Aurea Villas

Vanaf € 1.440.000

Overview

  • Bijgewerkt op
  • april 5, 2024

Beschrijving

Aurea Villas: 10 luxe villa’s in dé golf-hotspot van Estepona

Aurea Villas is een verzameling van 10 luxe villa’s in het hart van Estepona Golf, waar je kan genieten van een bevoorrecht uitzicht op de Middellandse Zee, de golfbaan en de berg Sierra Bermeja.

Met meer dan 60 golfbanen op minder dan een uur rijden is Estepona het epicentrum van de Europese golf, aangevuld met activiteiten voor alle smaken, zoals zeilen, polo, tennis en paddle-tennis. Bovendien ligt het project op slechts een paar minuten van de San Pablo XXIII-school, supermarkten en op slechts 5 minuten van het strand. Daarnaast heb je de mogelijkheid om tapas te gaan eten in de stad of af te spreken met vrienden in een van de luxe vijfsterrenhotels in de buurt.

De architectuur van elke villa bereikt een esthetisch en functioneel evenwicht, zowel binnen als buiten, waardoor ruime en lichte ruimtes ontstaan ​​die natuurlijk licht en het mediterrane leven reflecteren. Elke villa heeft een perceel van 756 m2 en een bebouwde oppervlakte van meer dan 400 m2, verdeeld over drie verdiepingen. Er zijn drie slaapkamers met ensuite badkamers, met de mogelijkheid om nog drie slaapkamers in de kelder toe te voegen. Bovendien bieden de huizen terrassen en patio’s van meer dan 100 m2, perfect om te profiteren van de 320 zonnige dagen per jaar die de Costa del Sol ons biedt.

Bij binnenkomst in de villa geniet je van een woonkamer met grote ramen van vloer tot plafond en een geïntegreerde keuken die een sfeer creëert die aansluit bij het openruimteconcept van de woonkamer. Ook op deze verdieping vinden we een slaapkamer met een en-suite badkamer.

Op de bovenste verdieping vinden we de master suite, die een eigen terras heeft en de mogelijkheid biedt om een ​​jacuzzi toe te voegen om het genot van deze buitenruimte verder te maximaliseren. Daarnaast hebben we op dit niveau een tweede slaapkamer met een ensuite badkamer en twee privéterrassen. Aurea Villas geeft u de mogelijkheid om de ruimte naar uw wensen in te richten, of het nu gaat om een ​​privéfitnessruimte, bioscoopzaal, spa, wijnkelder, extra slaapkamers of extra accommodatie.

Om het niveau van luxe en onderscheidend vermogen van je villa nog verder te verhogen en ervoor te zorgen dat het een werkelijk uniek en buitengewoon huis is, heb je de mogelijkheid om te kiezen uit een selectie van extra opties.

Contact:

Wil u graag meer info omtrent de prijzen en beschikbaarheden van Aurea Villas? Of zit u met praktische vragen? Aarzel dan niet om ons te contacteren voor een gesprek in één van onze kantoren in België of Spanje!

Geschikt voor
Airconditioning
Dubbele beglazing
Floor to ceiling ramen
Golfbanen in de buurt
Golfzone
Infinity zwembad
Kelder
Panoramisch zicht
Privé tuin
Ruim terras
Zicht op bergen
Zicht op golf

Vergelijkbare vermeldingen

Te koop
new offer

Villa Marbella Club Golf

Prijs op aanvraag
Villa Marbella Club Golf: Unieke high-end villa met zicht op de golfbaan Deze adembenemend ...
Niels Bruggeman
Te koop

Villa in Monte Mayor

Voor € 4.900.000
Villa Monte Mayor: Instapklare villa met 7 slaapkamers en open zeezicht voor €4.900.000 De ...
Niels Bruggeman
Te koop

Villa Playa San Pedro

Prijs op aanvraag
Villa Playa San Pedro: Villaproject aan het strand tussen Puerto Banus en San Pedro de Alc ...
Te koop

Marbella club golf – Villa Alegria

Prijs op aanvraag
Marbella club golf – Villa Alegria: Exceptionele nieuwbouw villa met uitstekende berg- en ...

Vergelijk aanbiedingen

Niels Bruggeman