The Avenue

Vanaf € 4.450.000

Overview

  • Updated On:
  • augustus 19, 2024

Beschrijving

The Avenue: 26 prachtige villa’s in 3 typologieën in Nueva Andalucía

Diversiteit bloeit op The Avenue in Nueva Andalucia met drie verschillende typologieën. De kleine (nog steeds ruime) en middelgrote villa’s delen een verfijnde gelijkenis, terwijl de grotere villa’s met twee percelen uitgestrekt wonen op grote schaal bieden. Er zijn upgrade-pakketten beschikbaar waarmee bewoners hun villa kunnen afstemmen op hun precieze wensen.

Typologieën:

23 van deze woningen in The Avenue hebben een harmonieuze symmetrie in grootte, wat zorgt voor een consistente en uitnodigende sfeer in de hele gemeenschap. De 23 woningen zijn verdeeld in 2 typologieën: Typologie A ontworpen door GC-Studio en Typology B ontworpen door J.A. Flores.

Door een extra onderscheidingslaag toe te voegen, staan ​​3 vlaggenschip Signature Villa’s in The Avenue als iconische herkenningspunten van prestige, elk straalt zijn eigen unieke charme uit. Deze 3 villa’s zijn geclassificeerd als Typologie C, ontworpen door Pedro Peña.

Alle villa’s hebben niet alleen hun eigen op maat gemaakte voorzieningen, zoals entertainmentkamers en thuisbioscopen en fitness, maar hebben ook toegang tot gemeenschappelijke voorzieningen zoals een ongelooflijke gymzaal en ultramoderne SPA met binnenzwembad, hamam, sauna en ijsbad.

Typologie A:

De Typologie A-villa’s bestaan ​​uit kleinere woningen, elk gekenmerkt door een onberispelijk interieurontwerp samengesteld door de gerenommeerde ontwerpstudio
GC-Studio. Deze villa’s zijn verder onderverdeeld in twee subtypes, A1 en A2.

Het onderscheid tussen deze typologieën ligt in hun oriëntatie, de indeling van de slaapkamers op elk niveau en de beschikbaarheid van privé-carports of garages. A1 Villas beschikken over een privécarport die toegankelijk is via de laan onder de woningen, terwijl A2 Villas beschikken over een eigen privégarage op dezelfde manier toegankelijk via dezelfde weg.

Naast hun onderscheidende kenmerken zijn alle Typology A Villa’s in The Avenue uitgerust met een entertainmentniveau, waardoor de algehele levensstijlervaring voor de bewoners wordt verbeterd.
De Typology A Villa’s verhogen de woonervaring met privé-overloopzwembaden en zorgvuldig aangelegde tuinen. Het toevoegen van een extra laag luxe en
entertainment, elke woning wordt bekroond met een op maat gemaakt solarium, dat de bewoners een unieke en privéruimte biedt voor vrije tijd en ontspanning.

Typologie B:

De Typology B-villa’s van The Avenue, geclassificeerd als middelgrote woningen, tonen een ongelooflijk interieurontwerp ontworpen door de beroemde ontwerper J.A. Flores. Deze categorie omvat vier verschillende subtypen: B1, B2, B3 en B4.

Net als bij Typologie A zijn de belangrijkste onderscheidende factoren de oriëntatie, de verdeling van de slaapkamers per niveau en de mogelijkheid van een privéwoning carport of garage. Concreet bieden de subtypen B1 en B3 bewoners toegang tot een privécarport, terwijl de subtypen B2 en B4 toegang verlenen tot een privécarport of privégarage.

Alle Typology B-villa’s beschikken over een prachtige buitenkant met verzorgde tuinen en privé-overloopzwembaden. Verbetering van de algehele levensstijlervaring, deze woningen zijn voorzien van voorzieningen zoals een homegym, een thuisbioscoop en een entertainmentniveau. In elke villa staat exclusiviteit hoog in het vaandel door het ongelooflijke solarium, dat bewoners een privéruimte biedt om te entertainen, te ontspannen en een spectaculair uitzicht te hebben.

Typologie C:

Typologie C bestaat uit de drie verschillende Signature Villa’s, die het toppunt van luxe vertegenwoordigen als de grootste beschikbare woningen. Gemaakt met een prachtig interieur van de gerenommeerde designstudio Pedro Peña, beschikken de Typology C-villa’s elk over een privégarage, bereikbaar via een privétunnel. De verdeling van de slaapkamers is ontworpen met vier op het hoogste niveau en één op het lagere niveau, terwijl de begane grond is bedoeld voor de uitgestrekte woonruimte en een keuken. Twee van deze grote villa’s hebben een zuidoostelijke oriëntatie, terwijl de derde een oostelijke oriëntatie heeft.

Exclusiviteit staat voorop in Typologie C, aangezien deze villa’s een scala aan voorzieningen bieden, waaronder een ongelooflijk entertainmentniveau en een toegewijde homegym. De buitenruimtes zijn even uitzonderlijk, met onberispelijk onderhouden tuinen en privé-overloopzwembaden. De kers op de taart van deze topvilla’s in The Avenue is het opmerkelijke solarium, dat de bewoners een uniek toevluchtsoord biedt om te ontspannen terwijl ze genieten van een prachtig uitzicht op de bergen, zee en de omgeving.

Gemeenschappelijke ruimtes:

De gedeelde ruimtes van The Avenue zijn een bewijs van haar toewijding aan welzijn en verwennerij. Een weelderige SPA en een ultramoderne fitnessruimte zorgen voor het fysieke welzijn van de bewoners, terwijl zorgvuldig onderhouden tuinen een toevluchtsoord voor ontspanning bieden. De SPA beschikt over luxe voorzieningen, zoals een binnenzwembad, hamam, sauna en ijsbad, allemaal zorgvuldig samengesteld om de levensstijl van de bewoners te verbeteren. De gemeenschappelijke tuinen zijn onberispelijk onderhouden en bieden bewoners groene gebieden die ideaal zijn voor ontspanning.

Contact:

Wil u graag meer info omtrent The Avenue? Of zit u met praktische vragen? Aarzel dan niet om ons te contacteren voor een gesprek in één van onze kantoren in België of Spanje!

Other Features
24u beveiliging
Airconditioning
Alarm
Berg -en Zeezicht
Buitenkeuken
Carport
Domotica
Dubbele beglazing
Fitness
Floor to ceiling ramen
Garage
Panoramisch zicht
Privé terras
Privé tuin
Privé zwembad
Ruim terras

Vergelijkbare vermeldingen

Te koop

Villa Playa San Pedro

Voor € 9.800.000
Villa Playa San Pedro: Villaproject aan het strand tussen Puerto Banus en San Pedro de Alc ...
Te koop

Marbella club golf – Villa Alegria

Prijs op aanvraag
Marbella club golf – Villa Alegria: Exceptionele nieuwbouw villa met uitstekende berg- en ...
Te koop
new offer

Villa Marbella Club Golf

€ 5.900.000
Villa Marbella Club Golf: Unieke high-end villa met zicht op de golfbaan Deze adembenemend ...
Niels Bruggeman
Te koop
new offer

OCYAN Luxury Villas

Vanaf € 2.650.000
OCYAN Luxury Villas: 12 luxevilla’s met zeezicht bij La Resina Golf Club in Estepona ...
Niels Bruggeman

Compare Listings

Niels Bruggeman