geavanceerd zoeken
Your search results

Appartement kopen Spanje aan zee

Appartement kopen Spanje aan zee? Ontdek de topselectie van INVESTINSPAIN – vastgoed voor wie van het leven wil genieten. Volg ons stappenplan en geniet van onze service voor een zorgeloze aankoop. Altijd al een tweede verblijf in Spanje gezocht, maar over praktische details gestruikeld? Dat gebeurt niet wanneer INVESTINSPAIN u helpt. Als vastgoedspecialist staan wij u bij van A tot Z, voor, tijdens en na het tekenen van het contract van uw eigen appartement aan de Costa del Sol!

  1. Met een goed en veilig gevoel investeren in een appartement in Spanje
  2. Appartement kopen in Spanje aan zee? Volg ons stappenplan!
  3. Totaalinrichting van uw nieuw appartement in Spanje aan zee

1. Met een goed en veilig gevoel investeren in een appartement in Spanje

Eerstelijns zeezicht op het gelijkvloers, een tussenverdieping of de penthouse met extra ruime terrassen? Uw perfecte tweede verblijf wacht op u aan de Costa del Sol, de parel van Spanje. Investeer in exclusief vastgoed op deze prachtige locatie zonder zorgen. Als ervaren Belgische vastgoedmakelaar met specialisatie in de regio Marbella willen we u adviseren in eigen land en ter plaatse in Spanje om uw vastgoed dromen te verwezenlijken. Aarzel niet om ons te contacteren met uw vragen of om een eerste kennismakend gesprek in te plannen. Samen zorgen we ervoor dat uw tweede verblijf uw beste thuis wordt. Word een echte levensgenieter aan de prachtige Costa del Sol, en kies voor een slimme investering. De verwachting is tenslotte dat prijzen voor vastgoed aan de Costa del Sol – evenals de vraag naar prime real estate – zullen blijven stijgen.

2. Appartement kopen in Spanje aan zee? Volg ons stappenplan!

Op zoek naar een appartement te koop in Spanje met zeezicht of naar een villa te koop in Spanje met bergzicht? Ploeter niet gedurende dagen of weken door een aanbod van duizenden projecten. Vaak zijn deze aanbiedingen immers ondermaats of onbetrouwbaar. Kies daarom een partner die uw taal en gebruiken deelt. Wij begeleiden u in de wereld van de Spaanse vastgoedsector. Deze heeft andere regels dan de Belgische en Nederlandse vastgoedsector, dus is het verstandig om u te laten adviseren door een agent met kennis van de Spaanse vastgoedmarkt.

 

  Appartement kopen Spanje aan zee

  Stappenplan INVESTINSPAIN

  • Stap 1: Maak een afspraak op ons kantoor. We bespreken uw wensen en budget om u een selectie van projecten op maat voor te stellen. Nadien informeren we u over alle details van deze projecten. U geeft vervolgens aan welke u graag zou willen bezoeken en welke niet. Na de selectie van de projecten, organiseren wij een aantal bezoeken ter plaatse en informeren we u met betrekking tot de planning.
  • Stap 2: Ga op 3-daagse inspectiereis naar het pand van uw keuze en verken meteen de naaste omgeving. We begeleiden u bij de bezichtigingen. U ziet alleen de appartementen die u van tevoren heeft geselecteerd en die binnen uw zoekprofiel passen. Indien u uiteindelijk overgaat tot het aanschaffen van uw droom, via INVESTINSPAIN.BE, betalen wij uw volledige inspectiereis terug!
  • Stap 3: U kiest het ideale appartement en wanneer er overeenstemming is over de prijs, tekent u het reservatie contract. Vervolgens kan uw advocaat onderzoek doen naar het onroerend goed. Na diens goedkeuring maakt u het bedrag voor de reservatie over naar de projectontwikkelaar.
  • Stap 4: De ondertekening van het koopcontract. INVESTINSPAIN staat u bij met vertalingen van alle belangrijke documentatie en kan al uw vragen over juridische regels ophelderen. De documenten die u ondertekent zijn steeds in het Spaans, maar dankzij de vertalingen bent u volledig op de hoogte over de inhoud ervan.

  Gefeliciteerd, u bent eigenaar van het appartement van uw dromen aan de Spaanse kust! Daar stopt onze service echter niet. We kunnen ook de inrichting van uw pand, nutsvoorzieningen, onderhoud, beveiliging en zelfs verhuur voor u regelen. Vragen hieromtrent? Kom eens met ons kennismaken te Mechelen of Utrecht. We geven antwoord op al uw vragen. Laat dit het startsein zijn van de verwezenlijking van uw mediterrane dromen. Met een betrouwbare expert aan uw zijde houdt niets u nog tegen!

  3. Totaalinrichting van uw nieuw appartement in Spanje aan zee

  HOMEINSPAIN helpt u met de totaalinrichting van uw appartement in Spanje aan zee. Wij helpen u de beste kwaliteit te vinden aan betaalbare prijzen. Het is ook daarom dat we samenwerken met enkele Belgische firma’s die rechtstreeks afnemen bij de fabrikant. Onze merken die we daarbij onder andere aanbieden zijn: Ventura, Jati & Kebon, Mr. Bluesky en Indera. In deze showrooms zal u de nodige zaken vinden om uw appartement zowel binnen als buiten te decoreren. Bovendien kunnen we zorgen voor het transport van het meubilair naar Spanje, zodat u zich helemaal geen zorgen meer moet maken!

  Heeft u nog verdere vragen? Contacteer ons om een afspraak vast te leggen in ons kantoor te Mechelen, Utrecht of Marbella.

   


  Waarom kiezen voor INVESTINSPAIN?

  Vind uw droom

  Op zoek naar een buitenverblijf aan de Costa del Sol? Wij bekijken tijdens een afspraak in ons kantoor in Mechelen of Utrecht welke projecten u kunnen interesseren.

  Compare Listings