Alba Benalmádena

Vanaf € 455.000

Overview

  • Bijgewerkt op
  • september 29, 2023

Beschrijving

Alba Benalmádena: 2 en 3 slaapkamer appartementen en townhouses met adembenemende zeezichten in Benalmádena – Vanaf €455.000

Alba Benalmádena is een appartementen- en townhouseproject in een bevoorrechte omgeving, gelegen in Torremuelle, Benalmádena, een gebied dat bekend staat om de nabijheid van de natuur en de zee. Het project biedt een adembenemend panoramisch uitzicht op de Middellandse Zee. Alba Benalmádena is een project van 44 meergezinswoningen van 2 en 3 slaapkamers met 2 garages en 1 berging in elk van de woningen. Ze maken deel uit van een exclusief privécomplex met 2 gemeenschappelijke zwembaden (waarvan één infinity pool) omringd door aangelegde zones waar je met je geliefden kunt genieten van de warmste dagen van het jaar. Het project heeft ook moestuinen, een buitenfitness en verschillende uitkijkpunten, wat ervoor zorgt dat je optimaal kan relaxen in dit groene project.

Het gebied waarin het zich bevindt, heeft alle basisvoorzieningen van die nodig zijn voor het dagelijkse leven, zoals supermarkten, apotheken, restaurants. En is daarnaast ook uitstekend verbonden met andere steden gezien de nabijheid van de N-340 die op slechts een paar minuten afstand ligt.

In Alba Benalmádena hebben alle woningen grote terrassen zodat je kunt genieten van het prachtige uitzicht op zee. Het is ook de moeite waard om de oriëntatie van de huizen te noemen, want ze zijn allemaal op het zuidoosten of zuidwesten gericht, wat er voor zorgt dat u des te meer kunt genieten van het zeezicht.

Grijp dus je kans om in te trekken in Alba Benalmádena, gelegen in een idyllische natuurlijke omgeving ligt, omringd door grote groene gebieden en de prachtige Middellandse Zee, waar je kunt genieten en ontspannen in je nieuwe huis.

Contact:

Wil u graag meer info omtrent Alba Benalmádena? Of zit u met praktische vragen? Aarzel dan niet om ons te contacteren voor een gesprek in één van onze kantoren in België of Spanje!

 

Geschikt voor
2 gedeelde zwembaden
2 ondergrondse parkeerplaatsen
Berging
Dubbele beglazing
Fitness
Gedeelde zwembaden
Gemeenschappelijke tuin
Groene zones
Gym
Infinity zwembad
Omringd door natuur
Panoramisch zicht
Privé terras
Tuinen
Zeezicht

Vergelijkbare vermeldingen

Elysea Suites

Vanaf € 578.000
Elysea Suites: Luxe-appartementen vlakbij de zee in Mijas Costa – Vanaf €578.000 Ely ...
Niels Bruggeman

Boutique Project

Vanaf € 765.000
Boutique Project: boutique appartementen omringd met uitgebreide faciliteiten in La Cala d ...

Vitta Marina

Vanaf € 296.600
Vitta Marina: Appartementen op 2 minuten van het strand in La Cala de Mijas – Vanaf ...

Mane Residences

Vanaf € 352.000
Mane Residences: Panoramische zichten vanuit 2 en 3 slaapkamer appartementen in Benalmáden ...

Vergelijk aanbiedingen

Niels Bruggeman