Lomas del Rey

Vanaf € 1.395.000

Overview

  • Bijgewerkt op
  • augustus 8, 2023

Beschrijving

Lomas del Rey: Prachtige appartementen in traditionele Andalusische stijl met tot wel 4 slaapkamers – Vanaf €1.395.000

Lomas del Rey is gelegen binnen een exclusief luxe complex bestaande uit meer dan 25.000 m2 aangelegde tuinen, adembenemend uitzicht op de Middellandse Zee, zwembaden, 24/7 beveiligingssurveillance, onderhoudsservice en gegarandeerde privacy…

Afwerkingen van de hoogste kwaliteit: twee-, drie- en vierkamerappartementen of duplex-eenheden met drie, vier of vijf prachtig betegelde badkamers in mediterrane stijl, voorzien van hydro-massagebaden, ruime en spectaculaire uitzichten vanaf de balkons en terrassen, waarvan sommige meer dan 200 m2 groot zijn. Alle appartementen bevatten een volledig ingerichte keuken van SIEMENS en zijn voorzien van vloerverwarming in het hele appartement, DAIKIN warme/koude airconditioning, de dubbel glazen ramen zijn vervaardigd uit behandeld Iroko hout. Zolderunits bevatten een privé jacuzzi op het balkon, een privé daktuin, een garage met twee parkeerplaatsen en een opslagruimte. Volledig afgewerkt en klaar om in te trekken.

Op een bevoorrechte locatie bevindt Lomas del Rey zich binnen de exclusieve Marbella Golden Mile, tegenover Puente Romano en op 800 meter van het strand, slechts 3 minuten van de beroemde haven van Puerto Banús en 5 minuten van het stadscentrum van Marbella. Er is directe toegang/afrit naar de hoofdweg (afrit 181B Nagüeles) en het ligt op slechts 10 minuten van acht populaire golfbanen. Compleet met “Eerste Gebruiksvergunning”.

Dicht bij huis: de luchthaven van Málaga ligt op slechts 30 minuten afstand en gemiddeld slechts 3 uur vliegen vanuit de meeste grote Europese steden. De hogesnelheidstrein (AVE) verbindt Málaga en Madrid nu binnen twee en een half uur.

Dit alles maakt van Lomas del Rey een bevoorrechte plek to live, work and play.

Contact:

Wil u graag meer info omtrent Lomas del Rey? Of zit u met praktische vragen? Aarzel dan niet om ons te contacteren voor een gesprek in één van onze kantoren in België of Spanje!

Geschikt voor
24u beveiliging
Berg -en Zeezicht
Dubbele beglazing
Gedeelde zwembaden
Gemeenschappelijke tuin
Op wandelafstand van strand
Panoramisch zicht
Zeezicht
Zicht op bergen

Vergelijkbare vermeldingen

Te koop

Dunique

Vanaf € 2.375.000
Dunique: Innovatieve appartementen en townhouses vlakbij Marbella centrum Dunique is een n ...
Te koop

Palo Alto – Instapklare penthouse met ...

Voor € 1.490.000
Palo Alto: Instapklare 3 slaapkamer penthouse met luxe dakterras voor €1.490.000 Deze inst ...
Niels Bruggeman
Te koop
new offer

Earth

Vanaf € 1.650.000
Earth: Luxe appartementen met tuin en (semi-) penthouses aan de Golden Mile in Marbella &# ...
Niels Bruggeman
Te koop
hot offer
new offer

Marbella Design Hills – Dolce & G...

Marbella Design Hills – Dolce & Gabbana (pre-launch): Exclusief project centraal ...
Niels Bruggeman

Vergelijk aanbiedingen

Niels Bruggeman