Corallisa

Vanaf € 4.300.000

Overview

  • Bijgewerkt op
  • maart 26, 2024
  • 4 slaapkamers

Beschrijving

Corallisa: 20 exceptionele villa’s in Ibiza met panoramische zichten

Corallisa is uniek door de nabijheid van Ibiza stad en de jachthavens, terwijl het een rustige afzondering en privacy biedt in een van de meest gewilde gebieden op het eiland. Deze ontwikkeling is niet alleen exclusief omdat het grenst aan en uitkijkt op de Roca Llisa golfbaan, het heeft ook gecontroleerde toegang en uitstekende beveiliging, en biedt alle premium diensten van een high-end gated community.

Elke woning staat op een aangelegd perceel van ten minste 1.500 m2 met gegarandeerde privacy ten opzichte van naburige woningen. De bebouwingsdichtheid is minimaal gehouden, zodat elke villa samengaat met zijn bosrijke omgeving en zich op natuurlijke wijze in deze bevoorrechte omgeving integreert. Ondanks de uitzonderlijk hoge normen en kwaliteit van de specificaties, kan elke Corallisa villa worden aangepast aan de persoonlijke esthetiek of wensen van de eigenaar. Het ontwerp maakt het mogelijk de keuken te personaliseren en aanpassingen te integreren om aan individuele eisen te voldoen.

De villa’s worden gebouwd volgens energieklasse A CTE (Spaanse Technische Bouwcode) en LEED (Leadership in Energy & Environmental Design) ‘silver’ rating die de duurzaamheid van een gebouw meet, rekening houdend met de locatie en transportmiddelen, duurzaamheid van het perceel, waterefficiëntie, energie en atmosfeer, materialen en hulpbronnen, kwaliteit van het binnenmilieu, innovatie en regionale prioriteit, waardoor de impact op het milieu wordt geminimaliseerd.

Contact: 

Wil u graag meer info omtrent de prijzen en beschikbaarheden van Corallisa? Of zit u met praktische vragen? Aarzel dan niet om ons te contacteren voor een vrijblijvend gesprek in één van onze kantoren in België, Nederland of Spanje!

Geschikt voor
Airconditioning
Domotica
Dubbele beglazing
En-suite badkamers
Energie efficiënt
Floor to ceiling ramen
Golfbanen in de buurt
Kelder
Ondergrondse parking
Open plan design
Panoramisch zicht
Privé tuin en zwembad
Ruime terrassen
Zicht op bergen

Neem contact met mij op


Gunther De Vleeschouwer

Real estate associate

Neem contact met mij op


Vergelijk aanbiedingen

Gunther De Vleeschouwer