geavanceerd zoeken
Your search results

Onbekommerd een tweede huis kopen in Spanje, Marbellavastgoed

Onbekommerd een tweede huis kopen in Spanje, Marbella – Ontdek de aantrekkingskracht van het goede leven in het meeslepende Marbella, aan de Costa del Sol. Veel Belgen en Nederlanders hebben reeds beleefd hoe fantastisch deze streek is om een tweede verblijf te hebben. Vanuit onze jaren ervaring als vastgoedmakelaar én vakantieganger in de regio, kunnen we zo’n beslissing ten volle beamen. Omdat we de diepe wateren en valkuilen van de lokale vastgoedmarkt kennen, kunnen we u een zorgeloze investering garanderen. Een tweede verblijf in Spanje in Marbella hoeft niet enkel een droom te zijn. Laat u begeleiden door INVESTINSPAIN en maak uw droom werkelijkheid.

In dit artikel:

  • Waarom een huis kopen in Spanje, Marbella?
  • INVESTINSPAIN helpt u valkuilen vermijden
  • Voordelen BIV makelaar
  • Enkele interessante projecten te koop in regio Marbella

Waarom een huis kopen in Spanje, Marbella?

Marbella is een levendige metropool in een groene omgeving met een prachtige kust. Dit betekent dat u er alle voordelen van zon, zee, strand en bos kan benutten als vrijetijdsbeleving. Zonnebaders, watersportliefhebbers en wandelaars komen zeker aan hun trekken. De streek staat bovendien bekend om zijn vele golfterreinen, die tot de beste van Europa behoren. Voor golfliefhebber is Marbella dus een echt paradijs!  Daarnaast vindt u er alle faciliteiten en diensten die u zich maar kan inbeelden. Exclusieve beach clubs, bars, restaurants, shopping centra, leuke winkels, discotheken, …

Met zoveel dingen te beleven is het niet verwonderlijk dat u er allerlei moderne, luxueuze nieuwbouwprojecten terugvindt. Weelderige villa’s wisselen het landschap af met zeer ruime, moderne appartementen en penthouses, of meer traditionele schilderachtige huizen die echter ook van alle gemakken zijn voorzien. Faciliteiten zoals restaurants, bars, winkels en artsen zijn dichtbij de verschillende projecten te vinden. Omdat het bovendien een goede verbinding heeft met internationale luchthavens is dit gebied zeer gewild als bestemming voor fantastische vakanties en permanente tweede verblijven. Kortom,  Marbella is een ideale plaats voor verschillende publieken!

INVESTINSPAIN helpt u valkuilen vermijden

Wie overweegt een huis te kopen in Marbella, laat zich best ondersteunen door een ervaren vastgoedmakelaar die de lokale regels kent en u alles kan uitleggen in uw eigen taal. INVESTINSPAIN biedt een zeer breed servicepakket aan, dat u voor en na aankoop ondersteunt in iedere stap van het aankoopproces. Zo verzorgen we de vertaling van alle documentatie voor uw notaris en bieden we advies aan op fiscaal en juridisch vlak. U bent goed geïnformeerd en vermijdt de juridische valkuilen van een vastgoedaanschaf in het buitenland.

Na aankoop kunnen we u helpen met de inrichting van uw nieuwe huis, het onderhoud, de beveiliging en nog veel meer. U kan uw volgende perfecte vakantie plannen, terwijl wij voor u de praktische aspecten regelen en onderhouden. Benieuwd hoe INVESTINSPAIN dit alles vertaalt naar een zorgeloze investering? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag om onbekommerd uw droomhuis te kopen in Marbella, Spanje.

Voordelen BIV-makelaar

INVESTINSPAIN is uw BIV-makelaar. Maar wat wil dat eigenlijk zeggen? Elke makelaar die vanuit België vastgoed verkoopt moet ingeschreven zijn bij het instituut. Staat iemand niet ingeschreven bij het BIV dan is dat illegaal en geniet u als koper geen enkele vorm van bescherming. In Spanje is dit helaas niet een vereiste en kan eender wie zich tot makelaar uitroepen, met alle gevolgen van dien. Een appartement kopen in Marbella (Costa del Sol) is niet iets wat u ondoordacht mag doen. Het gaat immers over een grote investering, en daarenboven een materie én een regio waar de meesten niet in thuis zijn. INVESTINSPAIN is een BIV-makelaar die voor begeleiding zorgt in Spanje, met name in de regio Costa del SolMalaga tot aan Gibraltar. U kunt een BIV-makelaar herkennen door het BIV-nummer, ons nummer is BIV 511973. Dit kan u intypen op de site BIV.be

5 belangrijke voordelen van een BIV makelaar:

  1. Gereguleerde Belgische derdenrekening om uw gelden veilig te plaatsen
  2. Een BIV-makelaar dient een gereguleerde Deontologie te volgen, op straffe van uitzetting!
  3. Elke BIV-makelaar heeft een beroepsaanprakelijkheidsverzekering, ter bescherming van de consument.
  4. Elke BIV-makelaar dient zijn of haar vastgoedexpertise aan te tonen, én ook steeds op niveau te houden. Academische opleiding & vastgoed examens zijn de tools hiertoe.
  5. Lokaal kantoor in eigen land, voor contractuele zaken, info-sessies, … in ons geval hebben we kantoren in Spanje, Belgïe en Nederland.

Lees ook:

Waarom in zee gaan met 1 makelaar?

Een misvatting van velen is dat wanneer u in zee gaat met meerdere makelaars, u meerdere appartementen die in Marbella te koop staan zal kunnen bezoeken. Niets is echter minder waar. In tegenstelling tot België en Nederland, heeft een makelaar toegang tot alle projecten in Spanje. Daarnaast loopt u ook het risico dat wanneer u meerdere makelaars contacteert, niemand van hen de kans zal krijgen om uw wensen 100% te begrijpen. U wil toch vermijden van ter plaatse projecten te bezoeken die u niet liggen? Bovendien zullen makelaars ook hun objectiviteit verliezen in concurrentie met elkaar. Daarom raden we u aan om 1 makelaar te kiezen tijdens uw zoektocht naar uw droomappartement in Spanje.

Ook wanneer u twijfelt om rechtstreeks een appartement in Marbella te kopen bij de ontwikkelaar, raden we aan om in zee te gaan met een makelaar. Een ontwikkelaar zal zijn project namelijk nooit op een objectieve manier toelichten. Bovendien kan u via de makelaar ook rekenen op 100% begeleiding in uw eigen taal. Dit zorgt ervoor dat er nooit spraken zal zijn van miscommunicaties of andere onduidelijkheden.

Enkele interessante projecten te koop in regio Marbella

In dit overzicht hebben we de 3 interessante projecten geselecteerd in de regio Marbella. Deze selectie bestaat uit projecten die momenteel te koop worden aangeboden. De opleveringstermijn van de woningen varieert van 2022 tot en met 2024.

1. Ocean View Marbella: Kleinschalige gated community met prachtige zeezichten – Vanaf €742.500

44 exclusieve woningen beschikbaar binnen deze gated community. Met twee en drie slaapkamer appartementen, waaronder 10 penthouses, die elk hun eigen privé zwembad hebben. Tussen de aangelegde tuinen is er een prachtig verwarmd zwembad, zonneterras en overdekte buitenkeuken om te dineren met familie en vrienden. Aan de Middellandse Zee is de kwaliteit van de ruimte buiten net zo belangrijk als binnen, daarom werd er veel zorg, tijd en moeite besteed aan goede gemeenschappelijke ruimtes die ruim en veilig zijn. Alle appartementen kijken uit op zee en op prachtig aangelegde tuinen.

Om ervoor te zorgen u 100% kan genieten van uw verblijf, is er een uitgebreide conciërge service beschikbaar. Voor het gemak en de veiligheid van de eigenaars zijn er ruime ondergrondse parkeerplaatsen, privé-opslagruimtes en 24-uurs beveiliging om de gemoedsrust te garanderen.

Meer info vindt u hier!

Te koop

Ocean View Marbella

Vanaf € 765.000
Ocean View Marbella: Kleinschalige gated community met prachtige zeezichten – Vanaf ...

2. Elements Marbella: Nieuwbouw project op een steenworp van Marbella in Los Altos De Monteros- vanaf €390.000

Elements Marbella is gelegen in de prestigieuze woonwijk Los Altos de los Monteros, een woonwijk te midden van natuurgebieden en op slechts 5 min. van Marbella. Dit is een gloednieuw appartementen en penthouses complex, gepromoot door erkend vastgoedmakelaar INVESTINSPAIN.

Elements Marbella bestaat uit 153 appartementen en penthouses met 1, 2, 3 en 4 slaapkamers. De woningen hebben elk, dankzij een bestudeerde architecturale aanpak, een spectaculair uitzicht op de Middellandse Zee. Daarnaast zijn de terrassen in dit project zuidoost en zuidwest georiënteerd. De omgeving valt het best samen te vatten als een combinatie van natuur, rust, schoonheid, een zacht briesje en een prachtig uitzicht over de oceaan!

Meer info vindt u hier!

Te koop

ELEMENTS MARBELLA

Vanaf € 429.000
Elements Marbella: Nieuwbouw project op een steenworp van Marbella in Los Altos De Montero ...
2 118 m2details

3. Palo Alto: Luxe appartementen in de bergen van Ojen, Marbella. – Vanaf €699.000

Ontdek een plaats van natuurlijke schoonheid, op het prachtige Andalusische platteland, op enkele minuten van Marbella en gelegen in de bergen van Andalusië. Palo Alto is een exclusieve heuveltop community met prachtige, ononderbroken zichten over de Middellandse Zee. Een plek waar u zal kunnen genieten van de exclusieve dingen in het leven zoals paardrijden in de heuvels, ontspannen aan het infinity zwembad en cocktails drinken op het terras van uw prachtig appartement. Het Palo Alto-domein is 50 hectare groot, waarvan slechts 20% zal bebouwd worden, waardoor u zich steeds in een groene en natuurlijke omgeving zal bevinden.

Meer info vindt u hier!

Te koop

PALO ALTO

Vanaf € 740.000
Palo Alto: Luxe appartementen in de bergen van Ojen, Marbella. Ontdek een plaats van natuu ...
2 87 m2details

Niet gevonden wat u zocht? Vul onze enquete in en wij nemen z.s.m. contact op met persoonlijke adviezen.

powered by Typeform

Compare Listings