geavanceerd zoeken
Your search results

Appartement kopen Costa del Sol met zeezicht

Appartement kopen aan de Costa del Sol met zeezicht – INVESTINSPAIN helpt u uw dromen te realiseren! Investeer in prestigieuze nieuwbouwprojecten en geniet van uw nieuwe luxeappartement in het zuiden van Spanje. Door onze ervaring in deze vastgoedmarkt, begeleiden we u 100% zowel voor als na de aankoop. U kan zorgeloos genieten van zon en zee omdat INVESTINSPAIN met u meedenkt over een betrouwbare investering.

1. Genieten van de Costa del Sol

Steeds meer landgenoten vinden het tweede verblijf van hun dromen aan de levendige Costa del Sol. De meeste Belgen die er verschillende vakanties hebben doorgebracht, besluiten te investeren in een permanent verblijf. Geen wonder, want in deze regio valt er ontzettend veel te zien, te doen en te beleven. Wie droomt er niet van een om prachtig appartement met zeezicht aan de Costa del Sol te kopen? Dit kuststukje van Andalusië heeft een aangenaam klimaat, het landschap is prachtig en er valt veel cultuur te snuiven. Kortom een heerlijke omgeving voor een topverblijf. Een vakantieverblijf in Andalusië zal uw perfecte uitvalsbasis zijn om deze fantastische streek te ontdekken.

Zo goed als alle dagen zon, uitgestrekte stranden met watersport mogelijkheden, natuurgebieden in de omgeving, en de topklasse aan golfterreinen maken deze streek zeer bekoorlijk. Tel daar het zuiderse levensgenot, de fascinerende cultuur en uitstekende gastronomie bij op. Het plaatje van het paradijs is compleet. Nu enkel nog uw droomwoning in deze regio vinden. INVESTINSPAIN staat klaar om u te begeleiden vanaf de oriëntatiefase tot na intrek. Dankzij onze excellente aftersales service staat u nergens alleen voor.

appartement kopen Costa del Sol met zeezicht

2. Investeren in vastgoed aan de Costa del Sol na Corona

Na de crisis van 2008 was de regio Marbella zeer goed hersteld. Dat herstel was zeer duidelijk te zien aan de prijsstijging die in de jaren nadien volgde. De nieuwbouwprijzen bereikten in 2017 hoge niveaus, dicht bij wat als hun plafond kan worden beschouwd. In 2018 bleef de constructie van nieuwbouw projecten zeer actief waarbij men zich vooral richtte op de luxe sector en ook in 2019 bleef het aanbod en de prijzen stijgen, hoewel er toen een lichte daling in verkoop was.

De pandemie heeft bij eigenaars aan de Costa del Sol niet tot paniek geleid en dus ook niet tot plotse prijsdalingen. In tegenstelling tot de wereldwijde financiële recessie van 2008-2012, is de markt alleen maar tijdelijk tot stilstand gekomen. Bovendien heeft COVID ervoor gezorgd dat het verlangen naar een tweede verblijf in de regio Marbella alleen maar is toegenomen. Hierdoor wordt er verwacht dat er zeer veel potentiële bezoekers en emigranten in 2021 naar de Costa del Sol zullen reizen, zodra de restricties opgeheven zijn.

Wil u graag een ruimer overzicht van de invloed van Corona op Spaans vastgoed? Download dan hier ons gratis E-book!

3. Waar appartement of villa met zeezicht kopen aan de Costa del Sol

Momenteel onderscheidt Estepona zich op vlak van ontwikkelingsactiviteit. Dit heeft voornamelijk te maken met de nietigverklaring van de algemene stedenbouwkundige verordeningen van Marbella in 2015. Hierdoor werden heel wat investeringen die destijds voor Marbella bedoeld waren, doorgevoerd naar Estepona.

Overal is de activiteit toegenomen en nieuwbouw projecten zijn overal in aanbouw –  Estepona (1.000 woningen), Marbella (500 eenheden) en Manilva (150 woningen). Achter de nieuwbouw projecten zitten voornamelijk lokale en nationale ontwikkelaars in samenwerking met buitenlands kapitaal en andere investeerders.

Maar waar nu best investeren? Hierbij dient u vooral rekening te houden met uw persoonlijke voorkeur. Een appartement met zeezicht in Marbella aan het strand kan namelijk enorm verschillen in prijs van een in Manilva bij zee. Schets voor uzelf een beeld over welke zichten u wenst, zeezicht, bergzicht, golf,.. of deze zichten panoramisch hoeven te zijn of niet en of uw woning al dan niet bij zee of meer landinwaarts mag liggen. Daarnaast zal het aantal faciliteiten en voorzieningen in de buurt ook een invloed hebben op de waarde van uw appartement.

4. Het ideale appartement kopen aan de Costa del Sol met zeezicht

Verlies geen tijd met eindeloos zoeken naar het perfect verblijf om vervolgens bedrogen uit te komen. Frustratie vanwege lastige vaktaal in een taal die u vreemd is? Deze zorgen zijn allemaal te vermijden wanneer vastgoedmakelaar INVESTINSPAIN u helpt het perfecte appartement aan de Costa del Sol met zeezicht te vinden. Misschien zit uw ideale appartement op begane grond met een briesje vanaf het zwembad, of verkiest u juist een penthouse met panoramische zeezichten. Een paar ruime zwembaden bij het complex, een solarium om van de lange, zwoele avonden te genieten, dit alles verpakt in schitterende architectuur van het hoogste niveau. Laat u bijstaan door INVESTINSPAIN voor oriëntatie, inspectie, aankoop, inrichting en onderhoud. Alle praktische zaken in één keer goed geregeld om jarenlang genot te hebben van uw luxeappartement aan de Costa.

Wil u alvast een voorproefje van nieuwbouw projecten die voor u geschikt zouden zijn? Neem dan hier deel aan onze vastgoed enquête! Nadien sturen we u een persoonlijke selectie door!

powered by Typeform

5. Reken op steun van een erkend BIV makelaar

Om uw zoektocht nog zorgelozer te laten verlopen, kan u via INVESTINSPAIN rekenen op de kennis van een erkend BIV makelaar. U geniet hierdoor als klant van bescherming wanneer u een appartement met zeezicht aan de Costa del Sol wil kopen. Wie in België vastgoed activiteiten stelt zonder erkend te zijn, voert illegale praktijken uit. Dit geldt in Spanje echter niet, waardoor iedereen zich tot makelaar kan benoemen, met alle gevolgen van dien.

5 belangrijke voordelen van een BIV makelaar:

  1. Gereguleerde Belgische derdenrekening om uw gelden veilig te plaatsen
  2. Een BIV-makelaar dient een gereguleerde Deontologie te volgen, op straffe van uitzetting!
  3. Elke BIV-makelaar heeft een beroepsaanprakelijkheidsverzekering, ter bescherming van de consument.
  4. Elke BIV-makelaar dient zijn of haar vastgoedexpertise aan te tonen, én ook steeds op niveau te houden. Academische opleiding & vastgoed examens zijn de tools hiertoe.
  5. Lokaal kantoor in eigen land, voor contractuele zaken, info-sessies, … in ons geval hebben we kantoren in Spanje, Belgïe en Nederland.

Waarom kiezen voor INVESTINSPAIN?

Vind uw droom

Op zoek naar een buitenverblijf aan de Costa del Sol? Wij bekijken tijdens een afspraak in ons kantoor in Mechelen of Utrecht welke projecten u kunnen interesseren.

Compare Listings