Te koop Marbella: luxe vastgoed en nieuwbouw

Te koop Marbella: luxe vastgoed en nieuwbouw – Wat uw Spaanse dromen in vastgoed Marbella ook zijn, wij helpen u ze realiseren. Een penthouse, een appartement of villa kopen in het prachtige Marbella met schitterend zeezicht? Wij staan u vanuit onze expertise graag bij om dit op verstaanbare wijze te verwezenlijken. Als gespecialiseerd makelaar in de regio Marbella helpt INVESTINSPAIN u om alle praktische zaken voor en na aankoop vlot te laten verlopen. Hiervoor kan u gebruik maken van ons alomvattende servicepakket. Aarzel niet om ons te contacteren om een kennismakend gesprek in te plannen!

Te koop Marbella immo: Unieke projecten

te koop marbellaWakker worden met uitgestrekt uitzicht op zee, vlak bij een zwembad, spa, golfbaan, en/of andere faciliteiten? Dit alles verpakt in een uniek ontwerp (zoals villa’s met natuurintegratie) van gerenommeerde architecten en ontwerpers? Dat kan! Na bespreking in eigen land om uw wensen in kaart te brengen, nemen we u graag mee op inspectiereis voor een kijkje ter plaatse. Behalve reeds gerealiseerde villa’s, appartementen en penthouses, kan u steeds kiezen voor een nieuwbouwproject in ontwikkeling. Uw vastgoeddromen voor een tweede verblijf aan de Costa del Sol worden werkelijkheid. Via ons lokale netwerk kunnen we u constant de meest interessante opportuniteiten (zoals frontline beach-villa’s) aanbieden, inclusief ons uniek servicepakket. Met ons uitgebreid servicepakket willen we een zorgeloze investering mogelijk maken voor onze INVESTINSPAIN-klanten!

Genoeg te beleven in Marbella

te koop marbellaBent u op zoek naar nieuwbouw villa te koop in Marbella of naar een appartement te koop in Marbella met zeezicht? Dit is het ideale moment! Niet alleen maakt regio Marbella een groei door in de vastgoedsector, waardoor deze regio aantrekkelijk is voor investeerders. Er is ook genoeg te beleven in de omgeving wanneer u van de streek wilt genieten. Zo zijn de uitgestrekte stranden makkelijk te bereiken, bent u snel bij havens en yachtclubs en zijn er heel veel sportfaciliteiten zoals golfbanen, tennisclubs, watersportclubs, enzovoorts aanwezig in de omgeving.

Op vlak van cultuur is er genoeg te bezichtigen en biedt de regio een verscheidenheid aan restaurants (waaronder enkele bekroond met Michelinsterren) en een heerlijke lokale keuken.

Dit alles in een aangenaam microklimaat bekend om zijn vele zonnige dagen op jaarbasis. U geniet daarnaast van een perfecte verbinding naar onder meer de luchthaven van Malaga. Kortom, alles wat u kan wensen van een zonovergoten, permanente luxueuze vakantiewoning aan de Costa del Sol, wacht op u in het levendige Marbella. Verlies uw kostbare tijd niet langer met een chaotisch aanbod op internet. Wij zoeken op basis van uw voorkeuren de perfecte match van een prachtig tweede verblijf voorzien van alle comfort in Marbella.

Te koop Marbella – De handige service van INVESTINSPAIN

Onze INVESTINSPAIN-klanten kunnen bovendien rekenen op een uitgebreid servicepakket. Onze expertise zal het verschil maken in uw positieve beleving voor en na aankoop. We begeleiden u bij iedere stap van het proces; juridisch advies door een team advocaten, totaalinrichting aan een betaalbare prijs, beveiliging en dergelijke meer zijn de praktische zorgen die u met een gerust hart aan ons lokale netwerk kan toevertrouwen. Indien u dit wenst, helpen we u zelfs uw tweede verblijf te verhuren.

Dankzij de vele projecten staat er een ruim aanbod aan juwelen van vastgoed te koop in regio Marbella. We begeleiden u graag op inspectiereis om het appartement of de villa van uw dromen ter plaatse te gaan bezichtigen. Maak vandaag nog een afspraak!

Project in de kijker

Valle Romano Green: 8 prachtige energiezuinige villa’s te Estepona vanaf 495.000 eur

Types: Villa

Locatie: Estepona

Velaya: Frontline beach project van appartementen en bungalows gelegen tussen Marbella en Estepona

Types: Appartement, Townhouse

Locatie: Estepona, Marbella

Villa Nebbia: Moderne villa met frontline golf ligging en panoramische zeezichten in Atalaya Golf

Types: Villa

Locatie: Benahavis

BYU Hills: Exclusief nieuw boutique project van appartementen in Benahavis vanaf €830.000

Types: Appartement, Penthouse

Locatie: Benahavis, Marbella

Aqualina: exclusief luxury boutique project van 58 appartementen in Benahavis vanaf €475.000

Types: Appartement, Penthouse

Locatie: Benahavis