geavanceerd zoeken

€ 0 naar € 9.000.000

Uw zoekresultaten

La Zagaleta

Ontdek de nieuwbouwprojecten te koop in La Zagaleta op deze pagina van investinspain.be.

La Zagaleta 1
Bron: lazagaleta.com

Nieuwbouw te koop nabij La Zagaleta

Te koop

Marbella Club Hills

Voor € 845.000
Marbella Club Hills: Instapklaar luxe villa appartement op Marbella Club met privé tuin – Voor €845.000 (exclusief meubels) Marbella Club & Puento Rom
Niels Bruggeman
Te koop
new offer

Villa Marbella Club Golf

Prijs op aanvraag
Villa Marbella Club Golf: Unieke high-end villa met zicht op de golfbaan Deze adembenemende villa bestaat uit een oppervlakte van 454 m2 en ligt op een perceel
Niels Bruggeman
Te koop

Villa in Monte Mayor

Voor € 4.900.000
Villa Monte Mayor: Instapklare villa met 7 slaapkamers en open zeezicht voor €4.900.000 Deze unieke villa maakt deel uit van de gated community Monte Mayor in B
Niels Bruggeman
Te koop

Marbella club golf – Villa Alegria

Prijs op aanvraag
Marbella club golf – Villa Alegria: Exceptionele nieuwbouw villa met uitstekende berg- en zeezichten In één van de meest exclusieve wijken van Marbella, Marbell

Interesse in vastgoed kopen in deze regio?

Vastgoed te koop in La Zagaleta

Deze gated community, gelegen in de heuvels van de Costa del Sol in Spanje staat bekend om zijn exclusieve vastgoed en luxe levensstijl. Dit particuliere landgoed, verspreid over uitgestrekte terreinen, biedt een weelde aan villa’s, appartementen en townhouses omgeven door weelderige tuinen en adembenemende uitzichten op de Middellandse Zee. Het is een prestigieuze en afgesloten gemeenschap die privacy en veiligheid waarborgt voor haar bewoners. De eigendommen in La Zagaleta vertegenwoordigen het toppunt van elegantie en comfort, en de exclusieve voorzieningen, zoals golfbanen en een privéclub, dragen bij aan de allure van deze exclusieve enclave in de vastgoedwereld.

Over La Zagaleta

La Zagaleta is een exclusieve vastgoedontwikkeling & Country Club gelegen in het Noord-Oosten van Benahavis. In 1991 begon het als een privé jachtdomein van meer dan 900 hectare. Vandaag telt het gebied heel wat exclusieve woningen en ook tal van beschikbare percelen. Hiernaast zijn er golfterreinen, clubhuizen, tennisvelden en is er zelfs een helikopter-pad te vinden.

Locatie

De community is makkelijk te bereiken via de A-397 richting Ronda. Er zijn twee ingangen, een Noordelijke en een Zuidelijke. Deze laatste is het makkelijkst te bereiken (enkel voor inwoners). De Noordelijke ingang is er voor werknemers, bezoekers en uiteraard eveneens voor inwoners. Voor wie van de luchthaven komt is de gemeenschap zo’n 45 minuten rijden (Malaga AGP). Vanuit de luchthaven van Gibraltar is het een uur rijden. Gebruik maken van de helipad kan natuurlijk ook.

Wonen in La Zagaleta

Deze gated community is één van de bekendste en meest exclusieve van de Costa del Sol. Bewoners kunnen er genieten van tal van faciliteiten zoals golfterreinen, clubhuizen, een tennis club, manege, vismeren en tal van veiligheidsmaatregelen. Hiernaast zijn er ook enkele scholen in de buurt van de regio terug te vinden, zoals ‘Atalaya Colegio Internacional‘, ‘Laude San Pedro International College‘, ‘Aloha College‘ en ‘Swans International School‘, ‘Sotogrande International School‘.

FAQ

Wat maakt La Zagaleta zo exclusief?

De gemeenschap staat bekend om zijn exclusiviteit vanwege de luxe voorzieningen, uitgestrekte privéterreinen en weelderige villa’s. Het is een afgesloten gemeenschap die privacy en veiligheid hoog in het vaandel heeft staan.

Hoe zit het met de beveiliging in La Zagaleta?

Deze gated community hecht grote waarde aan veiligheid en heeft uitgebreide beveiligingsmaatregelen, zoals 24-uursbewaking, toegangscontrole en patrouilles. Dit zorgt voor een veilige en geruststellende leefomgeving.

Hoe groot zijn de percelen en woningen in La Zagaleta?

De percelen variëren in grootte, maar ze zijn over het algemeen ruim. De villa’s zijn vaak indrukwekkend en bieden royale woonruimtes, evenals prachtige buitenruimtes met zwembaden en aangelegde tuinen.

Ontdek ons totaal concept

Bij Investinspain willen we onze klanten een totaal concept kunnen bieden. Ontdek hier wat dat juist inhoudt:

Vergelijk aanbiedingen