geavanceerd zoeken
Your search results

Appartement te koop Costa del Sol

Altijd al gedroomd om een appartement te kopen aan de Costa del Sol? INVESTINSPAIN helpt u het appartement van uw dromen te vinden in de meest geliefde zuiderse badplaatsen van Spanje. We helpen u ontdekken wat deze regio zo aantrekkelijk maakt. Ook doen we uit de doeken waarom vastgoed in Zuid Spanje een verstandige belegging vormt, zolang u wordt bijgestaan door een partner met kennis van de markt. Wij helpen u graag zorgeloos investeren in uw droompand aan de Costa del Sol!

  1. Graag appartement kopen in Costa del Sol?
  2. Zorgeloos investeren in Costa del Sol met INVESTINSPAIN

Op zoek naar een appartement te koop aan de Costa del Sol met zeezicht of in een mooie natuurlijke omgeving? De Costa del Sol is een zonovergoten 300 km lange Spaanse kuststrook aan de Middellandse Zee. Het ligt aan de zuidkust van de Spaanse landstreek Andalusië tussen Gibraltar en Almería. Bovendien ligt de Costa in de adembenemend mooie en populaire provincies Málaga, Cádiz en Granada. Bekende badplaatsen zoals Marbella, Mijas en Estepona liggen in het westelijk deel van de Costa.

De regio Costa del Sol is enorm populair voor zowel een kort verblijf als mensen met een permanent tweede verblijf. Vandaar dat de vastgoedmarkt aan de Costa del Sol heel gunstig ligt. Het is enorm in trek, en door de crisis van de afgelopen jaren liggen de prijzen relatief laag. Hierdoor is het een ideaal moment voor een slimme investering. Wie de plaatselijke markt niet kent, kan in valkuilen terecht komen. Door u bij te laten staan door INVESTINSPAIN voorkomt u dit soort zorgen. Met onze jaren lange ervaring in de regio en ons grote, lokale netwerk behoeden we u voor alle zorgen.

 

appartement te koop Costa del Sol

2. Zorgeloos investeren in Costa del Sol met INVESTINSPAIN

Zon, zee, strand, golfbanen, restaurants, boetieks, etc. Alles wat u zich maar kan wensen voor een tweede verblijf in Spanje. Zo’n tweede verblijf kopen, compleet met Spaanse documentatie, is echter niet zo vanzelfsprekend. Er komt meer bij kijken dan uw handtekening zetten en het bordje ‘appartement te koop Costa del Sol’ van het perceel te verwijderen. Daarom staat INVESTINSPAIN als vastgoedspecialist in de regio u bij doorheen het gehele aankoopproces. We nemen u mee op inspectiereis ter plaatse, voorzien vertalingen van alle documenten voor u en uw notaris en ondersteunen u bij de aankoop. Maar daar stopt onze service niet. We kunnen u ook helpen bij de inrichting van uw nieuwe appartement en helpen de nutsvoorzieningen te laten installeren. Daarnaast kan u ook bij ons aankloppen voor de beveiliging en het onderhoud. Indien gewenst kunnen we zelfs de verhuur van uw nieuwe aanwinst verzorgen.

We ontvangen u graag in een van onze kantoren

België
Nederland
Spanje

Aarzel niet om ons te contacteren voor een afspraak!


Eindelijk! Een woning kopen in Spanje zonder zorgen!

Nieuwbouw Kopen in Spanje:
De ultieme financiële checklist

7-pagina's tellend, gratis E-book met alle noodzakelijke financiële kennis om een (nieuwbouw) woning aan te schaffen in Zuid-Spanje.

Een overzicht van alle Belastingen die voortvloeien uit de verwerving van een onroerend goed.

  • Alle belastingen voor het bezit van een onroerend goed in Spanje.
  • Kopen als particulier of als (niet) in Spanje gevestigde vennootschap?
  • Duidelijkheid over de Plusvalia belasting: Voor wie is het?
  • Hoeveel Vermogenswinstbelasting betaalt u in Spanje?
  • Erfbelasting? Profiteer van een reductie van 99% in Spanje! Hoe?...Download ons gratis E-boek.
  • Zeg vaarwel tegen onzekerheden! Alle benodigde documentatie bij een transactie.

Vul uw gegevens in en krijg DIRECT toegang tot ons GRATIS E-BOEK.


Welkom bij Investinspain.be

Een eigen woning hebben in het zuiden van Spanje heeft heel wat voordelen, maar er komt meer bij kijken dan u zou denken.

Vaak krijgen we de vraag van onze klanten welke de fiscale aspecten zijn, die gepaard gaan met een aankoop in het Zuiden, als Belg of Nederlander.

Om al deze vragen op een gestructureerde manier te beantwoorden, hebben wij deze financiële checklist opgesteld samen met Arcos en Lamers, een Nederlandstalige advocaat & fiscalist die al velen jaren actief is aan de Spaanse Zuidkust.

In dit gratis E-book staan alle belangrijke regels, wetten en weetjes in overzichtelijke hoofdstukken beschreven. Doe er uw voordeel mee! 

null

Gunther de Vleeschouwer

Oprichter Investinspain

Compare Listings