geavanceerd zoeken
Your search results

Te koop in Spanje: de mooiste vastgoedopportuniteiten

Te koop in Spanje: de mooiste vastgoedopportuniteiten van de Costa del Sol -INVESTINSPAIN laat u kennismaken met onovertroffen residentieontwikkeling vlakbij alle nodige faciliteiten. Bent u op zoek naar een luxe appartement Estepona of een moderne villa in Marbella? Wij maken graag tijd voor u om enkele geschikte projecten te selecteren! Bovendien bieden we tal van extra services aan, om de aankoop van uw droomwoning zo vlot mogelijk te laten verlopen. Ontdek hier wat wij voor u kunnen betekenen!

    1. Fenomenaal vastgoed te koop in Spanje
    2. De service van INVESTINSPAIN

1. Fenomenaal vastgoed te koop in Spanje

Op zoek naar een appartement of villa te koop in Spanje met zeezicht of in een groene omgeving? Niet alleen zoekt u uw droomverblijf aan de Spaanse kust, u wil dit zorgeloos met een prettig gevoel realiseren. INVESTINSPAIN staat u als vastgoedspecialist voor de streek Marbella en omstreken bij. Wij helpen u om het ideale pand te koop in Spanje te vinden dat aan uw wensen voldoet. Maak vrijblijvend een afspraak in ons kantoor te Mechelen om uw opties en voorkeuren uitgebreid door te nemen.

We maken graag kennis met u en uw wensen. Binnenkort geniet u van uw eigen luxe oord en al diens faciliteiten aan de Costa del Sol. Misschien zoekt u een charmant townhouse, een luxe penthouse, een villa vlakbij een uitgestrekt natuurgebied, of wil u een appartement kopen in Spanje aan zee plus vlak aan een golfterrein. Het behoort allemaal tot onze mogelijkheden… Bovendien wordt ieder project uitgetekend door ervaren projectontwikkelaars en afgewerkt met hoogwaardige materialen. In welke regio heeft u interesse? Welke faciliteiten zijn belangrijk? Wenst u zeezicht of zicht op een golf? Bent u op zoek naar een kleinschalig project? Samen met u bekijken we deze vragen en selecteren we een aantal projecten die voldoen aan uw criteria.

In plaats van uw spaargeld op de bank te laten staan zonder voordeel er voordelen uit te halen, kan u investeren in de ultieme droomwoning. INVESTINSPAIN helpt u hierbij de juiste keuze maken, voorziet transparante communicatie in uw eigen taal en regelt – wanneer gewenst – praktische zaken vanuit onze kennis en service. Dit betekent een zorgeloze investering voor u waarmee u al uw exotische dromen waar maakt. Wie graag wil investeren voor rendement, kan onze hulp tevens inzetten bij de verhuur van hun luxe tweede woning in Marbella, Estepona, Benalmadena,… Zeker wie overweegt zijn woning te verhuren in het hoogseizoen, kan een fraaie huuropbrengst verwachten.

te koop in Spanje

2. De service van INVESTINSPAIN

We helpen u niet alleen het geschikte project te koop te vinden in Spanje. We geven ook ondersteuning op juridisch en fiscaal vlak: we laten u weten met welke documenten en vragen u in contact zal komen, laten u weten welke afspraken u dient in te plannen bij de bank, met uw notaris, enzovoort. Op deze manier vermijdt u eventuele valkuilen waar anderen over zouden struikelen in de aanschaf van buitenlands vastgoed. Vermijd deze ongemakken en kies voor een zorgeloze investering met INVESTINSPAIN. Wilt u meer weten? Kom gerust eens langs voor een eerste kennismakend gesprek. Op deze manier kunnen we uw noden en budget in kaart brengen en een selectie maken van interessante projecten.

Omdat we onze diensten hoog in het vaandel dragen, bieden we u een exclusief servicepakket aan, waar u op kan rekenen ook na de aankoop. Zo werken we bijvoorbeeld samen met verschillende fabrikanten voor de totaalinrichting van uw nieuw appartement of villa aan de Costa del Sol. Aarzel niet langer, en ga uw droom achterna! Contacteer ons voor meer info!


Eindelijk! Een woning kopen in Spanje zonder zorgen!

Nieuwbouw Kopen in Spanje:
De ultieme financiële checklist

7-pagina's tellend, gratis E-book met alle noodzakelijke financiële kennis om een (nieuwbouw) woning aan te schaffen in Zuid-Spanje.

Een overzicht van alle Belastingen die voortvloeien uit de verwerving van een onroerend goed.

  • Alle Belastingen voor het bezit van een onroerend goed in Spanje.
  • Kopen als particulier of als (niet) in Spanje gevestigde vennootschap?
  • Duidelijkheid over de Plusvalia belasting: Voor wie is het?
  • Hoeveel Vermogenswinstbelasting betaalt u in Spanje?
  • Erfbelasting? Profiteer van een reductie van 99% in Spanje! Hoe...Download ons gratis E-boek.
  • Zeg vaarwel tegen onzekerheden! Alle benodigde documentatie bij een transactie

Vul uw gegevens in en krijg DIRECT toegang tot ons GRATIS E-BOEK.


Welkom bij Investinspain.be

Een eigen stekje hebben in het zuiden van Spanje heeft heel wat voordelen, maar er komt meer bij kijken dan je zou denken.

Vaak krijgen we de vraag van onze klanten welke de fiscale aspecten zijn, die gepaard gaan met een aankoop in het Zuiden, als Belg of Nederlander.

Om al deze vragen op een gestructureerde manier te beantwoorden, hebben wij deze financiële checklist opgesteld samen met Arcos en Lamers, een Nederlandstalige advocaat & fiscalist die al velen jaren actief is aan de Spaanse Zuidkust.

In dit gratis E-book staan alle belangrijke regels, wetten en weetjes in overzichtelijke hoofdstukken beschreven. Doe er uw voordeel mee! 

null

Gunther de Vleeschouwer

Oprichter Investinspain

Compare Listings