Villa Batur

Voor € 6.950.000

Overview

  • Updated On:
  • oktober 16, 2024

Beschrijving

Villa Batur: Luxueuze villa’s geïnspireerd door Bentley in Sotogrande

Deze prachtige woning, gelegen in het exclusieve Kings and Queens-district van Sotogrande Costa, biedt een unieke kans om de luxueuze mediterrane levensstijl te omarmen. Ontworpen door gerenommeerd architect Ismael Mérida, combineert het strakke, moderne ontwerp hedendaagse luxe met de natuurlijke charme van de omgeving. Het huis heeft een ideale zuidoostelijke oriëntatie, waardoor overvloedig zonlicht de hele dag binnenstroomt en adembenemende zeezichten vanaf de bovenste verdiepingen worden geboden.

Met een zoutwater infinity pool, ruime tuin, BBQ-ruimte en een vlakke plot van 2207m2 kan u volop genieten van de Costa del Sol lifestyle. Villa Batur, opgetrokken uit hoogwaardige materialen volgens de meest veeleisende standaarden, biedt een ongekende luxe-ervaring. De woning pronkt met ruime porseleinen vloertegels, inbouwkasten van het merk Uecko en eersteklas Technal schrijnwerk. In de badkamers vindt u Italiaans sanitair van de gerenommeerde merken Fantini en Duravit.

Villa Batur is voorzien van de nieuwste technologische snufjes, waaronder een geavanceerd domoticasysteem met LUTRON-apparatuur, een SONOS-geluidssysteem voor superieure akoestiek, en een state-of-the-art beveiligingssysteem. Voor optimaal gebruiksgemak is er een lift geïnstalleerd. Comfort en energie-efficiëntie gaan hand in hand dankzij de toepassing van aerothermie en vloerverwarming.

In het souterrain, dat volledig is afgewerkt, treft u een wasruimte, een technische ruimte en een badkamer aan. Daarnaast zijn er diverse multifunctionele ruimtes met natuurlijke lichtinval, die de nieuwe bewoners naar eigen smaak en behoefte kunnen inrichten.

Villa Batur ligt aan Paseo del Parque vlakbij de golfclub Real Club de Golf de Sotogrande op 150m van holes 9 en 10 en met een goede verbinding met de haven van Sotogrande, Tarifa, Gibraltar, Estepona, Marbella & Malaga.

Contact:

Wil u graag meer info omtrent Villa Batur? Of zit u met praktische vragen? Aarzel dan niet om ons te contacteren voor een gesprek in één van onze kantoren in België of Spanje!

Other Features
Airconditioning
Alarm
Garage
Golfbanen in de buurt
Golfzone
Privé tuin
Zwembad

Vergelijkbare vermeldingen

Te koop
new offer

Villa Marbella Club Golf

€ 5.900.000
Villa Marbella Club Golf: Unieke high-end villa met zicht op de golfbaan Deze adembenemend ...
Te koop
hot offer
new offer

NUBAY

Vanaf € 1.050.000
Nubay: Exclusieve beachfront appartementen en villa’s in Manilva Het nieuwe toevluch ...
Niels Bruggeman
Te koop

Marbella club golf – Villa Alegria

Prijs op aanvraag
Marbella club golf – Villa Alegria: Exceptionele nieuwbouw villa met uitstekende berg- en ...

Villa Playa San Pedro

Voor € 9.800.000
Villa Playa San Pedro: Villaproject aan het strand tussen Puerto Banus en San Pedro de Alc ...

Compare Listings

Niels Bruggeman