4our Villas

Vanaf € 4.850.000

Overview

  • Updated On:
  • oktober 14, 2024

Beschrijving

4our Villas: Vier prachtige moderne, maar toch authentieke villa’s in Lomas del Rey

4our Villas, bestaande uit vier vrijstaande privévilla’s, elk met hun eigen zwembad ligt in het hart van de Golden Mile, met directe toegang tot de ringweg van Marbella. Ze bevinden zich op slechts 900 meter van het strand en dicht bij alle faciliteiten in Lomas del Rey nabij Urbanizacion San Francisco.

De villa’s van 4our Villas worden volledig ingericht met designmeubilair en hoogwaardige materialen geleverd. De villa’s zijn verdeeld over drie niveaus en bevinden zich op een perceel van 1.100 m², met een mediterrane tuin en een verwarmd buitenzwembad voorzien van een zuiveringssysteem en zoutchlorinator.

Op het bovenste niveau van de 4our Villas bevindt zich de entree met parkeergelegenheid, en toegang tot de villa. Hier vindt u ook de hoofdslaapkamer met een eigen badkamer en inloopkast. Vanuit de hoofdslaapkamer heeft u toegang tot een ruim terras met panoramisch uitzicht.

De begane grond beschikt over 3 slaapkamers, 2 badkamers en 1 gastentoilet, een royale woonkamer met een geïntegreerde eetruimte en een volledig uitgeruste keuken. Vanuit de woonkamer heeft u direct toegang tot de privétuin, het zwembad en een ruime barbecueplek.

De kelder biedt veelzijdige ruimtes, waaronder een wasruimte, een grote familiekamer met thuisbioscoop, een wijnbar, en voorbereidingen voor een sauna en fitnessruimte. Daarnaast is er veel opbergruimte en een personeelsverblijf met eigen badkamer.

Tot de extra kenmerken behoren vloerverwarming door het hele huis, airconditioning (warm en koud), een smart home-systeem en een lift.

Contact:

Wil u graag meer info omtrent 4our Villas? Of zit u met praktische vragen? Aarzel dan niet om ons te contacteren voor een gesprek in één van onze kantoren in België of Spanje!

Other Features
Airconditioning
Alarm
Dubbele beglazing
Floor to ceiling ramen
Privé tuin
Privé zwembad

Vergelijkbare vermeldingen

Te koop
new offer

Villa Marbella Club Golf

€ 5.900.000
Villa Marbella Club Golf: Unieke high-end villa met zicht op de golfbaan Deze adembenemend ...
Niels Bruggeman

Villa Playa San Pedro

Voor € 9.800.000
Villa Playa San Pedro: Villaproject aan het strand tussen Puerto Banus en San Pedro de Alc ...
Te koop
hot offer
new offer

NUBAY

Vanaf € 1.050.000
Nubay: Exclusieve beachfront appartementen en villa’s in Manilva Het nieuwe toevluch ...
Niels Bruggeman
Te koop

Marbella club golf – Villa Alegria

Prijs op aanvraag
Marbella club golf – Villa Alegria: Exceptionele nieuwbouw villa met uitstekende berg- en ...

Compare Listings

Niels Bruggeman