Appartement te koop Costa del Sol

Appartement te koop Costa del Sol – Altijd al gedroomd van een luxe tweede verblijf aan de Costa del Sol? INVESTINSPAIN helpt u het appartement van uw dromen te vinden in de meest geliefde zuiderse badplaatsen van Spanje.We helpen u inzien wat deze regio zo’n aantrekkelijk maakt. Ook doen we uit de doeken waarom vastgoed in Zuid Spanje een verstandige belegging vormt, zolang u wordt bijgestaan door een partner met kennis van de markt en een team advocaten en fiscalisten om alles in goede banen te leiden. Wij helpen u graag zorgeloos investeren in uw droompand aan de Costa del Sol.

De aantrekkelijkheid van een appartement te koop Costa del Sol

kopen in Spanje, appartement te koop Coste del SolDe Costa del Sol is een zonovergoten 300 km lange Spaanse kuststrook aan de Middellandse Zee. Het ligt aan de zuidkust van de Spaanse landstreek Andalusië tussen Gibraltar en Almería. De Costa ligt in de adembenemend mooie en populaire provincies Málaga, Cádiz en Granada. Bekende badplaatsen zoals Marbella, Mijas en Estepona liggen in het westelijk deel van de Costa. Deze streken zijn enorm populair voor zowel korte vakantiegangers als mensen met een permanent tweede verblijf. Vandaar dat de vastgoedmarkt aan de Costa del Sol heel gunstig ligt: het is enorm in trek, en door de crisis van de afgelopen jaren liggen de prijzen relatief laag. Dat maakt dit een ideaal moment voor een slimme investering. Wie de plaatselijke markt niet kent, kan in valkuilen terecht komen. Door u bij te laten staan door INVESTINSPAIN voorkomt u dit soort zorgen. Met onze vele jaren ervaring in de regio en ons grote, lokale netwerk behoeden we u voor alle zorgen.

Zorgeloos investeren met INVESTINSPAIN

appartement te koop Costa del SolZon, zee, strand, golfbanen, restaurants, boetieks, etc. Alles wat u zich maar kan wensen voor een tweede verblijf in Spanje. Zo’n tweede verblijf kopen, compleet met Spaanse documentatie, is echter niet zo vanzelfsprekend. Er komt meer bij kijken dan uw handtekening zetten en het bordje ‘appartement te koop Costa del Sol’ van het perceel te verwijderen. Daarom staat INVESTINSPAIN als vastgoedspecialist in de regio u bij doorheen het gehele aankoopproces. We nemen u mee op inspectiereis ter plaatse, voorzien vertalingen van alle documenten voor u en uw notaris en ondersteunen u bij de aankoop. Maar daar stopt onze service niet. We kunnen u ook helpen bij de inrichting van uw nieuwe appartement en helpen de nutsvoorzieningen te laten installeren. Daarnaast kan u ook bij ons aankloppen voor de beveiliging en het onderhoud. Indien gewenst kunnen we zelfs de verhuur van uw nieuwe aanwinst verzorgen.

Ontdek ons aanbod volgens type

Project in de kijker

Quantum Los Flamingos: Moderne luxevilla in Los Flamingos, Benahavis

Types: Villa

Locatie: Benahavis

Unico: Luxueus boutique project van 24 appartementen in Benahavis vanaf €395.600

Types: Appartement, Penthouse

Locatie: Benahavis

Velvet: Nieuw project van 12 onafhankelijke villa’s met panoramisch zeezicht in Cancelada vanaf €985.000

Types: Villa

Locatie: Cancelada