Quercus Homes: Meer dan een “Boutique-project”…

Quercus Homes biedt een modern concept van eco-groen uniek aan de Costa del Sol, een “Boutique-project” van 3 verschillende types moderne 4-slaapkamer unieke luxe villa’s.

Deze luxe villa’s van Quercus Homes versmelten met de prachtige natuurlijke omgeving van Casares, nabij Estepona. De cutting edge technologie van de in het oog springende hedendaagse architectuur zorgt voor lage onderhoud kosten; lager verbruik van energie en een gezonde leefomgeving, gekenmerkt door natuurlijke luchtstroming, optimale isolatie en warmte-beheer gecombineerd met prachtige esthetiek en een panoramisch uitzicht op zee en de bergen.

Hoewel omgeven door rust en schoonheid, zijn de villa’s op slecht 20 minuten van Marbella en Puerto Banús en 45 minuten naar de internationale luchthaven van Málaga.
Quercus is veel meer dan een nieuw project. Het vertegenwoordigt een visie voor de toekomst.
Ontdek Quercus Homes – natuurlijke leven op zijn best in Casares.

De bio-diversiteit, verscheidenheid aan landschappen, de fijne zandstranden en de voorouderlijke cultuur, maakt van Casares, een betoverende plek om te wonen. De essentie van de natuur…

HOGE ENERGIE-EFFICIËNTIE

Van microklimaat ontwerp, materiaalkeuze met het gebruik van hernieuwbare energiebronnen; alles is gericht op het optimaliseren van energieconsumptie.

INVESTINSPAIN.BE

Check zeker ook onze services, om volledig zorgeloos van uw buitenverblijf te kunnen genieten. Deze gaan van aankoop, tot bemeubelen en Property Management!

Indien u interesse heeft in dit project, kan u dat laten weten via onze contactpagina. We kijken er naar uit om u te mogen ontvangen in één van onze kantoren in België of Spanje!

Prijzen en beschikbaarheid? Klik hier voor een afspraak op ons kantoor, waarbij we u alle details kunnen geven!

HOMEINSPAIN.BE

Wij verzorgen ook graag uw totaalinrichting met onze vertrouwde top-merken! Neem snel een kijkje op www.homeinspain.be

Ook de logistiek vanuit België naar Spanje, nemen we voor onze rekening!

Technische plannen