geavanceerd zoeken

€ 0 naar € 9.000.000

We hebben gevonden 0 resultaten. Bekijk resultaten
Uw zoekresultaten

Waar wonen aan de Costa del Sol?

Wonen in Spanje kan heel wat voordelen bieden en leiden tot een betere levenskwaliteit. Hierdoor is een tweede verblijf aan de Costa del Sol zeer interessant voor wie er graag even tussen uit wil, of voor wie er graag wil wonen. Heeft u nog twijfels om naar het zuiden te trekken en vraagt u zich af wat er allemaal bij komt kijken? Lees zeker dan deze blog en ontdek hoe INVESTINSPAIN uw droom kan waarmaken!

1. In welke regio wil u wonen?

De Costa del Sol is zo’n 300 kilometer lang en langsheen deze mooie kustlijn zijn er zeer veel leuke steden te vinden. Niet zo makkelijk kiezen dus, als u de regio’s nog niet zo goed kent. Bent u op zoek naar een frontline beach appartement of wil u eerder wat meer landinwaarts in de bergen verblijven? Zoekt u liever de rust op, of houdt u ook wel van de levendige Spaanse cultuur? Costa del Sol heeft voor ieder wat wils!

INVESTINSPAIN biedt interessante projecten aan, verspreid over de hele streek, en helpt u bij het vinden van uw droomlocatie. Check zeker onze top 20 gebieden aan de Costa del Sol om meteen al een beeld te krijgen van de verschillende steden.

waar wonen costa del sol - view

2. In welk project wil u investeren?

Zodra u weet in welke regio aan de Costa del Sol u graag wil wonen/verblijven is het tijd om een geschikt verblijf te vinden. Wil u graag een appartement met tuin, of liever een penthouse met panoramische zichten? INVESTINSPAIN heeft een zeer ruim portfolio gaande van luxueuze appartementen tot moderne villa’s.

Tijdens een verkennend gesprek gaan we met u na welke projecten het beste aansluiten bij uw wensen en geven we hierover uitgebreide info. Daarnaast kan u ook meteen al uw vragen kwijt, en kunnen zowel praktische als financiële elementen besproken worden.

Wil u graag enkele geselecteerde projecten ter plaatse bezoeken? Dan plannen wij met veel plezier samen met u een inspectiereis in.

Een belangrijk element bij uw zoektocht naar vastgoed is dat u beroep doet op een erkend BIV makelaar. Op deze manier bent u als klant een stuk veiliger met uw aankoop in Spanje en bent u ook zeker dat de deontologische code gevolgd wordt. In tegenstellingen tot Spaanse makelaars, volgt een BIV makelaar verplicht een opleiding, staat hij ingeschreven bij het instituut en heeft hij een beroepsaansprakelijkheidsverzekering, wat in Spanje zeker niet altijd het geval is. Alle erkende makelaars hebben een BIV-nummer, dat u online steeds kan nakijken. Ons nummer kan u hier raadplegen.

INVESTINSPAIN enquête

Wil u alvast een overzicht van projecten die in lijn liggen met wat u zoekt? Neem dan deel aan onze INVESTINSPAIN enquête! Op basis van uw gegevens sturen we u nadien een overzicht met interessante projecten, die we later samen op kantoor kunnen doornemen!

powered by Typeform

3. Administratie

Wanneer u overgaat tot een aankoop, volgt er natuurlijk heel wat papierwerk. Gezien het om Spaans vastgoed gaat, verloopt al het contractuele dus ook in het Spaans. Beheerst u deze taal niet goed? Geen probleem! Met INVESTINSPAIN werken we samen met Nederlandstalige advocaten en fiscalisten die ervoor zorgen dat de contracten en verdere documentatie ook in het Nederlands worden vertaald.

Daarnaast nemen zij ook enkele administratieve taken op zich zoals:

  • Inschrijving in het kadaster
  • De NIE (Número de Identificación de Extranjero) aanvragen
  • Verhuur-nummer aanvragen (indien U zou wensen te verhuren)
  • Openen bankrekening
  • Aanstellen notaris
  • Regelen contracten lokale nutsbedrijven
  • Spaanse belastingaangifte indienen

Kijk hier voor meer info over onze diensten!

vastgoed kopen in Spanje

4. Inrichting & Transport naar Costa del Sol

Zodra uw woonst wordt opgeleverd, kunnen we beginnen met de inrichting ervan. Het is natuurlijk belangrijk om u volledig thuis te voelen in uw nieuwe verblijf/woonst, en dat kan enkel door het volledig in te richten naar uw smaak. Via HOMEINSPAIN kan u rekenen op interieur services in combinatie met transport en installatie.

U kan steeds een kijkje komen nemen in onze showroom in Spanje of België om van daaruit uw keuzes te maken. Op basis van de merken die we in portfolio hebben, stellen we samen met u een perfect interieur samen. Daarna zorgen we ervoor dat dit wordt omgezet in 3D animaties die u een exact beeld geven van hoe uw woning er zal uitzien. Zodra uw keuzes vastliggen, zorgen wij ervoor dat de meubels getransporteerd worden naar Spanje en geïnstalleerd worden, zodat u daarna zorgeloos kan genieten van uw nieuwe woonst!

HomeInSpain.be - banner

Wil u graag langskomen voor een vrijblijvend gesprek? Aarzel dan niet om ons te contacteren!


Salvia

Appartement, duplex of penthouse?

februari 19, 2024
Appartement, duplex of penthouse?: in deze blog bespreken we de verschillende soorten woningen die verkrijgbaar zij ...
Lees verder
Activiteiten Malaga Gibralfaro 1 1

Activiteiten in Malaga: de must do’s i...

februari 16, 2024
Activiteiten Malaga: Malaga, een parel aan de Costa del Sol, is een stad doordrenkt van geschiedenis en met een bru ...
Lees verder
Marbella Verkozen tot absolute Europese Top Bestemming 2024

Marbella: Verkozen tot absolute Europese Top...

februari 8, 2024
Marbella, de befaamde kuststad aan de Costa del Sol, heeft zichzelf stevig gevestigd als de beste Europese bestemmi ...
Lees verder
Digital nomads Costa del Sol blog

Stijgende vraag naar woningen aan Costa del ...

februari 6, 2024
De vraag naar eigendommen van ‘digital nomads’ aan de Costa del Sol is de afgelopen jaren met 40% gegro ...
Lees verder

Laat een antwoord achter

Vergelijk aanbiedingen