geavanceerd zoeken

€ 0 naar € 9.000.000

Uw zoekresultaten

La Quinta

Ontdek de nieuwbouwprojecten te koop in La Quinta op deze pagina van investinspain.be.

La Quinta Golf Resort
Bron: marriott.com

Nieuwbouw te koop nabij La Quinta

Te koop

Marbella Club Hills

Voor € 845.000
Marbella Club Hills: Instapklaar luxe villa appartement op Marbella Club met privé tuin &#
Niels Bruggeman
Te koop
new offer

Villa Marbella Club Golf

Prijs op aanvraag
Villa Marbella Club Golf: Unieke high-end villa met zicht op de golfbaan Deze adembenemend
Niels Bruggeman
Te koop

Villa in Monte Mayor

Voor € 4.900.000
Villa Monte Mayor: Instapklare villa met 7 slaapkamers en open zeezicht voor €4.900.000 De
Niels Bruggeman
Te koop

Marbella club golf – Villa Alegria

Prijs op aanvraag
Marbella club golf – Villa Alegria: Exceptionele nieuwbouw villa met uitstekende berg- en

Interesse in vastgoed kopen in deze regio?

Vastgoed te koop in La Quinta

La Quinta is een golf & country club in de regio Benahavis die bekend staat om zijn exclusieve en luxueuze nieuwbouw vastgoed. Deze prestigieuze woonwijk biedt adembenemende uitzichten op de Middellandse Zee, de bergen en de omliggende golfbanen. Het vastgoed varieert er van prachtige villa’s tot stijlvolle appartementen, waarbij moderne architectuur en hoogwaardige voorzieningen samenkomen. Er zijn woningen in verschillende stijlen terug te vinden.

Over La Quinta

De golf & country club biedt prachtige zichten en faciliteiten en zelfs een meer voor de inwoners. Er zijn ook hotels en sportclubs terug te vinden. Kortom combineert de regio een luxe lifestyle met prachtige zichten, golf en goede bereikbaarheid.

Locatie

De wijk ligt in het Oosten van Benahavis en heeft een gunstige ligging met betrekking tot snelwegen en toegangswegen. De woonwijk is goed bereikbaar via de snelweg AP-7, die langs de kust loopt en verbinding biedt met steden zoals Marbella en Estepona. Daarnaast ligt de AP-7 op korte afstand van de A-7, waardoor reizen naar de luchthavens van Malaga en Gibraltar relatief eenvoudig is. De nabijheid van deze belangrijke snelwegen maakt La Quinta goed verbonden met de omliggende regio en biedt bewoners gemakkelijke toegang tot voorzieningen, winkels en recreatieve faciliteiten in de nabije omgeving. Deze strategische ligging draagt bij aan de aantrekkelijkheid van La Quinta als een woonplek voor diegenen die de rust van de heuvels willen combineren met de bereikbaarheid van belangrijke knooppunten in de regio.

Wonen in La Quinta

Wonen in deze wijk biedt een complete levensstijl met alle faciliteiten en benodigdheden dicht bij de deur. De wijk biedt prachtige zichten met veel groen en de mogelijkheid tot het uitvoeren van allerlei sporten, met als belangrijkste focus natuurlijk golf. Er zijn allerlei soorten nieuwbouw woningen in verschillende stijlen terug te vinden, waardoor het ideaal is voor iedereen die rust en natuur zoekt aan de Costa del Sol.

FAQ

Wat zijn de belangrijkste voorzieningen in La Quinta?

De wijk biedt een golf & country club, hotels, sportclubs, en een meer voor de bewoners.

Hoe is de bereikbaarheid van La Quinta?

De wijk is goed bereikbaar via de snelweg AP-7, waardoor het gemakkelijk toegang biedt tot steden en luchthavens in de regio.

Welke soorten woningen zijn beschikbaar in La Quinta?

Er zijn diverse woningen, variërend van prachtige villa’s tot stijlvolle appartementen, met moderne architectuur en hoogwaardige voorzieningen.

Ontdek ons totaal concept

Bij Investinspain willen we onze klanten een totaal concept kunnen bieden. Ontdek hier wat dat juist inhoudt:

Vergelijk aanbiedingen