geavanceerd zoeken
Your search results

Top 5 appartement projecten Marbella

Doorheen de jaren is Marbella steeds populairder geworden bij investeerders en levensgenieters. Deze trend blijft zich ook in 2020 doorzetten, met zeer veel nieuwbouw keuze aan de Costa del Sol als gevolg. Bent u op zoek naar een luxueus appartement in Marbella? Bekijk hier dan zeker onze top 5 appartement projecten Marbella 2020!

top 5 appartementen Marbella - Aqualina

Investering appartement Marbella

De aankoop van een appartement in Marbella kan voor verschillende doeleinden dienen. De meest voor de hand liggende reden is natuurlijk om er zelf ten volle van te genieten. Anderen kiezen dan weer voor vastgoed aan de Costa del Sol als vorm van investering. Meer info m.b.t. verhuurmogelijkheden en de financiële elementen vindt u hieronder.

Wat zijn de verhuurmogelijkheden?

Investering:

Indien u de aankoop van uw appartement als investering wil benutten, raden we aan om aan lange termijn verhuur te doen.

Eigen gebruik:

U wil een appartement kopen voor eigen gebruik, maar u kan er helaas niet permanent verblijven? Dan is korte termijn verhuur een goede optie. Hiermee kan u voor een klein rendement zorgen en wordt uw verblijf ten volle benut wanneer u er niet bent.

INVESTINSPAIN Verhuurservice:

INVESTINSPAIN zorgt er niet enkel voor dat de aankoop van uw droomappartement vlekkeloos verloopt, maar ook de verhuurservice nemen wij graag voor onze rekening. Dit wil zeggen dat we de volledige opvolging doen van begin tot eind.

  • Verhuuraanvragen opvolgen
  • Verhuurcontracten opmaken
  • Sleuteloverdracht
  • Onderhoud voor, tijdens en na het verblijf
  • Controle na verhuurperiode

Alles gebeurt steeds in overleg met u als eigenaar, zodat u van alles op de hoogte bent.

Wat zijn de financiële kanten van een aankoop in vastgoed?

Financiële elementen:

  • Meer info m.b.t. de financiële elementen van nieuwbouw kopen in Spanje vindt u hier.

Investeringsmogelijkheden:

  • Meer info m.b.t. tot de investeringsmogelijkheden bij nieuwbouw in Spanje vindt u hier.

Wil u ook graag investeren in een tweede verblijf en genieten van de diensten die INVESTINSPAIN te bieden heeft? Bekijk dan hier ons overzicht van de top 5 appartement projecten in Marbella!

1. Palo Alto

We beginnen onze top 5 appartement projecten in Marbella met Palo Alto. Dit een kwalitatief zeer hoogstaand project waarbij er een ruim aanbod aan verschillende appartementen te vinden is – vanaf €445.000

Palo Alto is een exclusieve heuveltop community die gelegen is in de bergen van Ojén, vlakbij Marbella. Dit kleine witte dorpje aan de Costa del Sol staat bekend als één van de aangenaamste plaatsen om te wonen. Palo Alto ligt op een unieke plek, die 50 hectare beslaat en die deel uitmaakt van UNESCO beschermd gebied. Slechts 20% van de 50 hectare zal bebouwd worden, waardoor u zich steeds in de natuur zal wanen.

Palo Alto biedt een ruim assortiment van appartementen aan. Gaande van appartementen met ruime terrassen tot villa appartementen en zelfs duplex penthouses. Hierbij beschikken alle units over prachtige berg- en/of zeezichten.

Iedere unit bij Palo Alto kan worden ingericht naar wens. Maak uw keuze uit een selectie van mooie materialen of kies een interieurpakket door Palo Alto aangeboden. U heeft zelfs de mogelijkheid om een jacuzzi toe te voegen aan het terras van de penthouses!

Een grote meerwaarde bij dit project zijn de vele faciliteiten waaronder: conciërge service, health club, faciliteiten voor paardensport, restaurants, een farmer’s markt, tennisbanen, zwembaden, een social club, een kids club, een gedeelde werkruimte enzovoort.

Meer informatie over Palo Alto vindt u hier.

2. Marbella Club Hills

Het volgende project dat tot onze top 5 appartement projecten behoort, is Marbella Club Hills – vanaf €520.000

Marbella Club Hills is een exclusief project dat gelegen is in de prachtige gemeente Benahavís, vlakbij Marbella. Deze regio staat bekend om zijn mooie landschappen en adembenemende zichten op de kustlijn van de Costa del Sol. Benahavís ligt wat meer landinwaarts waardoor het zich in een heuvelachtige omgeving bevindt.

Dit project omvat zowel appartementen als halfvrijstaande villa’s die zijn opgebouwd met de meest kwalitatieve materialen. Bovendien geniet iedere unit van een prachtig zicht op de Middellandse Zee. Appartementen bij Marbella Club Hills beschikken telkens over 3-4 slaapkamers en halfvrijstaande villa’s over 4 slaapkamers met een privé tuin en zwembad.

Bewoners van Marbella Club Hills kunnen genieten van onder andere een gedeeld zwembad, een spa en gym, conciërge-services enzovoort. Ook aan golfliefhebbers werd er gedacht, want bewoners krijgen ook toegang tot het nabijgelegen Marbella Club Golf Resort!

Meer info over dit project vindt u hier.

3. BYU Hills

Ook BYU Hills hoort bij de top 5 appartement projecten in Marbella. Dit is een nieuw boutique project in Benahavís – vanaf €890.000

BYU Hills is een prachtig boutique nieuwbouwproject dat gelegen is te Benahavís, vlakbij Marbella. Het is een kleinschalig project van slechts 24 appartementen, om zo maximale privacy te garanderen aan de inwoners. Doordat het in de heuvels van Benahavís ligt, beschikt ook dit project over ultieme zeezichten.

Appartementen zijn voorzien van 3 slaapkamers en hebben een ruim terras van zo’n 60m2. Daarnaast beschikken penthouses bij BYU Hills ook over een privé zwembad. Voor het interieur wordt gebruik gemaakt van de beste materialen en er wordt ook domotica voorzien, zodat u zorgeloos kan genieten van uw verblijf!

Meer informatie over dit project vindt u hier.

4. Aqualina

Een ander top project dat in de regio van Marbella ligt, is Aqualina. Hier vindt u boutique appartementen vanaf €495.000

Aqualina ligt in het prachtige Benahavís. Deze gemeente grenst aan Marbella en de exclusieve jachthaven van Puerto Banús ligt slechts op 10 minuten afstand van Aqualina.

Het is een moderne ontwikkeling van 2, 3 of 4 slaapkamer appartementen die allen zuid gericht zijn en daardoor mooie zeezichten hebben.

Deze exclusieve luxe ontwikkeling bestaat uit 2 subfasen op aparte percelen, Aqualina The Residences en Aqualina The Collection, met elk gebouw omringd door rustige mediterrane tuinen voor privacy. De woningen beschikken over twee grote infinity zwembaden en een verwarmd binnenzwembad. Dit is een hoogstaande ontwikkeling waar u de kans krijgt om te genieten van een gezonde levensstijl.

Meer info over dit project vindt u hier.

5. Soul Marbella

Het laatste project in Marbella dat we graag in onze top 5 willen vermelden is Soul Marbella. Hierbij zijn er appartementen beschikbaar vlakbij Santa Clara Golf – vanaf €775.000

Bij Soul Marbella zijn er 42 units die zijn onderverdeeld in 3 types, zodat u een ruim aanbod heeft dat bij uw behoeften past. Zo zijn er 28 exclusieve en ruime appartementen, met 3 of 4 slaapkamers en oppervlaktes vanaf 170 m², met garage, inclusief spectaculaire penthouses.

Daarnaast zijn er 12 halfvrijstaande woningen tot 245 m², en twee vrijstaande villa’s. Alle villa’s hebben 4 slaapkamers en beschikken over een privé tuin en zwembad.

Het grote gemeenschappelijke zwembad en de minutieuze verzorgde tuinen, maken van de zonsondergang bij dit project een waar genoegen. De bewoners kunnen genieten van de faciliteiten en gemeenschappelijke ruimtes van de andere fases, die nog eens vier zwembaden hebben (inclusief een grote infinity pool van 300 m²). En daarbij ook een coworking ruimte, een volledig uitgeruste fitnessruimte en een ongelofelijke spa.

Meer info over dit project vindt u hier.

Boek uw inspectiereis!

Wil u graag één van deze unieke projecten op locatie bekijken? Vraag dan uw inspectiereis aan bij INVESTINSPAIN! Bovendien betalen we de reis volledig terug! (Vraag naar onze voorwaarden.)


Compare Listings