geavanceerd zoeken

€ 0 naar € 9.000.000

we hebben gevonden 0 uitslagen

Marbella Design Hills – Dolce & Gabbana (pre-launch)

Overview

  • Bijgewerkt op
  • oktober 10, 2023

Beschrijving

Marbella Design Hills – Dolce & Gabbana (pre-launch):

Exclusief project centraal in Golden Mile met villa-appartementen en shoppingcenter in samenwerking met Dolce & Gabbana – Prijs op aanvraag

Dit gigantische project omvat 92 villa-appartementen en een shoppingcenter in samenwerking met Dolce & Gabbana. Er is voor dit project een perceel van 80.000 vierkante meter gereserveerd voor de ontwikkeling op een van de beste locaties in Marbella.

Bijkomende kenmerken omvatten een strandclubrestaurant en een aangelegde promenade waar we kunnen genieten van de grootste openlucht kunsttentoonstelling van Spanje.

Waar bevindt Marbella Design Hills zich?

Marbella Design Hills Dolce & Gabbana zal zich bevinden aan de Golden Mile, op korte afstand van Marbella en Puerto Banús. Het zal ook toegang hebben tot de belangrijkste snelwegen van Marbella om gemakkelijke verbindingen met de luchthavens van Malaga en Gibraltar mogelijk te maken. Design Hills Marbella ligt in de exclusieve Las Lomas de Marbella Club.

Het gemengde project zal niet alleen een nieuw centraal punt zal zijn voor particuliere investeringen in residentieel onroerend goed en internationale merken, maar ook een openbare ruimte van buitengewone schoonheid worden.

Wat maakt de Golden Mile zo’n goede plaats voor Dolce & Gabbana?

Dit nieuwste luxe ontwikkelingsproject in Marbella zal enkele van de beste merken als buren (naast de samenwerking met Dolce & Gabbana) hebben. Boho Club en Mosh Momento Club zijn twee van de dichtstbijzijnde, terwijl Puente Romano om de hoek ligt. Andere aangrenzende ontwikkelingsprojecten zijn onder meer Karl Lagerfeld Villas Marbella, het eerste avontuur van de haute couture-ontwerper in residentiële projecten, en EPIC Marbella.

Marbella Design Hills Golden Mile Marbella

Marbella Design Hills Dolce & Gabbana draagt het Fendi Casa-keurmerk. Het ontwikkelingsproject streeft ernaar om van Marbella de volgende internationale sensatie te maken. De eersteklas locatie en het perceel van 80.000 vierkante meter bieden dit nieuwe project buitengewone mogelijkheden voor luxe ontwerp. De 92 luxe villa-appartementen zullen een belangrijk aandachtspunt zijn en nog meer exclusief onroerend goed aan dit gebied van Marbella toevoegen.

Design Hills prijzen

Wil je graag meer info omtrent de prijzen en beschikbaarheden van Marbella Design Hills? Of zit je met praktische vragen? Aarzel dan niet om ons te contacteren voor een gesprek in één van onze kantoren in België of Spanje!

Marbella design hills Dolce & Gabbana

De toekomst van Marbella Design Hills

Marbella Design Hills is een opwindend nieuwbouwproject voor eigentijds wonen met stijlvolle villa-appartementen en penthouses, gebouwd met vakmanschap van hoge kwaliteit voor moderne levensstijlen. Dit project vertegenwoordigt een belangrijke nieuwe toevoeging aan de luxewoningmarkt in de regio, en met meerdere fasen in ontwikkeling, ziet de toekomst er zeer rooskleurig uit. Met een adembenemend uitzicht op de Middellandse Zee en een sterke focus op kwaliteitsontwerp, zal Marbella Design Hills ongetwijfeld een centrum worden voor verfijnd, eigentijds wonen. De combinatie van moderne architectuur, uitzonderlijke interieurs en het prachtige decor van de heuvels van Marbella zorgen voor een werkelijk unieke ervaring. Naarmate de ontwikkeling voortgaat naar voltooiing, wordt het duidelijk dat Marbella Design Hills de perfecte toevluchtsoord zal zijn voor degenen die op zoek zijn naar een luxe en chique levensstijl. Lees hier meer.

dolce and gabbana real estate marbella design hills 11z 1 INVESTINSPAIN

Waar is Dolce en Gabbana gevestigd?

Dolce en Gabbana is een iconisch Italiaans modehuis opgericht door Domenico Dolce en Stefano Gabbana in Milaan, Italië, in 1985. Sindsdien zijn de twee ontwerpers bekend geworden om hun high-end, luxe modeartikelen. Van pakken, jurken en schoenen tot geuren, sieraden en zelfs homeware, ze hebben een indrukwekkend portfolio van producten opgebouwd. Maar waar precies is Dolce en Gabbana gevestigd? Wel, hun hoofdkantoor bevindt zich in Milaan, waar het allemaal begon. Maar Marbella heeft een pop-upwinkel en Puerto Banús heeft tal van Dolce & Gabbana boetieks.

Is Marbella Design Hills Dolce en Gabbana luxueus?

Dolce & Gabbana is een merk synoniem aan luxe en verfijning. Als het om elegantie gaat, springen hun producten eruit. Of je het nu hebt over hun iconische kleding of hun luxe geuren, het merk heeft voor iedereen iets te bieden. De kwaliteit en aandacht voor detail van hun producten maken ze zo luxueus. Of je nu op zoek bent naar een tijdloos stuk dat een leven lang meegaat of iets dat de aandacht trekt, Dolce & Gabbana heeft altijd iets te bieden. Van weelderige jurken tot delicate accessoires, Dolce & Gabbana staat bovenaan de markt voor luxe mode en biedt iets voor elke fashionista. Marbella Design Hills is niet anders, het hele project zal veel luxe en de beste materialen hebben die je maar kunt wensen.

dolce and gabbana real estate marbella design hills 11z INVESTINSPAIN

Wat maakt de Golden Mile in Marbella zo’n geweldige plek voor Dolce Gabbana?

De Golden Mile in Marbella is een populaire bestemming voor luxe merken zoals Dolce Gabbana, en het is niet moeilijk te begrijpen waarom. Het gebied staat bekend om zijn prachtige kustlandschap, waar je witte zandstranden en het azuurblauwe water van de Middellandse Zee kunt vinden. De prachtige boulevard aan de Golden Mile is bekleed met designerwinkels, boetieks en galerijen, en veel van ’s werelds meest exclusieve restaurants en bars. De sfeer van de Golden Mile leent zich voor de high-end, stijlvolle levensstijl waar Dolce Gabbana om bekend staat – het is een plek om gezien te worden, je mooi aan te kleden en uit te geven. Bovendien, of je nu op zoek bent naar mode, cultuur, keuken of gewoon wat ontspanning aan zee, Marbella’s Golden Mile heeft het allemaal. Het is de perfecte plek voor Dolce Gabbana om hun luxe Italiaanse ontwerpen te laten zien. Andere luxe gebieden zijn Sierra Blanca, Los Monteros en La Zagaleta in het Marbella-gebied, maar de Golden Mile neemt de kroon vanwege de wereldwijde bekendheid.

Overtuigd van dit once in a lifetime project? Neem contact met ons op voor meer informatie over uw toekomstige luxe Dolce & Gabbana appartement!

Geschikt voor
Bar
Club house
Dubbele beglazing
Gedeeld zwembad
Groene zones
Panoramisch zicht
Zeezicht

Vergelijkbare vermeldingen

Te koop

Dunique

Vanaf € 2.375.000
Dunique: Innovatieve appartementen en townhouses vlakbij Marbella centrum Dunique is een n ...
Te koop

Palo Alto – Instapklare penthouse met ...

Voor € 1.490.000
Palo Alto: Instapklare 3 slaapkamer penthouse met luxe dakterras voor €1.490.000 Deze inst ...
Niels Bruggeman
Te koop
new offer

Earth

Vanaf € 1.650.000
Earth: Luxe appartementen met tuin en (semi-) penthouses aan de Golden Mile in Marbella &# ...
Niels Bruggeman

Soul Marbella

Vanaf € 770.000
Soul Marbella: appartementen, penthouses en villa’s vlakbij Santa Clara Golf Soul Ma ...

Vergelijk aanbiedingen

Niels Bruggeman