Vilas12

Vanaf € 8.350.000

Overview

  • Updated On:
  • augustus 6, 2024

Beschrijving

Vilas12: Prachtige villa’s met zeezichten op de Golden Mile in Marbella

Vilas12 bieden ongeëvenaarde architectonische briljantie en een voortreffelijk ontwerp. Villa nummer 9 is genesteld in deze prestigieuze villagemeenschap en is een instapklare prachtige residentie die een ongeëvenaarde woonervaring biedt op het meest exclusieve adres van Marbella: de Golden Mile. Ontworpen door de beste architect en volledig ingericht door Pedro Peña, belichaamt deze villa het luxe leven.

Villa nummer 9 in Vilas12 beslaat vier zorgvuldig vervaardigde verdiepingen, allemaal naadloos verbonden door uw privélift, en toont een ongeëvenaarde architecturale schittering. De uitgestrekte woonkamer, met zijn dramatische dubbelhoge plafond, creëert een grootse en luchtige sfeer, perfect voor entertainment.

Deze ruimte gaat moeiteloos over in een prachtig ontworpen terras, waardoor de levensstijl binnen en buiten wordt gemaximaliseerd. Bovendien gaat de binnenplaats, met een majestueuze volwassen olijfboom, volledig open om de toch al ruime woonkamer uit te breiden, waardoor de vloeibaarheid en openheid van het huis wordt vergroot. De strakke, ultramoderne Gaggenau-keuken is een luxe op zichzelf, uitgerust met een vacuümsealer, stoomoven, conventionele oven, bordenwarmer en wijnkoelkast: een bewijs van zowel functionaliteit als verfijning.

De vier slaapkamers van deze villa in Vilas12 zijn zorgvuldig ontworpen voor privacy en rust. Op de eerste verdieping vindt u de luxe master suite, compleet met grote inloopkast, een geïntegreerde luxe badkamer en een royaal terras met adembenemend uitzicht op zee. Ook op dit niveau zijn twee extra gastenslaapkamers, elk met op maat gemaakte Poliform-kasten voor voldoende opbergruimte en een elegant tintje. De vierde slaapkamer, gelegen in de kelder, profiteert van natuurlijk licht, waardoor het een lichte en uitnodigende ruimte is, ideaal voor gasten of als privéverblijf.

Elk van de vier badkamers is elegant ontworpen met hoogwaardige armaturen en fittingen en prachtige marmeren details, waardoor een verfijnde en functionele ruimte wordt gegarandeerd.

Het dakterras is een paradijs voor entertainers, met een buitenkeuken, een privézwembad en een eersteklas projector die de ruimte ’s avonds verandert in een boeiende openluchtbioscoop. Elk detail in deze villa spreekt van de hoogst mogelijke kwaliteit en luxe, van natuurlijke eikenhouten deuren tot een hoogwaardig domoticasysteem.

Het interieur van de villa is zorgvuldig vervaardigd door Pedro Peña, die voor dit unieke project de beste meubels en materialen heeft geselecteerd. Ervaar ultiem comfort met warme en koude airconditioning, overal vloerverwarming, een ingebouwd geluidssysteem en het gemak en de veiligheid van vingerafdruktoegang. Voor extra gemak beschikt de woning over ondergrondse privéparkeerplaatsen met voldoende ruimte voor vier grote auto’s.

De Vilas12-gemeenschap is volledig omheind en biedt beveiliging ter plaatse, waardoor een veilige en exclusieve omgeving voor haar bewoners wordt gegarandeerd. Geniet vanaf elke verdieping van een prachtig uitzicht op de Middellandse Zee en de berg La Concha, waardoor een serene en pittoreske leefomgeving ontstaat. Vilas12 biedt een luxueuze gemeenschapservaring met een enorme open ruimte, een groot gemeenschappelijk zwembad en een perceelgrootte van 12.000 m2, wat een uniek gevoel van vrijheid en luxe biedt. Deze uitzonderlijke villa is perfect voor wie op zoek is naar een luxueuze levensstijl terwijl hij geniet van de beste diensten en voorzieningen.

Contact:

Wil u graag meer info omtrent Vilas12? Of zit u met praktische vragen? Aarzel dan niet om ons te contacteren voor een gesprek in één van onze kantoren in België of Spanje!

Other Features
Airconditioning
Berg -en Zeezicht
Dubbele beglazing
Infinity zwembad
Inloop dressing
Panoramisch zicht
Parking
Privé lift
Privé tuin
Privé zwembad
Ruim terras
Solarium
Zeezicht

Vergelijkbare vermeldingen

Soul Marbella

Vanaf € 890.000
Soul Marbella: appartementen, penthouses en villa’s vlakbij Santa Clara Golf Soul Ma ...
Te koop

PALO ALTO

Vanaf € 740.000
Palo Alto: Luxe appartementen in de bergen van Ojen, Marbella. Ontdek een plaats van natuu ...
2 87 m2details
Te koop

The Gallery Palo Alto

Vanaf € 3.600.000
The Gallery Palo Alto: Exclusieve villa’s tussen de prachtige heuvels van Ojén Ontde ...
Te koop

Villa Senses

Voor € 3.695.000
Villa Senses: Instapklare villa in Marbella, volledig ingericht in Ibiza-style voor €3.695 ...

Compare Listings

Niels Bruggeman