geavanceerd zoeken

€ 0 naar € 9.000.000

We hebben gevonden 0 resultaten. Bekijk resultaten
geavanceerd zoeken

€ 0 naar € 9.000.000

we hebben gevonden 0 uitslagen
Uw zoekresultaten

Te koop Marbella: luxe vastgoed en nieuwbouw Costa del Sol

Bent u op zoek naar een luxe villa te koop in Marbella? INVESTINSPAIN helpt u bij uw zoektocht naar Spaans vastgoed en zorgt ervoor dat de aankoop van uw tweede verblijf probleemloos verloopt. Marbella is één van dé hotspots van de Costa del Sol! Dit heeft natuurlijk te maken met de fantastische stranden, golfbanen, restaurants en zoveel meer. Laat INVESTINSPAIN u begeleiden en geniet nadien permanent van het heerlijke zomerse klimaat vanuit uw eigen villa in Marbella!

    1. Unieke villa’s en luxe woningen te koop
    2. Exclusieve appartementen Marbella
    3. Heel wat te beleven in Marbella
    4. Betrouwbare service van INVESTINSPAIN
    5. Villa kopen Marbella: Waarom juist via BIV makelaar?
Finca Las Golondrinas INVESTINSPAIN 1816603 1

1. Marbella immo: Unieke luxe villa’s te koop

We geven u hieronder graag al een kort overzicht van interessante villa projecten te koop in Marbella. Indien u liever wat verder zoekt, kan u natuurlijk ook altijd terecht op onze projectpagina!

The Secret Marbella – Spectaculaire villa’s te koop in Real de la Quinta –  vanaf €1.870.211

De Secret Marbella is een exclusief nieuwbouw project gelegen in Real de la Quinta, dat grenst aan een door UNSECO uitgeroepen Biosfeerreservaat. Dit wooncomplex is zeer modern en integreert zich perfect tussen de helingen van de Sierra de las Nieves. Deze private gemeenschap wordt omheind en voorzien van security voor een optimale beveiliging.

De woningen zijn ontworpen met een uiterst modern open plan design en zullen van een zeer hoge afwerkingsgraad voorzien worden. Geniet van adembenemende zeezichten vanop een van de terrassen of uw privé zwembad. Bovendien biedt het Real de la Quinta Resort heel wat faciliteiten zoals: meer, strand, golfclub, tennis, spa en manege voor paarden!

Meer info over dit project vindt u hier.

Atalaya Banús: Exclusief eigentijds villa project op loopafstand van Puerto Banús – voor €2.895.000

Villa Atalaya Banús is één van de meest ultieme villa’s te koop in Marbella. Het is een nieuwbouwproject met een plot van maar liefst 1.250 m2 en een bebouwde oppervlakte van 830 m2. Deze spectaculaire woning ligt op een steenworp van Puerto Banús en wordt dus omringd door heel wat faciliteiten. Deze 4 slaapkamer villa beschikt over een open plan design waarbij alle ruimtes naadloos in elkaar overvloeien.

Geniet van het mediterraanse klimaat vanuit uw privé tuin of van adembenemende zeezichten vanop het ruime solarium dat zich op het dak bevindt. Bovendien is er een grote kelder aanwezig die kan worden omgevormd naar wens: speel- en/of bioscoopkamer, fitnessruimte, multifunctionele ruimte, enz…

Meer info over dit project vindt u hier!

La Finca de Jasmine: Adembenemend villa project in Benahavís – Vanaf €1.095.000

Het nieuwbouw project La Finca de Jasmin vindt u aan de rand van Marbella tussen de heuvels van Benahavís. Deze beveiligde community omvat villa’s die voorzien zijn van een clubhuis met spa, fitness en heel wat andere faciliteiten. Het wordt gebouwd op een oppervlakte van 269.000 m2 en u heeft er keuze tussen 3 type villa’s. Zo zijn er villa’s met 3 slaapkamers en 4 slaapkamers met de optie om alles gelijkvloers te bouwen of over 2 verdiepen et spreiden. Extra hoge plafonds, en-suite badkamers en open keukens kunnen allemaal besproken worden met de architect om de juiste woning voor u te voorzien.

Meer project info vindt u hier!

Mirabella Hills: Instapklare villa’s in La Alquería – Benahavís vanaf €2.200.000

Mirabella Hills ligt vlakbij Marbella en Puerto Banús, meer bepaald in La Alquería. Dit project bestaat uit 14 villa’s die instapklaar zijn en die bovendien genieten van panoramische berg- en zeezichten. Naast de fantastische zichten kan u ook rekenen op hoge kwaliteit, grote ramen, porseleinen tegels en een moderne look. Bovendien vinden de bewoners van deze villa’s ook rust, privacy en veiligheid. Er is 24-uur security en bovendien is elke villa persoonlijk beveiligd met intelligente systemen die toekomstige upgrades naar uw persoonlijke wensen mogelijk maken.

Meer info over dit project vindt u hier!

Villa Rio Real 98: Eigentijdse villa te koop in Rio Real – Voor €2.900.000

Wil u graag dicht bij de golf zitten? Dan is Rio Real 98 een top villa. Deze woning ligt op een prestigieuze locatie, gelegen naast een gerenommeerde golfbaan en op slechts een klein eindje rijden van het strand en enkele van Marbella’s meest exclusieve strandclubs. Rio Real is een prachtige woonwijk, één van de meest gevraagde voor families dankzij de golfomgeving en de verfijnde huizen. Deze villa is ontworpen met een elegant design en beschikt over zeer mooi uitzichten op zee. U vindt er een volledig ingerichte keuken en geniet er van een open plan design dat een gevoel van ruimte creëert. Daarnaast zijn er 5 slaapkamers voorzien, een garage voor 2 wagens, verschillende terrassen en een infinity pool.

Meer info over dit project vindt u hier!

Verkocht
Verkocht

ICON VILLA’S – Uitverkocht

Vanaf € 1.350.000
Icon villa’s The Residences Marbella: Santa Clara Golf- vanaf €1.350.000 Icon villa’s The Residences Marbella, een exclusief luxueus nieuwbouw woonp ...
3 576 m2gegevens

THE VIEW

Vanaf € 1.710.500
The View: 49 luxevilla’s tussen Marbella en Estepona met panoramische zeezichten vanaf €1.710.500 Delightful ambiance Het design van de villas van The Vie ...
27
Verkocht

Ocean Eye – Uitverkocht

Vanaf € 1.270.000
Ocean Eye: 3 adembenemende villa’s met zeezicht in La Duquesa, Manilva – vanaf €1.270.000 Ocean Eye is een nieuwbouw project dat bestaat uit 3 luxue ...

MONTE MAYOR ALBATROS – Verkocht

€ 1.698.000
Monte Mayor Albatros: Luxueuze villa in een natuurlijke omgeving met zeezichten in Benahavís- vanaf €1.698.000 Monte Mayor Albatros is een luxevilla gelegen in ...

2. Exclusieve appartementen te koop in Marbella

 

We geven u hieronder graag al een kort overzicht van interessante appartement projecten te koop in Marbella. Indien u liever wat verder zoekt, kan u natuurlijk ook altijd terecht op onze projectpagina!

Quercus: Appartementen in Real De La Quinta Resort – vanaf €557.500

Bij het project Quercus bevindt u zich in het Real de la Quinta Resort, een adembenemende enclave met een prachtig heuvelachtig landschap en mooie zeezichten. Quercus bestaat uit 2 fases met in totaal 18 appartementsblokken. Deze zijn allemaal laagbouw, waardoor er maximum 2 tot 3 verdiepen hoog gebouwd wordt.  De appartementen bestaan uit 2 & 3 slaapkamers en zijn uitgerust met magnifieke terrassen. Binnen dit resort kan u rekenen op tal van faciliteiten.

Meer project info vindt u hier!

Lomas del Higuerón: Luxueus nieuwbouwproject met zeezicht in Fuengirola – vanaf €265.000

Ten oosten van Marbella ligt het project Lomas del Higuerón, een hoogstaand woonproject dat uit 4 fases bestaat. Iedere fase bestaat uit een open blok multi-familie gebouw met een totaal van 30 woningen bestaande uit 2, 3 en 4 slaapkamers met een gemiddelde vloeroppervlakte van 104 m2. Gelijkvloers appartementen beschikken over een privétuin en er zijn ook duplex penthouses met solarium. Daarnaast zijn er ook gedeelde tuinen, een buitenzwembad en een speelzone voor kinderen.

Meer info vindt u hier!

Quintessence: Duurzame boutique appartementen in Marbella vanaf €395.000

Quintessence is een exclusief nieuwbouw project in Marbella dat een resort gevoel biedt aan haar inwoners. Binnen dit project vindt u ontspanning en wellness, uitstekende kwaliteiten, uitzicht op zee en een hoge energie-efficiëntie. Het bestaat uit 104 appartementen met telkens 2 of 3 slaapkamers en ruime terrassen. Dankzij de uitstekende verbindingen kan u genieten van heel wat faciliteiten in de buurt zoals winkels, de stranden en de promenade in Marbella op slechts vijf minuten afstand.

Meer info over dit project vindt u hier!

Grand View Marbella: 7 ruime luxe appartementen met panoramische zeezichten – Vanaf €1.200.000

Grand View Marbella is een kleinschalig project dat uit 7 spectaculaire appartementen bestaat. Het is een boutique ontwikkeling die in het exclusieve golfresort van La Quinta naast de Golf Vallei van Nueva Andalucía ligt. Elke unit heeft zijn unieke ontwerp en lay-out waarbij privacy en rust centraal staan. Bovendien zijn de appartementen en penthouses slimme woningen die profiteren van een compleet domoticasysteem met een centraal bedieningsscherm.

Meer info vindt u hier!

Epic Marbella: uniek project van 74 tijdloze villa-appartementen in Marbella – vanaf €1.550.000

Epic Marbella is een nieuwbouw project dat bestaat uit zeer ruime villa-appartementen. De woningen en architectuur zijn heel verfijnd en modern en bieden u alles wat u nodig heeft, floor to ceiling ramen, ruime woonkamer, panoramische zicht op zee, uitgebreide terrassen enzovoort. De woningen beschikken bovendien over oppervlaktes van 400 m2 tot 1000 m2. U kan genieten van de faciliteiten dat Marbella zelf te bieden heeft, maar ook binnenin het project vindt u heel wat voorzieningen. Zo kan u bijvoorbeeld gebruik maken van The Social Club, hier vindt u verschillende ruimtes gaande van co-working ruimtes tot kinderopvangzones.

Meer info vindt u hier!

Meer vastgoed te koop in Marbella

Verkocht
Verkocht

ONE HEIGHTS – Uitverkocht

Vanaf € 339.000
One Heights: Boutique appartementen en penthouses in Mijas- vanaf €339.000 One Heights, gepromoot door erkend vastgoedmakelaar INVESTINSPAIN, is een prachtig ni ...
Verkocht
Verkocht

Los Olivos – Uitverkocht

Vanaf € 510.000
Appartementen in villa-stijl in full-service resort- vanaf €510.000 Het Olivos project toont de unieke Real de La Quinta visie door het samenvoegen van het laat ...

THE EDGE

Vanaf € 2.100.000
The Edge: Beach project met 66 appartementen, 2 penthouses en 2 beach-villa’s The Edge is een beach project ontstaan uit de onovertroffen kwaliteiten van ...

PURE SOUTH MANILVA

Vanaf € 330.000
Pure South Manilva: Appartementen met resort lifestyle en zeezicht- vanaf €330.000 Pure South Manilva is een prachtige moderne ontwikkeling met 2-3 slaapkamer a ...

3. Heel wat te beleven in Marbella

Bent u op zoek naar een nieuwbouw villa te koop in Marbella? Dit is het perfecte moment! Niet alleen maakt regio Marbella een groei door in de vastgoedsector, wat deze regio aantrekkelijk is voor investeerders, er valt bovendien ook heel wat te beleven in de omgeving. Zo zijn de uitgestrekte stranden makkelijk te bereiken, en bent u snel bij havens en jachtclubs. Er zijn heel veel sportfaciliteiten zoals golfbanen, tennisclubs, watersportclubs, enzovoort aanwezig en bovendien bevindt Puerto Banús zich in Marbella, de meest beroemde jachthaven van de Costa del Sol. Hier kunt u genieten van een wandeling langs tal van chique bars, restaurants en luxeboetieks.

Op vlak van cultuur en gastromonie valt er genoeg te bezichtigen en biedt de regio een verscheidenheid aan restaurants (waaronder enkele bekroond met Michelin sterren) en een heerlijke lokale keuken. Het oude gedeelte van de stad Marbella, el casco histórico de Marbellais ook een leuke plaats om te bezoeken. De Plaza de los Naranjos (‘sinaasappelplein’) bijvoorbeeld, is een pittoresk pleintje waar u kunt genieten van heerlijke gerechten in typische Andalusische restaurants. Ontdek tal van gezellige plekjes al wandelend langs de kronkelende witte straatjes van het centrum!

Dit alles beleeft u telkens in aangenaam microklimaat door de vele zonnige dagen op jaarbasis. U geniet daarnaast van een perfecte verbinding naar onder meer de luchthaven van Málaga. Kortom, alles wat u kan wensen voor een zonovergoten, permanente exclusieve vakantiewoning aan de Costa del Sol.

 

4. Betrouwbare service van INVESTINSPAIN bij kopen van villa in Marbella

Er is een zeer ruim aanbod van luxe villa’s, moderne townhouses en fenomenale huizen te koop in Marbella. Een ruim aanbod hebben lijkt fijn, maar is des te moeilijker om te doorgronden. Daarom hebben we voor u reeds een selectie gemaakt van de meest kwalitatieve villaprojecten aan de Costa del Sol. We werken samen met betrouwbare ontwikkelaars die enkel hoogstaande nieuwbouw leveren om u een veilige aankoop te garanderen.

Alvorens we met u naar Spanje reizen, maken we graag eerst een afspraak bij ons op kantoor te Mechelen of Utrecht. Bij dit kennismakend gesprek luisteren we naar wat uw wensen zijn en bieden we aansluitende projecten. Hierbij kunnen we ook de prijzen en beschikbaarheden doornemen en meteen een duidelijk beeld geven van alle mogelijkheden. Praktische en financiële vragen kunnen natuurlijk ook meteen beantwoord worden.

Inspectiereizen

Nadat u een keuze heeft gemaakt tussen de nieuwbouwvilla’s die u het meest interesseren, nodigen we u uit op inspectietrip in Costa del Sol. Hierbij begeleiden we u tijdens de projectbezoeken en laten we u ook meteen de regio ontdekken. Tijdens deze reis krijgt u de kans om uw favoriete villa’s ter plaatse te bekijken en bijkomende vragen te stellen aan de ontwikkelaars. Daarnaast kan u de kwaliteit en de zichten waarnemen en kan u aanvoelen of de regio u goed ligt.

Moest u toch twijfels hebben over de regio of wat voor type woning u juist zoekt, dan kunnen we u ook doorverwijzen naar onze SPAANSE NIEUWBOUW ENQUÊTE. Op basis uw gegevens, sturen we u projecten die voor u geschikt zouden kunnen zijn. Op deze manier kan u van thuis uit al een kijkje nemen tussen ons aanbod en kunnen we deze nadien doornemen op kantoor.

 

powered by Typeform

 

Als u na de inspectiereis beslist om over te gaan tot de aankoop van een villa, zorgen we ervoor dat het hele proces vlot verloopt. Wij rekenen hiervoor op een Nederlandstalig team van juristen en fiscalisten, gespecialiseerd in de regio. Daarnaast wordt alle documentatie naar het Nederlands vertaald, zodat alles steeds duidelijk voor u is. En ook na de aankoop blijven we u ondersteunen. Hierbij kan u rekenen op ons servicepakket waarbij we zorgen voor de onderhoud van uw villa of townhouse, de verhuur, de inrichting en nog veel meer!

    5. Villa kopen Marbella: Waarom juist via BIV-makelaar?

    INVESTINSPAIN is een erkend BIV-makelaar, maar wat wil dat zeggen? Dit betekent dat we zijn ingeschreven bij het Beroeps Instituut van Vastgoedmakelaars. Staat iemand die zich uitgeeft als makelaar niet ingeschreven bij het BIV, dan is dat illegaal en geniet u geen enkele vorm van bescherming. In Spanje is dit helaas geen vereiste en kan eender wie makelaar worden, met alle gevolgen van dien.

    Een villa kopen in Marbella (Costa del sol) is niet iets wat u ondoordacht mag doen. Het gaat immers over een grote investering, en daarenboven een materie én een regio waar de meesten niet in thuis zijn. Daarom bieden we u met INVESTINSPAIN een correcte begeleiding in Spanje, met name in de regio Costa del Sol: Malaga tot aan Gibraltar. U kunt een BIV-makelaar herkennen door het BIV-nummer, het onze is BIV 511973. Dit kan u intypen op de site BIV.be

    5 belangrijke voordelen van een BIV makelaar:

        1. Gereguleerde Belgische derdenrekening om uw gelden veilig te plaatsen
        2. Een BIV-makelaar dient een gereguleerde Deontologie te volgen, op straffe van uitzetting!
        3. Elke BIV-makelaar heeft een beroepsaanprakelijkheidsverzekering, ter bescherming van de consument.
        4. Elke BIV-makelaar dient zijn of haar vastgoedexpertise aan te tonen, én ook steeds op niveau te houden. Academische opleiding & vastgoed examens zijn de tools hiertoe.
        5. Lokaal kantoor in eigen land, voor contractuele zaken, info-sessies, … in ons geval hebben we kantoren in Spanje, Belgïe en Nederland.

    Waarom slechts met 1 makelaar samewerken?

    Een misvatting van velen is dat wanneer u meerdere makelaars contacteert, u meerdere villa’s die in Marbella te koop zijn zal kunnen bezoeken. Dit klopt echter niet. In tegenstelling tot België en Nederland, heeft een makelaar in Spanje toegang tot alle projecten en zijn de verkoopprijzen overal dezelfde. Daarnaast loopt u ook het risico dat wanneer u meerdere makelaars contacteert, niemand van hen de kans zal krijgen om uw wensen 100% te begrijpen. U wil toch vermijden van ter plaatse villa’s te bezoeken die u niet liggen? Bovendien zullen makelaars ook hun objectiviteit verliezen in concurrentie met elkaar. Daarom raden we u aan om 1 makelaar te kiezen tijdens uw zoektocht naar dé perfecte villa in Spanje.

    Ook wanneer u twijfelt om rechtstreeks een huis in Marbella te kopen bij de ontwikkelaar, raden we aan om in zee te gaan met een makelaar. Een ontwikkelaar zal zijn project namelijk nooit op een objectieve manier toelichten. Bovendien kan u via de makelaar ook rekenen op 100% begeleiding in uw eigen taal. Dit zorgt ervoor dat er nooit sprake zal zijn van miscommunicaties of andere onduidelijkheden.

    Geïnteresseerd in een villa te koop in Marbella?

    Aarzel niet om ons te contacteren!

    Heeft u in ons portfolio een huis te koop gezien in Marbella waar u graag meer details over wil? Een moderne frontline beach villa, of misschien een townhouse vlakbij de golf? Waar uw voorkeur ook naar uit gaat, wij zorgen ervoor dat u alle nodige info over uw favoriete project ontvangt. Op basis van uw budget en wensen maken we u wegwijs door alle immo in Marbella. Aarzel dus zeker niet voor een afspraak online of op kantoor. INVESTINSPAIN helpt u het gehele proces te doorstromen zonder zorgen, waardoor u binnenkort kan genieten van het mediterrane leven in uw eigen luxe villa met zeezicht in Marbella!

    Check ook zeker onze Costa del Sol – Nieuwbouw pagina voor verdere praktische info!


    Eindelijk! Een woning kopen in Spanje zonder zorgen!

    Nieuwbouw Kopen in Spanje:
    De ultieme financiële checklist

    7-pagina's tellend, gratis E-book met alle noodzakelijke financiële kennis om een (nieuwbouw) woning aan te schaffen in Zuid-Spanje.

    Een overzicht van alle Belastingen die voortvloeien uit de verwerving van een onroerend goed.

    • Alle Belastingen voor het bezit van een onroerend goed in Spanje.
    • Kopen als particulier of als (niet) in Spanje gevestigde vennootschap?
    • Duidelijkheid over de Plusvalia belasting: Voor wie is het?
    • Hoeveel Vermogenswinstbelasting betaalt u in Spanje?
    • Erfbelasting? Profiteer van een reductie van 99% in Spanje! Hoe...Download ons gratis E-boek.
    • Zeg vaarwel tegen onzekerheden! Alle benodigde documentatie bij een transactie

    Vul uw gegevens in en krijg DIRECT toegang tot ons GRATIS E-BOEK.


    Welkom bij Investinspain.be

    Een eigen stekje hebben in het zuiden van Spanje heeft heel wat voordelen, maar er komt meer bij kijken dan je zou denken.

    Vaak krijgen we de vraag van onze klanten welke de fiscale aspecten zijn, die gepaard gaan met een aankoop in het Zuiden, als Belg of Nederlander.

    Om al deze vragen op een gestructureerde manier te beantwoorden, hebben wij deze financiële checklist opgesteld samen met Arcos en Lamers, een Nederlandstalige advocaat & fiscalist die al velen jaren actief is aan de Spaanse Zuidkust.

    In dit gratis E-book staan alle belangrijke regels, wetten en weetjes in overzichtelijke hoofdstukken beschreven. Doe er uw voordeel mee! 

    null

    Gunther de Vleeschouwer

    Oprichter Investinspain

    Vergelijk aanbiedingen