Almitak (Orion Collection)

Vanaf € 263.000

Overview

  • Bijgewerkt op
  • maart 28, 2024

Beschrijving

Almitak (Orion Collection): Prachtige appartementen met ruime terrassen bij Las Lagunas de Mijas en Fuengirola

Orion Collection presenteert zijn eerste fase Almitak, een innovatief project bestaande uit 46 appartementen in Mijas met een modern en praktisch exterieurontwerp waar je kan genieten van de prachtige terrassen met een panoramisch en vrij uitzicht. De geschaalde architectuur biedt natuurlijk licht en privacy in alle appartementen en creëert voldoende buitenruimte. Almitak zet zich in voor het gebruik van zeer duurzame materialen en duurzame woningen met energiecertificaat A, waaronder: domotica, slimme sloten, aerothermie en veel meer.

Ligging van Almitak

Wonen in een omgeving waar je het stadsleven kunt combineren met vrijetijdsactiviteiten zoals golf, zorgt voor een balans tussen de drukte van de stad en momenten van ontspanning en recreatie. Dit draagt ​​bij aan een betere kwaliteit van leven. Dankzij de ligging op minder dan 20 minuten van de luchthaven heeft u snel toegang tot binnenlandse en internationale vluchten. Bovendien zorgt de ligging nabij stedelijke centra en bezienswaardigheden zoals parken, groenvoorzieningen of sportfaciliteiten ervoor dat Almitak ook als investering een goede keuze is.

Gemeenschappelijke ruimtes

De gemeenschappelijke ruimtes bieden een plek om te genieten van sport en zorg voor lichaam en geest. Het heeft ruimtes voor meditatie, yoga of pilates, een fitnessruimte, een overdekt en verwarmd zwembad en een jacuzzi. Ook zijn er groene zones om te ontspannen.

Woningen

De woningen van Almitak bieden ruime kamers, open keukens en prachtige terrassen en tuinen. De terrassen zijn ontworpen in een verspringend ontwerp om maximale privacy en licht tussen de flats te garanderen. De perfecte keuze voor wie op zoek is naar een uitzonderlijke woonervaring.

Contact:

Wil u graag meer info omtrent de prijzen en beschikbaarheden van Almitak (Orion Collection)? Of zit u met praktische vragen? Aarzel dan niet om ons te contacteren voor een gesprek in één van onze kantoren in België of Spanje!

Geschikt voor
2 gedeelde zwembaden
Dubbele beglazing
Fitness
Gemeenschappelijke tuin
Gym
Oversized ramen
Panoramisch zicht
Privézwembad mogelijk (optie)
Ruim terras

Vergelijkbare vermeldingen

HIGUERON WEST – Uitverkocht

Voor € 1.275.000
Higueron West fase 3: Laatste instapklare Sky Villa – voor €1.275.000 Higueron West ...

Calanova Collection

Vanaf € 425.000
Calanova Collection: 3 slaapkamer appartementen en 2 slaapkamer penthouses met prachtige z ...
Niels Bruggeman
Te koop
hot offer
new offer

Rayos del Sol – las Lagunas de Mijas

Vanaf € 470.000
Rayos del Sol: Prachtige 2 en 3 slaapkamer appartementen met zeezicht in Las Lagunas de Mi ...
Niels Bruggeman
Te koop
new offer

Golden Eight

Vanaf € 1.320.000
Golden Eight: 8 luxe-appartementen in Cabopino Golden Eight is een exclusief luxe-complex ...
Niels Bruggeman

Vergelijk aanbiedingen

Niels Bruggeman