Te koop Marbella: luxe vastgoed en nieuwbouw

Te koop Marbella: luxe vastgoed en nieuwbouw – Wat uw Spaanse dromen in vastgoed Marbella ook zijn, als ervaren vastgoedspecialist helpen wij u ze realiseren. Een penthouse, een appartement of villa kopen in het prachtige Marbella met schitterend zeezicht? Wij helpen u graag om dit op verstaanbare wijze te verwezenlijken. Als gespecialiseerd makelaar in de regio Marbella helpt INVESTINSPAIN u om alle praktische zaken voor en na aankoop vlot te laten verlopen. Hiervoor kan u gebruik maken van ons alomvattende servicepakket.

Uniek vastgoed te koop Marbella

Wakker worden met uitgestrekt uitzicht op zee, vlak bij een zwembad, spa, golfbaan, en/of andere faciliteiten? Dit alles verpakt in een uniek ontwerp (zoals villa’s met natuurintegratie) van gerenommeerde architecten en ontwerpers? Na bespreking van uw wensen nemen we u graag mee op inspectiereis voor een kijkje ter plaatse. Behalve reeds gerealiseerde villa’s, appartementen en penthouses, kan u steeds kiezen voor een nieuwbouwproject in ontwikkeling. Wat u ook zoekt, via ons lokale netwerk, kunnen we u constant de meest interessante opportuniteiten (zoals frontline beach-villa’s) aanbieden, inclusief ons servicepakket.

Genoeg te beleven in Marbella

marbellaNiet alleen maakt deze streek een groei door in de vastgoedsector (wat het een zeer gunstige investering maakt), er is ook genoeg te beleven in de omgeving wanneer u van de streek wil genieten. Zo zijn de uitgestrekte stranden makkelijk te bereiken, bent u snel bij havens en yachtclubs, zijn er heel veel sportfaciliteiten zoals golfbanen, tennisclubs, watersportclubs, enzovoorts. Op vlak van cultuur is er genoeg te bezichtigen en biedt de regio een verscheidenheid aan restaurants (waaronder enkele bekroond met Michelinsterren) en een heerlijke lokale keuken. Dit alles in een aangenaam microklimaat met perfecte verbinding naar luchthaven en zowel particuliere als openbare klinieken.

Dan hebben we het nog niet gehad over het volledige servicepakket waar u bij ons op kan rekenen. Onze expertise assistentie zal het verschil maken in uw positieve beleving voor en na aankoop. We begeleiden u bij iedere stap van het proces: juridisch advies door een team advocaten, totaalinrichting aan een schappelijke prijs, beveiliging, en dergelijke meer zijn de praktische zorgen die u met een gerust hart aan ons lokale netwerk kan toevertrouwen. Indien u dit wenst, helpen we u zelfs uw tweede verblijf te verhuren.

Dankzij de vele projecten staat er een ruim aanbod aan juwelen van vastgoed te koop Marbella. We begeleiden u graag op inspectiereis om het appartement, de villa of het project van uw dromen ter plaatse te gaan bezichtigen met uitgebreide uitleg zonder taalbarrières.

Project in de kijker

TOP Contemporary project met uitzicht op de kust van Fuengirola vanaf €289.000

Types: Appartement, Penthouse

Locatie: Fuengirola

Villa met adembenemende architectuur gelegen in het midden van één van de beste golfterreinen van Marbella aan €1.390.000

Types: Villa

Locatie: Benahavis, San Pedro de Alcantara

Frontline beach villa-appartementen naast Laguna Village, startend aan €2.500.000

Types: Appartement, Penthouse, Villa

Locatie: Estepona, Marbella, San Pedro de Alcantara