geavanceerd zoeken
Your search results

Penthouse Estepona: uw droomwoning in een ideale omgeving

Op zoek naar een schitterend penthouse in het prachtige Estepona? Deze groene stad biedt heel wat mogelijkheden en faciliteiten om te genieten van een onvergetelijke vakantie. Laat u begeleiden door INVESTINSPAIN om uw droomwoning te vinden en ontdek de beste nieuwbouw penthouses aan de Costa del Sol. Bekijk alvast ons steeds groeiende portfolio!

  1. Penthouse Estepona: de ideale plaats voor een tweede verblijf
  2. Onze services voor, tijdens en na verkoop
  3. Enkele interessante penthouses in Estepona

1. Penthouse Estepona: de ideale plaats voor een tweede verblijf

Er valt zeer veel te beleven in en rond Estepona. De regio is bekend om prachtige natuur en mooie grote stranden. Naast de prachtige natuur heeft Estepona ook een gezellige haven, met veel leuke restaurants en terrassen. Dit kleine vissersdorp is de afgelopen decennia uitgegroeid tot een bloeiende stad met een aangename Andalusische stijl. U vindt er zowel de rust van de natuur als sport, cultuur en luxe. Met zijn 77.000 inwoners is Estepona een levendige stad maar niet overheersend druk. Kortom dé ideale plaats om van het leven te genieten!

Wil u graag wat penthouses in Estepona bezoeken? Dan nodigen we u uit voor een gesprek in ons kantoor te Mechelen of Utrecht. Bij zo’n kennismakend gesprek brengen we uw wensen en budget in kaart en tonen we u meteen een selectie van interessante nieuwbouw projecten. Nadien kunnen we de door u geselecteerde projecten bezoeken ter plaatse op inspectiereis. Hierbij krijgt u de kans om de zichten en kwaliteiten vast te stellen en eventueel nog diepgaandere vragen aan de ontwikkelaar zelf te stellen. Daarnaast geven we u ook graag leuke adresjes mee wanneer u nadien de regio wat bezoekt.

Beslist u om over te gaan tot de aankoop van een penthouse in Estepona? Dan zorgen we ervoor dat het hele proces naadloos verloopt. Via INVESTINSPAIN kan u rekenen op extra bescherming bij uw aankoop in Spanje. INVESTINSPAIN is namelijk een erkend BIV makelaar. Elke Belg die als zelfstandige vastgoedactiviteiten stelt, moet verplicht over een BIV-erkenning beschikken. En wie een BIV-erkenning heeft, staat onder toezicht van het Beroepsinstituut, wat betekent dat hij of zij zich strikt moet houden aan de deontologische code en de Plichtenleer van de vastgoedmakelaar. Daarenboven dient hij over een beroepsaansprakelijkheidsverzekering te beschikken. Dit houdt in dat u een stuk veiliger bent met uw aankopen in het mooie Spanje. In Spanje kan iedereen zich voordoen als makelaar met alle gevolgen van dien. Reken daarom altijd op de kennis van een erkend makelaar!

2. Onze services voor, tijdens en na aankoop

Onze service stopt uiteraard niet na de oriëntatiefase. Sterker nog, daar beginnen we pas. Wanneer u beslist om te investeren in een penthouse in Estepona, zorgen we samen met ons team van Nederlandstalige juristen en fiscalisten dat alles zeer vlot verloopt. Zo zorgen we onder andere voor de vertalingen van documentatie om onduidelijkheden te vermijden. Daarnaast bieden we ook property management aan en kunnen we u helpen met de inrichting en decoratie van uw nieuwe woning. Dit maakt uw investering in deze prachtige regio een zorgeloze onderneming. Wenst u bijkomende informatie of een afspraak in één van onze kantoren in Mechelen, Utrecht of Marbella? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!


3. Enkele interessante penthouses in Estepona

The Sapphire: exclusieve frontline beach appartementen- vanaf €670.000

Dit project biedt fantastische duplex penthouses met 3 slaapkamers. Zeezichten heeft u hier gegarandeerd doordat The Sapphire aan het strand ligt. Deze duplex penthouses beschikken over een oppervlakte van meer dan 370 m2 en zijn ook uitgerust met een privé zwembad. Kom tot rust op uw ruime terras en geniet er van prachtige zonsondergangen. Doordat dit nieuwbouw project bovendien slechts uit 14 appartementen bestaat, biedt het aan de bewoners extra privacy.

Meer info over dit project vindt u hier!

Scenic Estepona: Luxueus nieuwbouw project vlakbij het centrum van Estepona – Vanaf €285.000

Wil u graag wat stedelijker liggen? Dan is Scenic Estepona een goede optie! Dit nieuwbouw project ligt in de heuvels van Estepona, vlakbij het centrum en geniet door zijn verhoogde ligging van geweldige zichten. Bij de penthouses worden deze zichten bovendien nog eens gemaximaliseerd en heeft u de optie om op uw solarium een jacuzzi toe te voegen. Binnen dit project zijn er ook heel wat gedeelde zones zoals een infinity pool, een fitnessruimte, een multifunctionele ruimte en groene zones.

Meer info over dit project vindt u hier!

Mirador de Estepona Golf: 27 moderne appartementen in een natuurlijke omgeving- vanaf €254.000

Costa del Sol staat bekend om zijn vele golfbanen, niet zo verwonderlijk dat er daarrond dan ook heel wat nieuwbouw te vinden is. Wil u graag een penthouse in Estepona aan de golf én met zeezichten? Dan is Mirador de Estepona Golf het ultieme project. Dit project is een nieuwe ontwikkeling die bestaat uit 6 blokken, waarvan de bouw is aangepast aan de topografie van het terrein met een verschil van 17 m in de helling van de heuvel. Dit biedt spectaculaire zeezichten en golf zichten in vrijwel elk appartement, evenals een uitstekende zuid-oriëntatie.

Meer info over dit project vindt u hier!

Wij staan steeds voor u klaar

Sedert meer dan 10 jaar zijn we actief als projectontwikkelaar in België. We hebben kunnen vaststellen dat het vastgoed er reeds enkele jaren stagneert. In parallel hiermee merken we als vastgoedspecialist in Costa del Sol dat het vastgoed in die regio – een regio waar we sinds 1986 regelmatig vertoeven – zich sinds 2013 écht goed herneemt. Dit maakt het dus een paradijs voor investeerders én levensgenieters! En 1 + 1 = 2 …

Compare Listings