geavanceerd zoeken
Uw zoekresultaten

Reizen naar Zuid-Spanje: Vanaf 19 april weer mogelijk

Na de paasvakantie van 2021 zal reizen naar Spanje wederom toegestaan zijn, al blijft het sterk afgeraden.

Dat meldt De Standaard.

‘Niet-essentiële reizen naar het buitenland zijn verboden voor personen die hun hoofdverblijfplaats hebben in België.’ Zo luidt vandaag het begin van artikel 21 van het ministerieel besluit dat de coronamaatregelen bevat. Dit verbod werd 27 januari ingevoerd, meerder malen verlengd.

De Belgische minister van Binnenlandse Zaken, Annelies Verlinden (CD&V), publiceerde op zondag 19 maart een update van het MB in het Belgisch Staatsblad. Daarin wordt dat artikel vanaf maandag 19 april, de dag na het einde van de Paasvakantie, vervangen.

Dit betekent dat reizen naar de Costa del Sol bijvoorbeeld ook weer mogelijk is vanaf deze datum. Voor personen buiten de EU blijft de regel van kracht waardoor niet-essentiële reizen naar België mogen ondernemen. Maar het verbod voor Belgen om naar EU-landen met vakantie te gaan, sneuvelt dus.

Reisadvies

Niet-essentiële reizen naar het buitenland zullen wel sterk afgeraden blijven. Dit maakt het ministerieel besluit ook duidelijk.

Wie uit een rode zone terugkeert en daar meer dan 48 uur verbleef, ziet zich hoe dan ook tot testen en een quarantaine verplicht.

Coronaregels in Costa del Sol

Bent u van plan om af te reizen naar Spanje of naar uw eindbestemming aan de Costa del Sol? Bekijk dan hier het laatste nieuws omtrent de huidige stand van zaken omtrent de Coronamaatregelen in uw gebied.

Inspectiereizen

Investinspain.be blijft ook in de lente en zomer van 2021 haar klanten de mogelijkheid bieden om een inspectiereis naar Costa del Sol te boeken.

We organiseren inspectiereizen naar Malaga vanuit alle luchthavens in Europa. Tijdens een afspraak in ons kantoor te Mechelen of Utrecht selecteren we samen met u de projecten die u kunnen interesseren. Indien u vervolgens belangstelling heeft in één of meerdere projecten, stippelen we een trip uit om deze te gaan ontdekken. Dit kan 7 op 7, uiteraard op afspraak.

Bekijk voor meer informatie de volgende pagina:

Laat een antwoord achter

Vergelijk aanbiedingen