtsoord voor rijke en beroemde persoonlijkheden van de internationale jetset.

Voor ruimte, natuur en ingetogen verfijning is Sotogrande de ideale gezinsbestemming, compleet met eersteklas sportfaciliteiten en de kwaliteitsinfrastructuur van een master-planned resortgemeenschap. De Internationale School van Sotogrande biedt de bewoners een van de beste internationale scholen van Spanje.

Sotogrande I
De luxe jachthaven van Sotogrande

Het leven in Sotogrande

Het leven in Sotogrande wordt gekenmerkt door golf-, jacht-, polo- en paardrijfaciliteiten die zich kunnen meten met de beste in Europa. Vijf van de beste golfbanen van Spanje, waaronder de beroemde Real Club de Valderrama, liggen in Sotogrande. Het unieke Grand Slam International Polo Tournament, dat elk jaar van eind juli tot eind augustus wordt gehouden, is een van de vier belangrijkste polo-locaties ter wereld en een sociaal hoogtepunt.

Sotogrande Polo 1

Een van de redenen dat Sotogrande gewild is onder elitaire internationale kopers is de discretie en privacy die het karakteriseren. Een luxe woning kopen in Sotogrande is een van de beste opties voor golfliefhebbers in Europa. Geen andere plaats in Spanje heeft zoveel welgestelde kopers en bezoekers voor één van de 2500 luxe villa ondergedompeld in een droomlandschap omgeven door luxe en ontspanning.

Los Flamingos Golf Marbella 1

Vastgoed in Sotogrande

De appartementen en penthouses met eigen aanlegplaatsen aan het water rond de jachthaven liggen dicht bij het sociale centrum van Sotogrande, terwijl zich van hieruit langs de kustlijn en in de golvende heuvels lommerrijke villawijken bevinden, omgeven door uitzichten op de natuur, golfbanen, de zee en natuurlijk de imposante vergezichten van Gibraltar en Noord-Afrika.

Beroemde bewoners in Sotogrande

Kopers uit meer dan 30 landen brengen graag hun vakantie door in één van de vele luxe woningen, onder hen bevinden zich leden van de meest exclusieve gemeenschap zoals: politici (Tony Blair en Jose María Aznar), ondernemers (de familie Cartier), vertegenwoordigers uit de wereld van mode (Donatella Versace), financiers, aristocraten en diplomaten.

Alle veroverd door de Beachclubs, polovelden, tennisbanen, saunacentra en de super-de-luxe jachthaven, dit in combinatie met de specifieke aandacht voor privacy, maken Sotogrande het grootste gebied van Zuid-Europa voor de aankoop van luxe huizen, panoramische penthouses en prestigieuze appartementen.

In het gebied rond Sotogrande zijn investeringen gepland in verschillende belangrijke projecten, waaronder nieuwe woonmogelijkheden, vijfsterrenhotels en voorzieningen van wereldklasse – zodat het gebied toonaangevend blijft als voorbeeld van een moderne woon- en resortgemeenschap op het hoogste niveau dat in Zuid-Europa beschikbaar is.

Nieuwbouw te koop in Sotogrande

Benieuwd naar de villa’s en huizen te koop in Sotogrande? Bekijk dan eens ons aanbod aan nieuwbouw vastgoed in Sotogrande.

Te koop
new offer

Batur Villas

Batur Villas (pre-launch): Luxueuze villa’s geïnspireerd door Bentley in Sotogrande Hou onze website in de gaten voor de lancering van deze exclusieve Bat
Niels Bruggeman

Sphere

Vanaf € 970.000
Sphere Sotogrande: 33 appartementen omringd door natuur op een unieke locatie – Vanaf €970.000 Sphere bestaat uit 33 imposante appartementen en penthouses

LA FINCA SOTOGRANDE

Vanaf € 560.000
La Finca Sotogrande: Luxewoningen startend aan €560.000 LA FINCA Sotogrande is een residentieel woonproject van 176 luxehuizen gelegen aan de rand van La Cañada
3 177 m2details

VILLAGE VERDE

Vanaf € 850.000
Village Verde: Exclusieve community in het hart van Sotogrande- vanaf €850.000 Village Verde is een uniek project dat gelegen is in het hart van Sotogrande. Het
2 2 181 m2details

Vragen over vastgoed te koop in Sotogrande?

Zoekt u een villa, huis of appartement in Sotogrande? Neem dan gerust contact met ons op. Wij geven u graag op persoonlijke en vrijblijvende wijze advies over het luxe vastgoedaanbod. Neem gemakkelijk contact met ons op doormiddel van onderstaand contactformulier.


Compare Listings