Immo Marbella: Vind uw tweede droomverblijf

Immo Marbella: vind uw tweede droomverblijf – Marbella is één van de mooiste streken ter wereld om te wonen en te verblijven. De zee is dichtbij, de zon schijnt zo goed als iedere dag. Daarom staat iedereen er met een goed humeur op. Bovendien is er zowel genoeg te doen alsook de nodige rust te vinden voor wie daarnaar verlangt. Geen wonder dat immo Marbella ontzettend in trek is. Interesse in vastgoed als tweede verblijf in deze schitterende regio? INVESTINSPAIN maakt op basis van uw wensen een selectie van de beschikbare immo in Marbella en de meest interessante nieuwbouwprojecten om uw investering te stroomlijnen.

De zoektocht naar de beste immo Marbella te koop

immo MarbellaOp zoek naar een nieuwbouwprojecten in Marbella? Loopt u rond met het plan om in de parel van de Costa del Sol onroerend goed te kopen? INVESTINSPAIN helpt u graag uw droompand te vinden. Alleen de beste immo Marbella is goed genoeg voor u. Als ervaren vastgoedmakelaar in Marbella bieden we onze klanten alle benodigde kennis en service om upmarket panden te kopen in Marbella. Wilt u uw droomhuis vinden of nieuwe vastgoedontwikkelingen bespreken? Wat uw plan ook is, INVESTINSPAIN regelt het samen met u. Bij ons kan u rekenen op: een hoog niveau van plaatselijke expertise, uitmuntende klantenservice en aandacht voor detail bij de aankoop van luxe onroerend goed, plus excellente service na aankoop. Kortom, bij ons vindt u uw ideale partner om deze Spaanse vastgoedmarkt te navigeren en er het neusje van de zalm uit te kiezen.

Jaarlijks gaan duizenden landgenoten u reeds voor om parttime of fulltime levensgenieter in het glamoureuze Marbella te worden. Geef ze eens ongelijk! De regio is heerlijk om te verblijven, de vastgoedmarkt zit in een interessant stadium en prestigieuze projecten worden aan rap tempo ontwikkeld. Mis uw kans niet! Laat INVESTINSPAIN u bijstaan in het realiseren van uw Spaanse dromen. Nieuwsgierig geworden en u zou graag meer weten? Kom eens met ons kennismaken. We horen graag wat uw wensen zijn en staan klaar om deze werkelijkheid te maken. Binnenkort kan u uw koffers pakken en naar de Costa del Sol vliegen.

Appartement of villa in Marbella – Investeren aan de Costa del Sol

immo marbellaDe Costa del Sol is een favoriete Europese verblijfplaats, vooral vanwege het prachtige weer het hele jaar door. Ook de zee en de hoogstaande gastronomie vormen een belangrijke attractie. Laten we zeker niet het golftoerisme vergeten! Met 72 golfterreinen zit in deze sport de regio in het bloed. Mensen reizen het hele jaar door naar de Costa del Sol om te genieten van de beste golfbanen in Spanje. Liefhebbers van deze sport kunnen in deze regio dan ook ruimschoots hun hart ophalen. Geen wonder dat een deel van onze selectie toppanden eerstelijns bij of zelfs in golfterreinen liggen. Wie wil kan ieder moment van de dag in mum van tijd op the green staan.

Wanneer u een investering overweegt, moeten de praktische, juridische en financiële aspecten in orde zijn. Daarom kan u rekenen op de uitgebreide service van INVESTINSPAIN. We ondersteunen u in elke stap van het aankoopproces en staan ook na aankoop voor u klaar. Onze services zijn onder andere: juridisch en fiscaal advies, vertalingen, totaalinrichting van uw nieuwe woning, property management en verhuur. Meer weten? Maak een vrijblijvende afspraak in één van onze kantoren in Mechelen, Utrecht of Marbella. We maken graag kennis met u en uw wensen.

Project in de kijker

LA CALA SERENA – LA CALA DE MIJAS – appartementen – penthouses – te koop vanaf €281.000

Types: Appartement, Penthouse

Locatie: La Cala de Mijas

Valle Romano Green: 8 prachtige energiezuinige villa’s te Estepona vanaf 495.000 eur

Types: Villa

Locatie: Estepona

Velaya: Frontline beach project van appartementen en bungalows gelegen tussen Marbella en Estepona vanaf €792.000

Types: Appartement, Townhouse

Locatie: Estepona, Marbella

BYU Hills: Exclusief nieuw boutique project van appartementen in Benahavis vanaf €830.000

Types: Appartement, Penthouse

Locatie: Benahavis, Marbella

Aqualina: exclusief luxury boutique project van 58 appartementen in Benahavis vanaf €475.000

Types: Appartement, Penthouse

Locatie: Benahavis

Emare: Frontline beach villa-appartementen naast Laguna Village, startend aan €3.400.000

Types: Appartement, Penthouse, Villa

Locatie: Estepona, Marbella, San Pedro de Alcantara

Palo Alto: Luxe appartementen in de bergen van Ojen, Marbella vanaf €375.000

Types: Appartement, Penthouse, Villa

Locatie: Marbella, Ojen