geavanceerd zoeken
Your search results

Immo Mechelen dat verkoopt in Zuid Spanje

Immo Mechelen: Bent u op zoek naar een tweede verblijf in het zuiden van Spanje? INVESTINSPAIN, gevestigd te Mechelen, is een erkend BIV vastgoedmakelaar met een passie voor de Costa del Sol! Vermijd valkuilen en laat u door ons informeren over juridische en legale zaken in verband met uw aankoop. Wij werken samen met een Nederlandstalige advocaten ter plaatse om alle advies te kunnen doorlichten in uw eigen taal! 

  1. Verken de Costa del Sol via immo Mechelen
  2. Infodagen immo INVESTINSPAIN
  3. Het perfecte interieur

1. Verken de Costa del Sol via immo Mechelen

Woning kopen in het zuiden van Spanje via immo Mechelen? Als u op zoek bent naar een geschikt verblijf aan de Costa del Sol, dan bent u bij INVESTINSPAIN aan het juiste adres. Voordat we ter plaatste bezichtigingen doen, komt u best langs op ons kantoor te Mechelen. Hier kunnen we kijken wat uw wensen zijn en enkele projecten bespreken die daarbij aansluiten. Daarna is het tijd om een inspectiereis te plannen. Tijdens deze meerdaagse trip kan u rekenen op onze begeleiding bij het bezoeken van uw favoriete projecten. Hier krijgt u antwoord op al uw vragen. Doordat we de regio door en door kennen, kunnen we u ook al meteen laten kennismaken met de faciliteiten in de buurt. Indien u na de reis beslist om een aankoop te doen, wordt deze reis bovendien volledig door ons terug betaald!

immo Mechelen

2. Infodagen immo INVESTINSPAIN

U kan in Mechelen ook terecht voor info over immo via de INVESTINSPAIN infodagen. Zij die nog niet in contact zijn gekomen met het reilen en zeilen van vastgoed in Spanje, krijgen dan de kans om volledig geïnformeerd te worden over de juridische en praktische zaken die bij zo’n aankoop komen kijken. Ook worden hierbij de nieuwste projecten overlopen. Eveneens zijn er ook infodagen omtrent project updates, en worden onze klanten op de hoogte gebracht van alle nieuwtjes. Natuurlijk kan u ook een persoonlijke afspraak maken bij ons op kantoor. Wil u graag eens langskomen? Geef dan zeker een seintje!

3. Het perfecte interieur

Maak kennis met Homeinspain, en ontdek hoe we voor u het perfecte interieur voor uw verblijf kunnen samenstellen. Met onze services maken we het verschil! Wil u graag meer weten over wie we zijn en wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op of kom langs bij ons op kantoor!

Eindelijk! Een woning kopen in Spanje zonder zorgen!

Nieuwbouw Kopen in Spanje:
De ultieme financiële checklist

7-pagina's tellend, gratis E-book met alle noodzakelijke financiële kennis om een (nieuwbouw) woning aan te schaffen in Zuid-Spanje.

Een overzicht van alle Belastingen die voortvloeien uit de verwerving van een onroerend goed.

 • Alle Belastingen voor het bezit van een onroerend goed in Spanje.
 • Kopen als particulier of als (niet) in Spanje gevestigde vennootschap?
 • Duidelijkheid over de Plusvalia belasting: Voor wie is het?
 • Hoeveel Vermogenswinstbelasting betaalt u in Spanje?
 • Erfbelasting? Profiteer van een reductie van 99% in Spanje! Hoe...Download ons gratis E-boek.
 • Zeg vaarwel tegen onzekerheden! Alle benodigde documentatie bij een transactie

Vul uw gegevens in en krijg DIRECT toegang tot ons GRATIS E-BOEK.


Welkom bij Investinspain.be

Een eigen stekje hebben in het zuiden van Spanje heeft heel wat voordelen, maar er komt meer bij kijken dan je zou denken.

Vaak krijgen we de vraag van onze klanten welke de fiscale aspecten zijn, die gepaard gaan met een aankoop in het Zuiden, als Belg of Nederlander.

Om al deze vragen op een gestructureerde manier te beantwoorden, hebben wij deze financiële checklist opgesteld samen met Arcos en Lamers, een Nederlandstalige advocaat & fiscalist die al velen jaren actief is aan de Spaanse Zuidkust.

In dit gratis E-book staan alle belangrijke regels, wetten en weetjes in overzichtelijke hoofdstukken beschreven. Doe er uw voordeel mee! 

null

Gunther de Vleeschouwer

Oprichter Investinspain

Compare Listings