Las Villas del Tenis – Tenerife

Vanaf € 2.050.000

Overview

  • Bijgewerkt op
  • maart 26, 2024

Beschrijving

Las Villas del Tenis: Luxueuze villa’s met zicht op La Gomera in de Abama community

Las Villas del Tenis ligt in een exclusief resort (Abama) met toegang tot tal van activiteiten, toprestaurants en wellnessmogelijkheden. Met 2 of 3 slaapkamers en keuze tussen 1 of 2 verdiepen en verschillende inrichtingen voldoen de villa’s van dit project aan de wensen van iedere koper. De villa’s kijken uit op de Atlantische Oceaan; het eiland La Gomera en de rest van het prachtige Abama resort.

Het binnenoppervlak van de villa’s is 124 tot 182 vierkante meter, op percelen van 434 tot 766 vierkante meter. De prachtige tuinen en het landschap zijn een mooie aanvulling op de percelen en liggen rond de buitenzwembaden. Las Villas del Tenis worden uitgerust met kwaliteitsmerken en het luxe meubilair. Deze zijn enkele van de aantrekkelijkste aspecten van deze villa´s. Ze worden geheel gemeubileerd opgeleverd, inclusief tuinmeubilair, ingebouwde kasten, en de slaapkamers en suite bieden maximale privacy en comfort voor uw gezin en gasten. Iedere woning heeft een overdekte of ondergrondse parkeerplaats. Eigenaren van Los Jardines de Abama worden automatisch lid van de Club van Abama Prestige owner’s club met toegang tot het gezamenlijk zwembad. Het project bevindt zich in de Abama community samen met Los Jardines de Abama en het wereldberoemde Ritz-Carlton hotel.

Contact

Wil u graag meer info omtrent de prijzen en beschikbaarheden van Las Villas del Tenis? Of zit u met praktische vragen? Aarzel dan niet om ons te contacteren voor een vrijblijvend gesprek in één van onze kantoren in België of Spanje!

Geschikt voor
Closed community met security access
Dubbele beglazing
Floor to ceiling ramen
Gated community
Gedeeld zwembad
Groene zones
Oversized ramen
Panoramisch zicht
Parking
Private members club
Privé terras
Ruim terras
Zeezicht
Zwembad

Vergelijkbare vermeldingen

Te koop
new offer

Siam Blue – Tenerife

Vanaf € 3.650.000
Siam Blue: Moderne villa’s met zeezicht in hartje Costa Adeje, Tenerife Siam Blue is ...
Niels Bruggeman

Vergelijk aanbiedingen

Niels Bruggeman