Siam Blue – Tenerife

Vanaf € 3.650.000

Overview

  • Bijgewerkt op
  • maart 26, 2024

Beschrijving

Siam Blue: Moderne villa’s met zeezicht in hartje Costa Adeje, Tenerife

Siam Blue is een prachtig modern project, bestaande uit 10 villa’s. Het project ligt in dé hotspot van Tenerife, namelijk Costa Adeje en kijkt uit op de zee en op Siam Park. Elke villa bestaat uit 3 niveau’s en heeft 3 of 4 slaapkamers en 4 of 5 badkamers. Ze bieden ook zeer grote terrassen en een privé infinity pool. Daarnaast hebben ze ook een tuin, parking en zijn de villa’s prachtig aangelegd met natuurlijke rotselementen aan de ingang van jouw droomvilla die ervoor zorgen dat thuis komen elke keer weer een speciale ervaring blijft.

De Siam-regio waarin het project zich bevindt heeft naast waterpretpark Siam Park ook een groot shopping center. Daarnaast is de TF-1 (de snelweg die langs de kust van Tenerife loopt) zeer goed bereikbaar. Ook de prachtige stranden in aan de Costa Adeje zijn makkelijk te bereiken vanaf Siam Blue.

Kortom is het project ideaal voor iedereen die in luxe wil leven, vlakbij alle voorzieningen die je je maar kan wensen in dé hot-spot van Tenerife.

Contact:

Wil je graag meer info omtrent de prijzen en beschikbaarheden van Siam Blue? Of zit u met praktische vragen? Aarzel dan niet om ons te contacteren voor een gesprek in één van onze kantoren in België of Spanje!

Geschikt voor
2 parkeerplaatsen
Dubbele beglazing
Floor to ceiling ramen
Infinity zwembad
Oversized ramen
Parking
Privé terras
Privé tuin
Zeezicht
Zwembad

Vergelijkbare vermeldingen

Las Villas del Tenis – Tenerife

Vanaf € 2.050.000
Las Villas del Tenis: Luxueuze villa’s met zicht op La Gomera in de Abama community ...
Niels Bruggeman

Vergelijk aanbiedingen

Niels Bruggeman