geavanceerd zoeken
Your search results

Villa te koop in Spanje

Villa te koop in Spanje – INVESTINSPAIN biedt u een fantastische selectie aan van luxevilla’s in Marbella, Benahavis, Benalmadena, Estepona en andere exclusieve gebieden van de befaamde Costa del Sol. U kan rekenen op onze persoonlijke en uitgebreide professionele service. We helpen u om de ideale woning voor u en uw gezin te vinden. Wie op zoek is naar de meest bijzondere en exclusieve villa’s die de Spaanse Costa de Sol te bieden heeft, is bij INVESTINSPAIN aan het juiste adres. Bovendien zorgen we voor een zorgeloze investering aan de Spaanse Costa del Sol aan de hand van ons uitgebreid servicepakket

 

  1. Het vinden van de perfecte villa in Spanje
  2. Verloop aankoop villa

 

1. Het vinden van de perfecte villa in Spanje

Alles begint met de eerste oriëntatiegesprek: wat zijn uw wensen en budget voor een luxueus tweede verblijf aan de Spaanse kust? Als ervaren vastgoedmakelaar met een uitgebreid netwerk aan de Costa del Sol helpen we u tijdens deze oriëntatiefase. We stellen u een specifieke selectie van luxevilla’s voor in gebieden zoals Marbella, Estepona, Puerto Banus en Benahavis. Omdat we specialist zijn in deze regio en nauw samenwerken met de beste projectontwikkelaars, kunnen we u de meest exclusieve projecten voorstellen.

Verlies geen tijd meer met het zoeken naar goede opportuniteiten tussen het chaotisch aanbod op het net. De aanbieders zijn lang niet altijd gecertificeerd en spreken uw taal niet. Als u INVESTINSPAIN laat helpen bij het vinden van uw droomvilla, dan vermijdt u dit risico. Wij stroomlijnen het gehele aankoopproces aanzienlijk voor u. Bovendien nemen we u mee op inspectiereis naar de villa’s en/of projecten die uw voorkeur genieten. U ziet met eigen ogen hoe schitterend uw villa zal zijn en kan meteen de zonovergoten omgeving verkennen. Zo komt u erachter hoe kort de afstand tot het strand is en waar in de buurt de beste winkels, restaurants, cafés en apothekers zitten.

Huis kopen Spanje

2. Verloop aankoop villa

Goed nieuws: villa te koop in Spanje gevonden! U heeft samen met INVESTINSPAIN uw droomvilla bezichtigd en u weet het zeker: dit pareltje van een pand wordt van u. Dan is de tijd aangebroken om handtekeningen te gaan plaatsen. Wij voorzien u van vertalingen van alle documentatie en advies op  juridisch en fiscaal vlak door een doorwinterd team van advocaten en fiscalisten. Op die manier hoeft u zich geen zorgen te maken over alle administratieve zaken. Zo kan u zich met een gerust gevoel richten op de verwezenlijking van uw Spaanse dromen. Reken op ons uitgebreid servicepakket zodat u zich na aankoop  geen zorgen hoeft te maken over inrichting, onderhoud of beveiliging. Met ons plaatselijke netwerk bezorgen wij u een onbekommerde tijd aan de Costa del Sol. Maak een afspraak om uw wensen te bespreken of een inspectiereis te plannen. Binnenkort vertrekt u richting het goede Spaanse leven.

Eindelijk! Een woning kopen in Spanje zonder zorgen!

Nieuwbouw Kopen in Spanje:
De ultieme financiële checklist

7-pagina's tellend, gratis E-book met alle noodzakelijke financiële kennis om een (nieuwbouw) woning aan te schaffen in Zuid-Spanje.

Een overzicht van alle Belastingen die voortvloeien uit de verwerving van een onroerend goed.

  • Alle Belastingen voor het bezit van een onroerend goed in Spanje.
  • Kopen als particulier of als (niet) in Spanje gevestigde vennootschap?
  • Duidelijkheid over de Plusvalia belasting: Voor wie is het?
  • Hoeveel Vermogenswinstbelasting betaalt u in Spanje?
  • Erfbelasting? Profiteer van een reductie van 99% in Spanje! Hoe...Download ons gratis E-boek.
  • Zeg vaarwel tegen onzekerheden! Alle benodigde documentatie bij een transactie

Vul uw gegevens in en krijg DIRECT toegang tot ons GRATIS E-BOEK.


Welkom bij Investinspain.be

Een eigen stekje hebben in het zuiden van Spanje heeft heel wat voordelen, maar er komt meer bij kijken dan je zou denken.

Vaak krijgen we de vraag van onze klanten welke de fiscale aspecten zijn, die gepaard gaan met een aankoop in het Zuiden, als Belg of Nederlander.

Om al deze vragen op een gestructureerde manier te beantwoorden, hebben wij deze financiële checklist opgesteld samen met Arcos en Lamers, een Nederlandstalige advocaat & fiscalist die al velen jaren actief is aan de Spaanse Zuidkust.

In dit gratis E-book staan alle belangrijke regels, wetten en weetjes in overzichtelijke hoofdstukken beschreven. Doe er uw voordeel mee! 

null

Gunther de Vleeschouwer

Oprichter Investinspain

Compare Listings